De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac

Acasă lapte / sânilor / Ce se intampla daca laptele matern este lichid și transparent, ca apă: dacă să ia toate măsurile necesare pentru a

În timpul alăptării adesea de la mamele să audă plângerile de lichide, cum ar fi apa, albastru lapte. Mamele vă faceți griji în cazul în care copilul mănâncă, dacă el de calorii si micronutrienti care lipsesc. Deci, de ce laptele matern este un lichid? Cum de a face mai grasă și dacă este necesar să se facă acest lucru? Acestea sunt întrebările la care va răspunde în acest articol.De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac

Fie că este necesar să se mărească conținutul de grăsime din laptele matern?

În mod tradițional, oamenii acordă o mare importanță pentru calitatea laptelui matern. Odată ce copilul are probleme cu greutatea, bunica începe imediat să spun că laptele mamei mele este slabă, prea lichid, cum ar fi apa. În medicina modernă pe o viziune complet opusă. În cazul în care copilul mănâncă cu poftă, într-o bună stare de spirit, creștere în greutate și pentru a îndeplini standardele, atunci nu există nici un sens pentru a inventa o problemă inexistentă. Laptele este bun, cu toate acestea nu părea să mama ei.

Foarte des femeile compara vaca lor de lapte obișnuit. Dar oamenii - nu o vacă. Și laptele uman diferă în compoziție și, prin urmare, în aparență, de vacă sau de capră. Și copilul ca un copil uman, potrivit pentru laptele femeilor mamei mele. Corpul de fiecare femeie se adapteaza la nevoile copilului ei este, astfel încât copilul este laptele ideal de mama lui.

În plus, prea mult de grăsime din lapte poate duce la probleme cu intestinele de la firimituri. Grăsimile sunt grele pentru a digera, iar copilul pentru acest lucru suficient de mult enzime.

Lapte față și spate

Dar chiar și în cazul în care copilul câștigă în greutate nu este de ajuns, atunci vinovați cel mai adesea lapte „rău“ și erori cu privire la aplicarea.

În cazul în care mama mută copilul la celălalt sân, de îndată ce el începe să acționeze un pic mai lent sau chiar supt, timp copilul a suge doar laptele din față care conține o cantitate mică de grăsime. În acest caz, copilul suge lapte suficient poate fi dificil de a câștiga în greutate. Deci, schimba copilul în timpul uneia de alimentare este posibilă numai în cazul unei adevărate lipsa de lapte matern.

Unele mame care doresc copilul pentru a obține un lapte de grăsime față de alimente decantează. Deci nu ar trebui să faci. grăsime din lapte de gros nu satisface pe deplin nevoia de firimituri în lichid și poate fi asimilat mai rău. De multe ori mai bine pentru a pune copilul la sân. Cu cât copilul nu a mâncat, mai mult lapte a avut timp pentru a exfolia, și cu atât mai mare diferența dintre frontul lichid transparent, care a reușit să se scurgă spre mamelonul și înapoi grăsime.

De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac

În cazul în care o mulțime de lapte, iar copilul nu-l suge complet, este posibil într-un anumit timp pentru a face un copil acelasi san ca el dososal înapoi grăsime din lapte.

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la faptul că, în seara zilei de lapte în sân nu este suficient. Acest lucru este destul de grăsime, astfel încât copilul dupa masa „crema“ va fi hrănite, fericit și bine-adormit.

Dar, în orice caz, în cazul în care copilul este aplicat la cerere, în cazul în care alăptarea stabilită și cantitatea de lapte produsă este egal cu numărul de rahat, copilul va primi tot ce are nevoie. El primul „bea“ lapte din față, și apoi „să mănânce“ înapoi.La unele femei pot fi giperlaktatsiya, adică o situație în care formele mai mult lapte decat copilul poate suge. Apoi, copilul suge de fapt, singura fata de lapte lichid și la partea din spate, dupa masa, nici un moment pentru a ajunge acolo. Principala problemă în acest caz, nu este faptul că copilul poate primi mai putine grasimi si calorii. lapte lichid trece prea repede prin intestine. zahărul din lapte, lactoză, nu are timp înainte de sfârșitul pauză, și începe să fermenteze în intestine copilului. Acest lucru duce la disconfort, balonare, regurgitare.

