De ce nu a auzit Dumnezeu meu Pater rugăciunile Deus

De ce nu a auzit Dumnezeu meu Pater rugăciunile Deus
ÎNTREBARE:
De ce nu Dumnezeu ascultă rugăciunile mele și răspunde la ele?

RĂSPUNS:
Motivele pentru care rugăciunile noastre par să ne nemaiauzit diferite.
Rugăciunea nu trebuie să dea instrucțiuni lui Dumnezeu. Rugăciunea este pentru zidirea noastră. Când rugăciunile noastre nu au răspuns, trebuie să ne întrebăm: ce este greșit în viața mea și care trebuie să-l schimbe?


Uneori ne gândim că ne punem ceva bun si pozitiv, dar, de fapt ceea ce noi cerem, nu este mântuirea noastră. Acesta a fost în această situație a fost Apostolul Pavel, care a scris: „Că ar trebui să fie înălțat peste măsură prin abundența revelațiilor, mi-a fost dat un spin în carne, un sol al Satanei, ca să mă pălmuiască, ca nu cumva să fiu înălțat peste măsură. De trei ori am rugat pe Domnul ca să plece de la mine. Dar Domnul mi-a zis: „Este de ajuns pentru tine harul Meu, căci puterea Mea se desăvârșește în slăbiciune.“ Și, prin urmare, mă voi lăuda cu slăbiciunile mele, care locuiesc în mine puterea lui Hristos „(2 Corinteni 12,7-9).


rugăciunea noastră este îndreptată spre bine vecinul în celelalte cazuri. Dar vecinul, nu poate fi dispus să accepte harul pe care Dumnezeu vrea să io ofere.
În orice caz, nu trebuie să uităm că Domnul ne-a învățat să spună rugăciunea „Tatăl nostru“: „se voia Ta, pe pământ ca și în cer.“ Domnul știe cel mai bine ce este beneficiul nostru. Trebuie doar să se plece înaintea Lui și voia Lui - care este întotdeauna mai departe cu deficiențe de vedere decât a noastră.

„Nu toți cei care spun Doamne, Doamne. va intra în Împărăția cerurilor, ci numai cei care fac voia Tatălui. "
Rugăciunea - acest lucru nu este un joc de cuvinte și gânduri frumoase. Se compune din putere, din ascultare față de voia lui Dumnezeu.

Trimite acest link: