De ce nu instalați Google Chrome browser-ul

În acest moment, site-ul este vizitat mai mult de 10 000 000 de vizitatori pe zi, iar printre acestea, Google Chrome utilizează - 30%, cu Yandex - 18% din Firefox - 14%, Opera - 9%, Explorer - 5%.După cum vedeți, Chrome utilizează cel mai frecvent și în cazul în care pentru un motiv oarecare nu este stabilit, se infurie multe.

Înainte de a descrie motivul pentru care browserul Google Chrome nu este instalat și cum să-l stabilească faptul că nici un rău va ști unde se ascunde.

În cazul în care este instalat Google Chrome


Dacă ați instalat nu se schimba nimic, este situat la următoarea cale: C: \ Program \ Files \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe.

De ce nu instalați Google Chrome browser-ul

C: \ Documents and Settings \ Alexander \ Local Settings \ Application Data \ Chrome \ Application \ Google \ chrome.exe sau orice în cazul în care doriți (software-ul portabil - portabil)

Aceasta depinde de metoda de instalare. Dacă descărcați de pe site-ul oficial, mai întâi instalați încărcătorul de boot oferă crom și să-l descărcați toate componentele necesare (atunci vor fi actualizate în mod automat la cele mai recente versiuni).


Dacă Google Chrome descărcați întregul program (în exe shell), care se poate instala Chrome pe orice unitate ( «C», «D», și așa mai departe).Există, de asemenea, o versiune portabilă (portabil - set cu încărcător și fără ea). Acest sistem de fișiere browser-ul nu este prescris, și poate fi setată oriunde.

Ce să fac dacă nu setați Google Chrome


În cazul în care Chrome nu este instalat motivul cel mai adesea una - există altele, dar sunt rare.

Tu el a fost, dar nu-i plăcea sau refuza să lucreze în mod constant și trebuie eliminat în mod corespunzător.

În Google Chrome este nici un program de dezinstalare, astfel încât mulți pur și simplu ștergeți dosarul în care este plasat.

Acest lucru nu este corect în registru sunt cozile și sistemul consideră că acesta este deja instalat și re-instalare nu este necesară.

Dacă acesta este cazul tau, atunci ai nevoie pentru a curăța registru. Cel mai bine este de a face acest lucru CCleaner program gratuit.


De asemenea, puteți șterge folderul «Chrome» (în cazul în care programul nu a ajutat) în «Documents and Settings». Adevărat acces la aceasta, va fi închis. Cum se deschide pentru a afla aici.

După aceea, Google Chrome este să fie stabilită. Dacă, din anumite motive, acest lucru nu se întâmplă, atunci descărcați versiunea completă portabil - fără bootloader.

Asta e tot. Este posibil totuși că aveți un fel de un caz special - propria lor individuală.

Dacă tocmai ați reinstalat windose și odată ce ați instalat Chrome - acest lucru se poate întâmpla numai dacă săpat windose undeva la gunoi. Cu original, acest lucru nu se întâmplă, cu excepția faptului că PC învechite - cea mai recentă versiune de crom, vechile procesoare spunând nu acceptă. Eu nu am verificat nu am un calculator vechi.
Despre instalare: există trei opțiuni. Prima versiune a primului downloader descărcabil mic, atunci există o fereastră albă și începe să se descarce crom, urmată de instalarea. A doua opțiune - descărcați programul de instalare completă și începe să instaleze direct din acesta (acesta este un fișier mare). A treia opțiune - Descărcați versiunea portabilă și odată ce începe să-l utilizați - nu necesită instalare.