De ce Julia Vysotsky postriglas nalyso Altele - Altele - Articole Director - cum

De ce postriglas Julia Vysotsky nalyso?

De ce Julia Vysotsky postriglas nalyso Altele - Altele - Articole Director - cum

Julia Vysotsky pentru a transfera fani forfecare „Dimineața cu Yuliey Vysotskoy“ pe NTV, pentru mulți dintre concetățenii noștri este o parte integrantă a dimineții veselă, am fost recent lovit prin prezentator caractere aldine. Julia, care este încă într-o ediție anterioară părea foarte familiar, iar acum a apărut într-un aspect îndrăzneț și neașteptat: patruzeci-doi soția unui regizor de film celebru Andrei Konchalovsky părul scurt tăiat la „arici“.Internetul a făcut, de asemenea, Julia a văzut imaginile într-o nouă imagine. În fotografie ea se prezintă în lenjerie neagră purtat peste un sacou alb spectaculos. În ciuda faptului că o femeie este în mod evident confortabil în acest rol, ea a împărtășit că decide cu privire la astfel de schimbări drastice ei nu a fost ușor.

De ce postriglas Julia Vysotsky nalyso?

Prima dată când un copil a fost într-un spital francez, apoi a fost transportat în România, unde a fost mai bine. După o scurtă bucurie la fiica de ieșire Visoțki și Koncealovski din coma în mass-media a devenit o veste exagerată a re-confluența dintre fete. Cu toate acestea, Julia însăși a negat zvonurile, spunând că Maria continuă să fie supuse în condiții de siguranță un curs de reabilitare.


Noi intrigi.

Motivul real pentru schimbarea aspectului Visoțki, potrivit secretara ei de presă Hope Lyzhnikovoy, a fost rolul în noul soț teatru, Andrei Konchalovsky, numit „Paradise“. Tabloul va fi dedicat al doilea război mondial, și Julia se va efectua unul din rolurile principale. Detalii filme, practic, nu au supus divulgării, și imaginea neobișnuită a Julia doar combustibili intriga. Cu toate acestea, în scurgeri de informații pe care soția Koncealovski va juca un emigrant rus, de la aristocrat blând transformat într-o eroină a rezistenței franceze - Olga Kamensky este destinat să fie într-un lagăr de concentrare, pentru că ea a ascuns copiii evrei.

Potrivit celor mai multe actrițe, pentru că era un secret nevoia de tunsori scurte, dar atunci când în frizerul scaun sa dovedit că noua tunsoare se face cu ajutorul unor mașini, o femeie acoperită frica în întregime de înțeles, iar ea chiar a leșinat în expertul. Dar acum Vysotskaya observă filozofic că frumusețea și arta necesită întotdeauna sacrificiu, și părul nu este dinți - să crească din nou.

Este demn de remarcat faptul că acest tip de sacrificiu în numele artei, la un moment dat sa angajat Demi Mur (amintiți-o în filmul „GI Jane“) și Keyt Blanshett (rezultatul experimentului ei am văzut în filmul „Heaven“). Am făcut o astfel de mișcare, și actrițe interne fotografiere „echipele morții“ au cerut acest lucru de la Maria și Maria Kozhevnikova Aronova.