De ce nu-i căsătorească cu tine

Această situație este familiar pentru mulți: un bărbat și o femeie nu este primul an împreună, dar relația nu face în mod oficial, chiar dacă ei trăiesc sub același acoperiș. Cel mai adesea inamicul de înregistrare a căsătoriei este un om. Decât sperie „ștampila în pașaport,“ și ce să facă în cazul în care opiniile diferă cu privire la căsătorie civilă? Răspunsurile la aceste întrebări și la altele cititori Passion.ru dă psiholog.De ce nu-i căsătorească cu tine

Această situație este familiar pentru mulți: un bărbat și o femeie nu este primul an împreună, dar relația nu face în mod oficial, chiar dacă ei trăiesc sub același acoperiș. Cel mai adesea inamicul de înregistrare a căsătoriei este un om. Decât sperie „ștampila în pașaport,“ și ce să facă în cazul în care opiniile diferă cu privire la căsătorie civilă? Răspunsurile la aceste întrebări și la altele cititori Passion.ru dă psiholog.

În filmul „Sex and the City“ eroina și bărbatul visurilor ei a luat 8 ani pentru a vedea cum se iubesc.

După ce a trăit împreună un an, în cele din urmă au decis să se căsătorească, dar mireasa a fugit de mireasa in dreapta ziua nuntii.

In film, povestea se termina cu bine, iar personajele încă fixa oficial lor de unire. Cu toate acestea, în viața reală finalurile fericite de acest gen sunt rare.

De ce este așa se întâmplă că, în ciuda faptului că te iubesc unii pe alții, și chiar locuiesc în același apartament, gândul de o femeie în căsătorie aduce emoție și om - îngrozit?

Ce trebuie să faceți dacă ați fost împreună, dar el nu te-a făcut o ofertă? Este posibil să se schimbe situația și dacă este necesar să se facă acest lucru?

De asemenea, citește

Registratorul sau o căsătorie civilă?

Argumente pro și contra

Dacă el nu vrea să se căsătorească

Stai sau du-te?

Pro și contra de o căsătorie civilă

Registratorul sau o căsătorie civilă?

Atunci când oamenii se întâlnesc, ele trec treptat prin diferite etape ale relației, care devine scena principală a căsătoriei.

Dacă se căsătoresc, nu au trecut de experiența de a trăi împreună, ei pot supraviețui dezamăgire.

Rezultatul acestei frustrare poate deveni un divorț, sau o existență lungă și dureroasă, cu un om care nu se potrivește.

Uneori, oamenii decid să trăiască împreună mai întâi, și apoi se căsătorească. În acest caz, ei ajung să se cunoască, iar dacă această cunoaștere nu duce la dezamăgire, să se căsătorească legal.

Dar se întâmplă, uneori, că unul dintre cei doi (sau ambele) amână în mod constant procedura de înregistrare a căsătoriei.

Nimic în neregulă cu faptul că - societatea pentru o lungă perioadă de timp sa schimbat, iar oamenii aleg forma cea mai convenabilă de relații. Totul este bine, dacă această alegere reciprocă.

Și dacă unul dintre voi constata că înregistrarea oficială a relațiilor este foarte importantă și este o confirmare a gravității, iar celălalt aderă la un punct de vedere complet diferit?

„Am trăit împreună timp de 5 ani, dar nu-mi fac o propunere. El spune că lui și așa mai sunt îndeplinite, și că ștampila în pașaport nu rezolvă nimic. Dar cred că, dacă el ma iubit, ar fi căsătorit cu mine. "

Aceasta este cea mai frecventă plângere femeilor care trăiesc în așa-numitul „căsătoria civilă“.

Poate că decizia de a trăi împreună înainte de căsătorie este greșită și de a trăi împreună, fără căsătoria nu a contribuit la clearance-ul relațiilor în pașaport?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să înțelegem avantajele și dezavantajele de a trăi împreună.

De ce este nevoie de o căsătorie civilă?

Este ușor să meargă departe de probleme, în cazul în care efectuate cu doar câteva ore în timpul săptămânii și la sfârșit de săptămână vorbesc intens.

Dacă în primele etape ale datând oameni petrecut cot la cot de 24 de ore pe zi, mulți nepromițătoare Uniunii a fost în colaps.

Chiar și o vacanță de comun cu cel mai bun prieten poate deveni un iad viu din cauza diferenței în obiceiurile și caracterul. Un viitor sot - este mult mai grav!

Poate că e mai bine să trăiască împreună și pentru a testa compatibilitatea dvs.?

Cum de a trăi într-o căsătorie civilă?

În ciuda pericolelor, este mai bine să trăiești cu cei aleși, dar numai dacă ambele v-ați decis cu fermitate că obiectivul dvs. - căsătoria.

Trebuie să spunem în mod clar persoanei iubite și asigurați-vă că este de aceeași părere.

În caz contrar, în viitor, poate fi o neînțelegere care rezultă din faptul că unii dintre voi credeți că sunteți în curând să fie căsătorit, și cineva crede că ești doar un moment bun.

Asigurați-vă că pentru a aranja că, după o anumită perioadă de timp - după nouă luni, un an - să analizați relația și să decidă dacă sunteți gata pentru căsătorie.

Dacă nu cred că chiar în momentul schimbului de o parte din viata de familie, să renunțe la decizia de a trăi împreună.

Nu vii cu partenerul tau, dacă nu sunteți sigur ce vrei ca el să se căsătorească, iar dacă nu-l întrebi dacă el vrea după aceea.

El nu vrea să se căsătorească. Ce să fac?

Pro și contra de viață împreună

1. Vei invata aspectele legate de natura partenerului care a cunoscut doar atunci când viața lor împreună.

Este imposibil să cunoaștem persoana bine, dacă nu trăiești cu el. Nu va mai ascunde obiceiuri, vicii, credințe. Vezi un partener într-un mediu natural - la domiciliu.

2.Vam mai ușor pentru a vedea cât de compatibil esti. O persoană poate iubi, și nu doresc să trăiască cu el sub același acoperiș.

Este posibil că veți găsi că stilul de partenerul de viata nu este compatibil cu a ta.

Cu unii oameni care au un timp bun, dar un dialog mai semnificativ cu ei poate fi un coșmar.

3. Puteți verifica dacă partenerul este pregătit pentru căsătorie.

Numai după ce sunt împreună vor lua decizii importante cu privire la problemele de bani, furnizarea, distribuirea sarcinilor casnice, cumpărături și așa mai departe. D. Veți fi în măsură să judece dacă acesta va lucra cu partenerul tau o echipa.

1.You poate ucide dragostea, pentru că-i dea papucii de sarcină prea grea atunci când nu este suficient pentru acest coapte.

Concubinajul - o experiență foarte plină de satisfacții, dar numai într-un stadiu destul de avansat al relațiilor. Dacă trăiești prea devreme, faci o greșeală.Condiții de viață împreună pot conduce la prăbușirea unei relații de dragoste, dacă este prea devreme pentru a începe, atunci când partenerii nu au ajuns încă la maturitate suficientă, stabilitate emoțională și nu au o determinare corectă.

Asta-i motivele greșite pentru decizia:

- din cauza economiei,
- un apartament frumos (casă), celălalt nu,
- să-și petreacă mai mult timp împreună,
- pentru că un partener este frica de a pierde de altă parte,
- care a fost în cazul în care sexul (în cazul în care ambii parteneri locuiesc cu părinții lor)
- un partener tinde să scape de atmosfera negativă în propria sa familie (în cazul în care trăiesc cu rude).

Pericolul nu este doar faptul că oamenii pot pleca, dar, de asemenea, în faptul că ei - nici măcar seama că nu este potrivit pentru fiecare alte! - poate continua să trăiască împreună de ani de zile.

Este această atitudine nu va duce la căsătorie pe de o parte, un partener (sau ambele) a dat seama că celălalt nu corespunde conceptului său de ideal. Dar ei au devenit obișnuiți cu unul de altul, și este foarte dificil de a schimba obiceiurile.

Și ei trăiesc împreună, așteptându-se să se întâlnească vreodată un ideal real, și îl va vindeca până la adânci bătrâneți, lăsând partenerul greșit și destul de plictisitor.

2. te relaxezi emoțional. Scopul tau a fost atins, iar voi doi (sau unul dintre voi) devin leneș.

Vei dori un singur lucru: la toate costurile pentru a menține pacea, mai ales dacă aveți nici o experiență de conviețuire și de soluționare a conflictelor.

