De ce nu mai funcționează la dezvoltarea lunii

De ce nu mai funcționează la dezvoltarea lunii

Dacă americanii într-adevăr a reușit să aterizeze pe Lună la începutul anilor '70, tehnologiile actuale, care sunt mult superioare pentru a atinge acele timpuri, se poate permite să facă excursii la evenimentul obișnuit luna. Deci, de ce devin acum un satelit al Pământului nu este disponibil pentru oameni? Nici un stat, care posedă tehnologiile spațiale necesare, în nici o grabă de a dezvolta programe cu potențial ridicat de dezvoltare a Lunii. Politicieni, oameni de știință, istorici și economiști dau răspunsuri mai degrabă vagi la această întrebare. Economiștii susțin că, din punct de vedere financiar pentru luna nu sunt favorabile, iar politicienii cred că este inoportună politic. Dar, în acest caz, pentru a explica faptul că astăzi sunt dezvoltate proiecte incredibil de costisitoare pentru dezvoltarea lui Marte, în timp ce Luna încearcă să ignore întrebarea? De ce atât de oprit brusc cucerirea Lunii de omenire? Ce ar putea împiedica români sau americani pentru a obține un punct de sprijin pe luna? explicații oficiale inteligibila la acest punct, există o mulțime de speculații și fapte neoficiale.Cea mai frecventa ipoteza este ca luna a fost mult timp proprietarii care au dat să înțeleagă că prezența persoanelor nedorite acolo. În 1064 a venit primele surse care menționează ceea ce se întâmplă ceva ciudat pe satelitul planetei noastre. În aceste surse spune stele cu o luminozitate foarte puternică, care a apărut pe discul Lunii câteva zile după ce a rupt departe de soare. Ca astronomie dezvoltat, anomaliile ciudate de mesaje pe lună a crescut mai mare. La sfârșitul secolului al XIX-lea a fost marcat de cel mai mare număr de rapoarte de fenomene inexplicabile din satelit al Pământului.Deci, în 1866, sa întâmplat ceva uimitor - una dintre cele mai mari cratere lunare schimbat brusc aspectul său. Un alt eveniment neobișnuit asociat cu Luna, a avut loc în 1874. Astronomul din Republica Cehă Šafárik în timp ce uitam de mișcarea unui obiect luminos pe discul Lunii, care va cădea în curând. Un an de la această observație, astronom Schroeter, de asemenea, remarcat pe luna stralucitoare obiect în mișcare în direcția nord, și apoi a văzut a doua a aceluiași obiect, care a apărut în partea de sud. Schroeter a fost chiar în măsură să calculeze viteza lor - 110 kilometri pe oră. În 1888, astronomul Holden privit luna o altă anomalie. Observații similare de obiecte ciudate în secolul XX a crescut de mai multe ori.

Există mai multe versiuni despre evenimentele misterioase de pe Lună. Cel mai interesant, și destul de plauzibile frecvente sunt două dintre ele. Conform primei ipoteze, Luna este baza materiei prime a străinilor în care acestea sunt minat minerale. Susținătorii acestei ipoteze susțin că vârful activității în fenomenele misterioasă a lunii are loc în momentul sosirii la satelit a unui alt lot de avioane pentru exportul de materii prime. Conform celei de a doua ipoteză, Luna este un spațiu de bază de cercetare străin gigant de origine artificială. Susținătorii acestei ipoteze cred că este o stație de spațiu imens în mod inexplicabil, sa rupt în jos și s-au refugiat în apropierea Pământului, devenind însoțitorul ei. Se crede că Pământul pentru 10, în urmă cu 000 de ani, nu a fost propriul satelit. Ea se bazează pe faptul că luna nu este specificat în oricare dintre topuri vechi stele.

Astfel de ipoteze pot fi stabilite, cu toate acestea, să afirme că betonul ceva nu poate fi atât de mult timp până când începe un studiu global al Lunii. Cu toate acestea, există, de asemenea, o vedere că guvernul Pământului a fost mult timp în contact cu străinii și au anumite obligații de a nu consolida acțiunile lor de pe Pământ la satelitul de ceva timp. La urma urmei, e la fel pe luna, atunci, că în timp ce ascuns de oameni, sau în mod deliberat ascunse.

Ce este pe luna, calea este închis? De ce omenirea de mai bine de patruzeci de ani, se teme să părăsească orbita Pământului? Poate că reprezentanții oamenilor a explicat că fiecare creatură are propriul spațiu și că luna au deja proprietari care nu intenționează să împartă cu nimeni acasă său natal? Oamenii sunt obișnuiți să se gândească la lună și ei rareori se gândească la faptul că altcineva în afară de ei ar putea avea dreptul să-l.

Nu există link-uri legate de găsit

Partajați acest lucru: