De ce mirele aduce mireasa la casa în brațe

Câte nunta va ferm înrădăcinată în viața noastră, nu putem explica? Mulți dintre ei au devenit atât de popular încât nimeni nu se gândește chiar și cu privire la cazul în care rădăcinile lor se extind. De exemplu, toată lumea știe despre tradiția, atunci când mirele aduce mireasa la casa pe mâini, dar nu toate dau seama cum acest lucru a apărut un obicei interesant.Tradiția că mirele trebuie să treacă pragul casei sale care deține mireasa lui în brațe provine din cele mai vechi timpuri, când credința strămoșilor noștri era încă păgână. Acest semn este asociat cu faptul că, prin acordarea, în fiecare casă a locuit casa, care a fost paza familiei, și a ajutat-o ​​pe uscat. Anterior, toți oamenii au crezut cu tărie în existența unor case și sa închinat înaintea lor. Cu toate acestea, nu doar cazul cu aceste creaturi mitice cum ar părea la prima vedere. Negrese nu erau numai ajutoare casnice, ele sunt, de asemenea, posibilitatea de a face și unele urât de familie pentru sfidare. Prin urmare, s-au temut și au încercat să nu te superi.

O trăsătură importantă care distinge toate casele au fost reticente în a lua „afară“ în familie. Se credea că, dacă pragul casei, locuit de casa, a trecut omul nou, care va deveni parte a familiei, creatura lui mitica nu va accepta și va face tot posibilul să-i facă rău, aranjarea bătaie de joc fără sfârșit și josnicie.

Aprobarea este ocupanții invizibil se aplică numai celor care apar în casă cu picioarele lor, cum ar fi nou-născuți, care au contribuit la o parte. De aceea, care transportă mireasa peste pragul casei, mirele ca și cum ar încerca să înșele brownie, prezentarea lor preferat modul în care a apărut deja în noul membru al familiei, dar care nu sunt incluse în ei înșiși.Însăși pragul casei, a avut o semnificație mistică nu numai a vechilor slavi. În Grecia și Roma antică, așa cum era obiceiul, potrivit căruia mirele a trebuit să ridice mireasa peste prag, astfel încât este de până la el neatins. Introducerea unei linii între două lumi: lumea de o familie și restul lumii, pragul casei a avut o semnificație sacră și magică de mare. Nu este nimic pentru că există atât de multe semne, ritualuri și divinație asociate cu un prag.

semne de nunta legate de un prag poate fi găsit în aproape fiecare țară: Albania mireasa încercând să treacă pragul piciorului drept pentru o mireasă indiană doar important să nu se atingă în sus pragul, Elveția mireasa arcuri partea ei, ajutând-o să sar peste prag, și în Franța, transferat la mâini exact la fel ca a noastră.

Ce altceva poate fi asociat cu acest adaos interesant pentru obiceiul de credință în negrese? La urma urmei, acești păzitori ai casei nu erau în toate culturile în care există o tradiție de nunta cu privire la pragul casei, deci trebuie să existe alte explicații.

Unul dintre ei - prag de teama ca a lui. În multe țări, oamenii au crezut și continuă să creadă că spiritele trăiesc sub pragul, ceea ce este mai bine să nu deranjeze. O altă explicație este mai istorică în natură și asociate cu acele momente când soldați răpiți fete și introduse forțat în casa ta pe mâinile tale.

Poate că există încă un întreg șir de răspunsuri la întrebarea „de ce mirele aduce mireasa la casa pe mâinile tale?“, Care explică această practică din diferite perspective. Cu toate acestea, cea mai ușoară justificarea pentru această acțiune, mai ales în timpul nostru, cel mai adesea apare dorința banale de fiecare mireasa simt ca o prințesă în brațele ei prinț.