De ce nu afte la femei, principalele cauze ale

Missis.info »Sanatate» Cauzele infecțiilor drojdie la femei

problema afte afecteaza cele mai multe femei. Terapia este adesea efectuată fără a identifica cauza principala a unei boli, care este la fel de simplu ca vindecarea simptomelor. Pentru calitate pentru o lungă perioadă de timp pentru a scăpa de drojdie infecție, este important să se înțeleagă ceea ce a dus la dezvoltarea sa și eliminarea cauzei.De ce nu afte la femei, principalele cauze ale

Originea afte Natura

Afte sau Candidoza - este o boală bacteriană a vaginului de sex feminin. Hallmark patologie sunt de culoare albă structură tipică de alocare caș.

Bacterie care provoaca dezvoltarea bolii - un gen ciuperca Candida.

Aproximativ 80% dintre femei ciuperca este parte a microflorei naturale a vaginului și nu provoacă nici o preocupare.

In plus, Candida bacterii sunt benefice - ele mențin nivelul pH-ului în mediul vaginal la normal, stimulând astfel epiteliu de locuri de muncă. O microfloră sănătoase, capabile să apere în mod independent, organismul împotriva infecțiilor: a face față cu bacterii patogene externe și reglează producția de propria lor.De ce nu afte la femei, principalele cauze ale

Dacă, din anumite motive, numărul de bacterii ciuperci specii de Candida sunt în creștere în mod activ - aparare ale organismului sunt în jos, din care organismul este expus la apariția afte.

Candidoza comparativ cu alte boli

Dovezile medicale arată că candidoza este conectat direct cu restul bolilor organelor genitale.

În cele mai multe cazuri, boala afte in timpul diagnosticului gasit alte infecții ascunse.

Acest tratament a fost de succes, și a fost verificată pentru prezența diferitelor tipuri de infecții, se recomandă să se treacă diagnosticul diferențial la cea mai mică suspiciune de afte. Cu excepția candidozei, ea ajută la detectarea ureoplazmu, herpesul genital, gonoreea, Trichomonas, Gardnerella.

De ce nu afte la femei, principalele cauze ale

Candidoza devine adesea primul crainicul diabetului zaharat. Deoarece tratamentul ciuperca ar trebui să doneze zahăr din sânge și de a verifica cu un endocrinolog.

În plus față de infecții genitale și diabet, afte poate fi un semn de forme ascunse de boli ale aparatului digestiv și a canalelor urinare.

De ce nu afte la femei, principalele cauze ale

Cauzele bolii

Există mai multe explicații cu privire la motivul pentru care există o sturz la femei.