De ce nu afișează favicon, cum să verificați

Bună ziua tuturor! Bine ati venit pe blog-ul nostru Thebizfromscratch. și în contact, ca întotdeauna, noi - Andrei și Dasha. Cum vă simțiți, dragi cititori? Așa cum am promis, vom zaymomsya probleme serioase, și anume, pentru a continua îmbunătățirea blogului și subiectul articolului de azi în acest articol - favicon De ce nu sunt afișate (favicon) și cum să-l verifice.Odată cu deschiderea țării / sat la momentul blog sezon devine mai mic, stabil, în fiecare vineri până duminică vom părăsi orașul și plonjați în lumea vieții rurale și paturi ... dar vom încerca să-l repara!

Ce să fac? Sapata in cateva ore pe Internet, pentru a studia problema mai în detaliu. Noi înțelegem că nu suntem singuri și au început să elimine eșecuri. Faptul este că toți cei care stabilește logo-ul dvs. folosind tema, are o șansă să se confrunte cu aceeași situație - nu afișează favicon pentru descrierea blog-ul în Yandex. Singura soluție adevărată este un mic cod modificări, tema desemnate. Nu-ți fie teamă, fără cunoștințe de programare la nivel mondial nu trebuie să fie onest sunt necesare chiar orice aptitudini. Nu, desigur, dacă sunteți programator maturate - este doar un plus, dar dacă - „ceai“, așa cum o vedem!Ce ar trebui făcut!

  1. Așteptăm cu nerăbdare să vă următoarea site-ul roboți vizita si uita-te la rezultatul. Am întâmplat după 2-3 zile. Problema a fost rezolvată. Ur.

Cum de a verifica dacă este afișat favicon?

Cu stimă, Andrew și Dasha.