În plus, unii oameni după începutul vieții împreună a început să acorde mai puțină atenție partenerului, considerând că ceremonia nimic special - după ce partenerul și atât de aproape de.

3. Fiecare dintre celebru spune limba engleză: „De ce să cumperi vaca în cazul în care laptele este liber acolo“

Mulți spun: „Dacă un om trăiește cu tine și primește toată distracția vieții de familie, de ce el se va căsători?“.

Într-o anumită măsură, această zicală este adevărat, pentru că, în unele cazuri, bărbați și femei, folosite pentru a trăi împreună, pentru a crea aparența unei familii fără a fi căsătorite, care se tem în inimile lor.

Poate că au avut deja o experiență neplăcută începe o familie sau un exemplu negativ de familii monoparentale.

Lăsați: calea spre mântuire sau un drum spre nicăieri?

Și dacă el nu vrea să se căsătorească?

Căsătoria - nu este o nuntă, și nu o bucată de hârtie oficială. Acesta nu este un inel, nu fotografii din țări exotice, unde în luna de miere.

Căsătoria - este o confirmare de zi cu zi a deciziei dvs. de a iubi, onoare și vă rugăm un partener.

Ești gata să se căsătorească, dacă toate acestea nu este - nici o nunti, cadouri, nu au rude adorator?

Imaginați-vă că tocmai am căsătorit și totul - fără sărbători. Mai vrei să te căsătorești?

Adevărata căsătorie nu este biserica, nu în biroul de registru, nu în sala de banchet, și în inimile voastre.

Căsătoria - este alegerea ta să faci peste si peste din nou. Aceasta se manifestă în alegerea cum te simți în legătură cu partenerul tau.

Aflați cât mai curând posibil, nu se simte daca partenerul tau înainte de căsătorie prejudecăți. Nu pleca departe de a discuta problema.

Dacă o persoană refuză să se mute la următorul nivel de relație, puteți renunța complet.

Numai dacă sunteți cu adevărat siguri că ei înșiși sunt gata pentru trecerea la nivelul următor.

În cazul în care partenerul tau spune că se referă la relația ta cu seriozitate, dar el nu este încă gata pentru căsătorie, are sens să-l întreb de ce nu e gata? Aveți dreptul de a ști ce să se aștepte de la relația.

Explicați că nu sunt de acord să mențină o relație cu nici un viitor. Cere un partener, atunci când, în opinia sa, și în ce condiții este copt pentru o decizie cu privire la căsătorie.

Puteți face fiecare lista. De exemplu: „Eu voi fi gata pentru căsătorie, atunci când voi avea propria casă“, „când am o sută de milioane de dolari în bancă“, „când văd o singură căsnicie fericită“, „când eu sunt sigur că în partenerul tău“.

De multe ori frica de căsătorie oameni ai căror părinți sunt divorțați sau care sunt ele însele divorțat.

Pentru aceste răspunsuri, vei putea judeca perspectivele uniunii sau demitiza partener temeri.

Poti explica-i ca nu are nevoie de o nunta generos, călătorie costisitoare și așa mai departe. D. (În cazul în care materialul problemă).

Spune-mi, dacă trăiesc deja împreună, în ciuda situației sale financiare, ce altceva să se aștepte?

acest tip de probleme pot fi rezolvate cu ușurință în cazul în care există o înțelegere reciprocă între parteneri.

Deci, principalul lucru pe care îl poți face pentru fericirea ta se apropie - este de a stabili o relație de încredere cu partenerul tau. Aceasta este fundamentul unei uniuni fericit.

În cazul în care partenerul se joacă de timp, și nu explică de ce el nu a vrut să se căsătorească, cel mai probabil, relațiile tale sunt fără speranță.

Uneori, în relațiile vine un moment în care este necesar să se prezinte un ultimatum sau să iasă. Dar numai atunci când au fost epuizate toate mijloacele.

Ultimatum ar trebui să fie clar și explicit. Partenerul ar trebui să știe exact de ce te duci, ceea ce doriți, condițiile în care se va întoarce din nou.

În cazul în care alegerea continuă să se gândească la cuvintele tale, apoi să efectueze amenințarea lor.

De ce să plece mai bine decât pe?