În acest caz, un pic decantează înainte de servire. Dar avem nevoie pentru a reduce treptat timpul de pompare pentru a treptat cantitatea de lapte egal cu nevoile copilului.

Cum de a crește conținutul de grăsime al laptelui

Dieta unei mame care alăptează nu are o influență deosebită asupra compoziției laptelui. Conținutul de grăsimi se datorează în principal unor factori genetici. Alimentația corectă este necesară în primul rând cel mai mama, în cazul în care ea a adus un fiu sau fiica, și păstrat sănătatea lor. La urma urmei, viața nu constă numai din îngrijirea copiilor, iar copilul are nevoie de o mamă sănătoasă și frumoasă că el ar fi mândru.

În plus, aspectul laptelui nu reflectă compoziția sa și valoarea calorică. Dacă vom face o analiză a laptelui albăstrui, și de aceea este pentru mulți începutul lactației, aproape întotdeauna se dovedește că toți indicatorii este normal.

Dar dacă mama încă nu se poate calma și într-adevăr vrea să crească conținutul de grăsime de lapte, puteți încerca să-l facă cu ajutorul unor rețete populare.

De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac

Iată câteva rețete populare:

 1. Nucile sunt curățate, preparată cu lapte de fierbere. Această infuzie bea o a treia ceașcă de două ori pe zi.
 2. Strangeri de semințe, alune, nuci conținut de grăsime de pin și halva.
 3. Un alt produs util pentru a crește conținutul de grăsimi al laptelui este considerat a fi broccoli. Din gatiti supa sau de a face o salata.
 4. Medicina populară recomandă consumul de ceai verde cu lapte. Dar trebuie să ne amintim că ceaiul verde - un produs tonic puternic, care poate perturba somnul copilului.
 5. Creșterea de grăsime din lapte contribuie calciu, deci ar trebui să fie incluse mama în brânza de meniu, de preferință de conținut de grăsime normală, nu scăzut de grăsime. Dar, desigur, trebuie să ia în considerare posibilitatea unei alergii la produsele lactate la copii.
 6. Mamele care alăptează ar trebui să mănânce brânză și unt. Acesta este un produs bun. Și chiar dacă acestea nu afectează conținutul de grăsime din lapte, utilizarea lor este de ajutor pentru mama. Dar trebuie să ne amintim că, și brânză, și unt - alimente foarte bogate in calorii, astfel încât acestea trebuie să fie acolo în cantități rezonabile. În caz contrar, în timpul alăptării, puteți spune la revedere de la talie.
  De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac

În cazul în care laptele este prea gras

Dacă, dimpotrivă, laptele este prea gras, puteți încerca să bea mai multe lichide, mananca supe, produse lactate lichide.

O astfel de plângere este extrem de rară. Pat frică în mod normal de subalimentare, și să nu supraalimenta. Dar dacă mama este în continuare preocupat de conținut excesiv de ridicat de grăsimi din lapte de ei, atunci trebuie doar să ne amintim că laptele matern este întotdeauna perfect potrivit pentru copilul ei și încetează să mai fie nervos.

Nu este nevoie să acorde o mare importanță pentru care laptele unei mame: lichid sau grăsime albăstrui sau gălbui. De fapt, acest lucru nu este foarte important. În cazul în care un copil este fericit și vesel, bine dezvoltat si cresterea in greutate, atunci mama mea nu are sens să se gândească chiar și despre compoziția laptelui lor. Mai bine să-și petreacă timpul pe ceva mai util.

 • De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac
  Ce se întâmplă dacă laptele matern a devenit sărat?
 • De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac
  Compoziția laptelui matern
 • De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac
  Cum de a îmbunătăți calitatea laptelui matern
 • De ce laptele matern este un lichid, cum ar fi apa care fac
  Față și lapte din spate: Ai nevoie să se decanteze înainte de servire și de ce să facă în cazul în care un copil este leneș