De ce mănâncă și mă mănâncă de stomac în timpul sarcinii

 • Sarcina si nasterea
  • sarcină
  • după naștere
 • M-am născut
  • Dezvoltarea de până la un an
  • Îngrijirea copilului
  • alăptarea
  • biberonului
  • sănătatea copilului
  • Calculator standarde de înălțime și greutate
 • cresc
  • 1 la 2 ani
  • de la 2 la 3 ani
  • de la 3 la 7 ani
 • Dezvolt
  • joc
  • colorare
  • carduri
  • origami
 • familie
  • Sfaturi pentru parinti
  • probleme juridice

Destul de des, femeile se plâng că burta senzația de mâncărime în timpul sarcinii. Acest lucru poate apărea ca din motive complet inofensive și din cauza pericolelor relativ. Acestea includ nu numai alergii și modificări hormonale organism, dar, de asemenea, boli grave, cum ar fi inflamația vezicii urinare, probleme hepatice, și așa mai departe. De aceea, femeile trebuie să găsească mai întâi, dacă mai este nevoie pentru a vedea un specialist sau o problemă poate fi rezolvată la domiciliu.Pruritul stomac - Cauze

Femeile insarcinate pot începe să se plângă de faptul că pruriginoasă burta in timpul sarcinii din primele săptămâni de o situație interesantă. De aceea, aș dori să elaboreze cu privire la motivele care pot mancarimi si mancarime stomac.

 1. De ce mănâncă și mă mănâncă de stomac în timpul sarcinii
  întindere a pielii. Uterul creste si se intinde pielea. Deci, ea începe să mancarime. În cazul în care pielea de pre-sarcina unei femei a fost suplă, mâncărimea poate să nu apară deloc. Dar cel mai adesea o fata cu care se confruntă cu astfel de probleme, care, în viitor promisiunile și apariția vergeturilor.
 2. O reacție alergică. Atunci când o femeie poartă un copil, corpul ei este reconstruit. Într-un anumit sens devine mai rezistente, iar în unele - vulnerabile. Prin urmare, mama viitor poate deveni ostatic la alergii care pot aparea din cauza cosmetice nepotrivite sau de îmbrăcăminte. Nu contează dacă este o femeie vine la sarcină, în această situație, „inamicul“ poate fi oricare dintre mijloacele uzuale.
 3. Modificarea nivelului de hormoni. explozie hormonali, care are loc în timpul sarcinii se produce, se poate declanșa, de asemenea, mâncărime de start. Și multe femei spun chiar că, dacă doriți întotdeauna să scarpine burta, este un semn sigur de sarcina.
 4. erupții cutanate sau dermatozelor. Unele femei gravide se confruntă cu apariția stomacului erupții cutanate. Ea poate fi de natură diferită - o infecție râie sau rash căldură banale, alergice sau virale. Erupția cutanată apare chiar și deficit de vitamina. Prin urmare, un diagnostic precis în această situație se va pune un medic.
 5. patologie gravă. După cum sa menționat mai sus, stomacul poate începe să mancarime din cauza mamei viitoare a problemelor grave de sănătate. Colecistită, pancreatită, preeclampsie și chiar hepatita se poate manifesta în sine este mâncărime. În această situație, ar trebui să consulte imediat un medic. De obicei, dacă o astfel de lucru se întâmplă, atunci se întâmplă aproape de sfârșitul sarcinii. Prin urmare, medicii induc imediat de muncă, pentru a salva viața firimiturile și tratate mama mea cel mai mult. Este demn de remarcat faptul că, în cele mai multe picioare colestază senzația de mâncărime și mâinile, dar începutul este doar zgarieturi burta. Dar astfel de cazuri nu sunt atât de multe, de fapt, cele mai expuse riscului, numai acele femei care au avut anterior hepatita A sau au o predispoziție la calculi biliari.


acțiunile tale

Întrebarea de ce zgârierea burta in timpul sarcinii rezolvat, dar ce să facă, nu știu fiecare femeie. În cazul în care se detectează prezența unei boli, gravidă devine sub supraveghere medicală strictă până la livrare. Și în această situație, trebuie urmați doar recomandările experților. În cazul în care mâncărimea este cauzată de factori fiziologici, este deja posibil pentru a gestiona „improvizate“ înseamnă.

De multe ori în timpul sarcinii nu este numai burta senzația de mâncărime, dar, de asemenea, de șold, care este, de asemenea, a crescut ușor. Prin urmare, anti-mancarime trebuie să fie abordată în mod cuprinzător.

De ce mănâncă și mă mănâncă de stomac în timpul sarcinii

 • În primul rând, să ia o regulă utilizarea de creme hidratante si uleiuri. La cea mai timpurie calendarul este necesară pentru a umidifica solduri si stomac zona de zi cu zi. Cel mai bun agent de hidratare este considerat ulei de măsline, care nu numai că nu dăunează sănătății femeilor gravide, dar, de asemenea, vă permite să sature pielea ei cu o varietate de elemente și vitamine urme, inclusiv vitamina E. În cazul în care gresate zonele cu risc de două ori pe zi, nu numai că poate preveni apariția de mâncărime dar, de asemenea, pentru a evita aparitia vergeturilor. Dacă preferați să utilizați cosmetice, veți plăti cu siguranță atenția asupra compoziției. Ele nu ar trebui să aibă aditivi chimici, produse cosmetice în timp ce transportă copilul ar trebui să fie făcute din ingrediente naturale.
  De ce mănâncă și mă mănâncă de stomac în timpul sarcinii
 • În al doilea rând, să acorde o atenție la hainele. pielea gravidă trebuie să „respire“ întotdeauna. Prin urmare, cel mai bine este de a cumpăra articole din bumbac. Multe femei în modul în care familia și suferă de intoleranță și lână sintetice. În acest caz, este recomandat să poarte lucruri din aceste materiale numai pe partea de sus de ceva natural, nu irita pielea sensibila.
 • În al treilea rând, uita de spălat lucruri cu pulberi agresive. Detergenți nu trebuie să conțină fosfați.
  De ce mănâncă și mă mănâncă de stomac în timpul sarcinii
 • În al patrulea rând, scoateți alimentele din dieta ta este un potențial alergen. Aceasta include alune, ciocolata, fructe citrice, fructe de mare, piersici și căpșuni. Dar, pentru a satisface corpului benefice oligoelemente și vitamine nu va împiedica pe nimeni. Prin urmare, cu atenție și cred că peste meniul zilnic, acesta trebuie să fie echilibrată și diversificată. Includerea în dieta de carne de pasăre, produse lactate, de vițel, cereale și legume, fructe și pește. Fiecare femeie gravidă ar trebui să fie sigur de a avea un caise uscate și prune uscate, fulgi de ovăz și supe ușoare. Este mai mică povara asupra ficatului, mai puțin riscul pe care le va rula în abdomen mâncărime.
 • În al cincilea rând, să respecte igiena. Având un duș și schimbarea de haine ar trebui să fie de zi cu zi. Așternutul ar trebui să fie, de asemenea, curat și proaspăt. Nu uita de faptul că acum este cel mai bine este să ia un duș folosind un hipoalergenice facilități de spălare.

Dacă transporta un copil, și ai zgâriat stomacul lui, apoi încercați să reducă la minimum toate iritanti. Dar dacă nu ar putea face față cu această problemă, dar de sănătate este în regulă, este în valoare de un pic așteptați. Pruritul este de obicei înclinată să treacă cât mai repede începe.