Desigur, există pericolul ca partea din spate nu te-ai suna, dar dacă doriți cu adevărat să înceapă o familie, apoi a scăpa de partener fără speranță - singura opțiune pentru mai multe motive:

1. Chiar ai nevoie pentru a scăpa de aceste relații, că acestea nu sunt târâte de ani de zile si nu strica viata ta.

2. Informarea omului în pauză, puteți câștiga libertatea de care au nevoie pentru a găsi un nou partener.

3. Ați aruncat un om într-o stare de confuzie, va înceta să-l cerșească sau să-l amenințe, lăsa în pace cu propriile gânduri.

4. În cazul în care își schimbă mintea lui, vei fi amanta a situației. Veți fi capabil să dicteze termeni, în loc să-i.

5. Dacă nu se schimba mintea lui, vă lăsați doar de așteptare inutil.

Dacă ai plecat omul, după care a fost de acord să se căsătorească, și te întorci la el, asigurați-vă că pentru a obține o performanță promis.

Nu-l lăsa să creadă că te-ai întors și ar putea întoarce la fostul său de viață, fără obligații.

Multe femei cred că de îndată ce se căsătoresc, începe imediat o viață minunată.

Dar căsătoria - este o lupă mare, care multiplică toate plusuri și minusuri care existau anterior. Deci, încercați pentru a rezolva orice neînțelegeri înainte de nuntă.

De fapt, coabitare și căsătoria oficială - acest lucru nu este esența relațiilor de dragoste, ci doar manifestarea lor exterioară.

Oamenii pot trăi fericit fără căsătorie și fără să se mai gândească la asta, și poate avea toate atributele unei „adevărată familie“ - ștampila în pașaport, și o nuntă frumoasă, chiar și copii - dar toate au parteneri numai pe piața internă, fiecare în propria lume paralelă, care nu se intersectează.

Cât de multe femei să se bucure că căsătorit, și aproape fără să comunice cu soțul ei, nu se simte atenția și dragostea Lui, și senzație de numai dezamăgire a relației!

Păstrați acest lucru în minte atunci când a inventa o altă strategie okoltsovyvaniya aleasă.

Există mai multe modalități de a obține un om să se căsătorească cu tine, dar nimeni nu poate garanta că el te va iubi și va face fericita.

Catherine Gorshkov
Consiliere Psihologie

„Înainte de fata, se mărită, a primit confirmarea oficială a faptului că acum se va asigura că ea va merge la casa soțului ei, sub aripa lui.

Acum, de multe ori oamenii muta doar într-un singur apartament - sau să decoleze, au o gospodărie comună.

Singurul bonus pentru fete - o nunta, rude calm, în cazul în care cred că o căsătorie este ceva ce se schimbă în viața ei.

De fapt, relația va rămâne același. Omul înțelege, fata - nr. Fata pare să fie că ștampila garantează partenerul ei dragoste, dar știm cu toții că nu este.

Mulți oameni dau seama că fata, în cauză cu privire la căsătorie, spune despre modul în care înjositoare poziția ei ca a surprins familia ei, nu se gândește la asta, nu despre doi dintre ei, ci pur nonsens, și este clar că el vrea să cântărească, și dacă contact cu o persoană care este atât de obsedat de prejudecăți.

Omul se teme de ceea ce se va întâmpla în continuare atunci când iese cu o tigaie în mână și va duce cântec, „Tu nu câștigă mult, nu mi-a dat flori in fiecare zi, trebuie sa, trebuie sa.“?

Dar, dacă vă simțiți că, după mai mulți ani de viață sunt gata să se asigure că înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor pentru a sigila relația lor, nu este pur și simplu nici o altă opțiune, pentru că veți vedea cincizeci de ani de viitorul tău comun, iar partenerul este încă în gândire. În opinia mea, acest lucru este un partener de rău.

Mulți dintre prietenii mei au căsătorit după relația 8, 10 ani - și decizia a fost reciprocă. Nimeni nu este convins, nu intrigat.

Nu înțeleg că, la fel cum ai face pentru viața unui astfel de om care nu vede relația ta. Ieșirea poate fi doar un singur: omul nu ti se potriveste. El e pe un alt val. "

De asemenea, citește

Oh, căsătorit de nesuportat!