De ce nu merge, dacă nu aveți sentimente, și de ce oamenii plece

De ce oamenii merg sau de ce nu ne lăsați dacă nu sentimente și nu deține nimic. De ce să plece preferat, așa că poate mai bine?

De ce nu ne uhodimot neiubiți sau în picioare încă și decide să facă o mișcare?Mulți oameni, care continuă să trăiască împreună fără sentimente unul pentru celălalt, și chiar nu au copii. Doar o mulțime de singurătate înfricoșător și incertitudine. modul în care totul va fi în viitor. Cred că - ei bine, l (l) aruncă, și după aceea - nu se cunoaște încă cine va găsi. Se poate face o (a) sta, sau a găsi și chiar mai rău va fi.

Mai mult decât atât, poate fi necesar să se schimbe mult, la toate - un mod de viață, poate chiar locul de muncă, mediul înconjurător, și chiar pierderea destul de probabil de prieteni, și nu este ușor de a decide. Și așa ești tu, pus undeva, dar încă un fel de stabilitate.

Femeile din aceasta ca ea este mai frică. Ei se tem să rămână singuri - punctele forte singurătate foarte înfricoșătoare și incertitudine, deși cu siguranță nu toate. Și ne-am gândi la asta mai puțin. Dar dacă chiar crezi că, în acest caz, mai mult decât jenante că nimeni nu va pasa în termeni de gătit, spălarea, curățarea, etc.

Cu toate acestea, incapacitatea sau refuzul de a rezolva problemele de zi cu zi cu privire la propriile lor,, atât bărbați cât și femei specifice. Depinde de psihologia umană.

psihologie dependente. sau cum poate fi numit în continuare atunci când o persoană profitabilă rămâne tăcut va avea grijă doar să bag un partener. Psihologia, atunci când nu are independența, mai mult ca un parazit sau un polip. Am supt și de a trăi-te, chiar dacă este cu cineva, să fie răspunzător numai. Dacă sunteți o astfel de persoană, atunci faci ceea ce trebuie - suferă, trăiesc și suge.

Unii ar putea crede, și astfel - ca de obicei, cu sexul, indiferent cât de cât de partea lui, și așa nu va fi - uite unde, cine, cu cine și cum, nu toată lumea se poate întâlni cu ușurință și de a stabili contacte. În general, aceeași stabilitate și frica începe să trăiască o nouă, unul, sau unul dintre mai multe opriri.

Opiniile altora care pot avea să se gândească la oamenii pe care le întâlnim în viață, la serviciu, la intrarea doamnelor vechi vis doar despre cineva zgâria limba si despre ceva - acest lucru poate fi, de asemenea, cauza lipsei de acțiune. În acest caz, trebuie să învețe să fie independentă.

Mai decisiv este faptul că opțiunea ca proprietate, bani. Una dintre cele mai comune cauze. Chiar dacă nu au copii, și omul destul de bine, obosit, mai rău decât o ridiche amar, bani și viață confortabilă - un bun stimulent pentru a continua să coexiste, și nu poate fi numit altfel. Mai ușor - în cazul în care proprietatea este în comun, ei bine, nu este atât de simplu.

În același loc în care am trăit înainte, întotdeauna un exemplu în fața ochilor mei am fost. Un tip a trăit cu o femeie foarte vechi (el, ea a spus bine, dacă suficient mama vechi), și numai pentru că el a avut nici casa, nici acasă, și el face ceva care nu a vrut. Și femeile care trăiesc cu speranța, în general, nu este suficient - omul scuipat -kormushka principal.

Obiceiul. în cazul în care atașamentul unei persoane. Este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care oamenii, printre care pentru o lungă perioadă de timp nu există nici un sens - continuă să trăiască împreună. Cel mai simplu și obiceiul de teama de schimbare, se tem că un viraj bruscă pentru mai rău. Suntem obișnuiți cu oameni și deja, în cazul în care nu este prezent, așa cum este în continuare fără.

Cu toții avem multe obiceiuri diferite, bune și rele. Aceasta se referă la obiceiul este foarte rău. Se pare că omul am încetat de mult să fie de interes, în plus față de indiferența și ostilitate și nu are nimic, dar atunci când ceva timp nu văd există un sentiment subconștient care lipseste ceva.

Amuzant să audă, atunci când întrebarea - „? Deci, și ce nu arunca“ -Follow responsabil „Ah, atât de obișnuiți cu (la) este deja de genul asta“ Unul devine impresia că persoana nu crede în el însuși, prin aceea că el este demn de cel mai bun și va fi mai bine dacă el a pus capăt acestor supraviețuitori ai relației lor. Poziția - „n UST cel puțin cineva este în apropiere, chiar dacă cineva în pat, atâta timp cât cineva nu (k) -cum ar fi umilitoare chiar și eu cred că este mai bine o (a doua) decât cu lașii vechi ...

Și, uneori, o persoană care suferă de o altă milă. La locul de muncă, avem astfel de lucrări. Adevărat a avut o amantă, dar foștii săi cunoscuții nu au plecat. Mai mult decât atât, nu există copii. Da, am trăit împreună pentru o lungă perioadă de timp și sentimentele au fost, dar toate au fost în trecut.

Întrebarea este, deci ceea ce nu porvosh în cele din urmă relația, pentru că aveți acum cu noul partener sunt excelente. Răspunsul este: - „Este un păcat, toate la fel, ca și mulți au trăit împreună, și va fi un dificil, nu foarte adaptat la viata“ - bine, că este posibil să-i spun, asta e alegerea lui. O persoană care se simte pur și simplu un sentiment de milă, și în cazul în care chiar și vinovăție.

Și poate undeva și un sentiment de auto-valoare, nu este exclus. Astfel de sentimente sunt caracteristice atât pentru bărbați și femei. Poate că femeia chiar mai mult, pentru că o femeie are mai mult un sentiment, cum ar fi sentimentul maternității.

Ceea ce am scris, în general, acest articol? În plus, cred că, fiecare dintre noi poate și ar trebui să trăiască. precum și nu există. La urma urmei, trăim o singură dată și pentru tineri au unul. Și care nu ar regreta în viitor, care se temeau sau pentru un motiv oarecare nu doresc să-și schimbe viața. Continuăm apoi sigur ce să facă acum, și nu va fi dacă să-l regreta amarnic.

Opțional, suferă și tortura-te și cealaltă persoană atunci când se poate pune o oprire completă și începe peste tot din nou.

Pe la sledok Vreau să văd - afaceri în comun, înțelegere, respect și generalitatea de opinii, compatibilitate emoțională și sexuală - toate acestea împreună se poate conecta în siguranță, oamenii și chiar și fără sentimente înalte de dragoste. În plus, este posibil ca aceste sentimente pot veni mai târziu. Și o astfel de uniune între oameni ar putea fi cel mai puternic. Decizia este doar pentru tine.Nici o persoană nu poate deveni un străin decât pe cineva care te-a iubit în trecut

Erich Maria Remarh

Puteți chiar o viață întreagă pentru a regreta persoana nu iubitoare și să continue calea aleasă de obicei sau din cauza beneficiilor materiale, este important ca acest lucru a fost realizat de tine si tot ceea ce nu regreta decizia ta, ar trebui să fie doar decizia ta conștientă și informată.

Poate că Dumnezeu vrea ca tu să îndeplinească mai multe persoane nepotrivite înainte de a întâlni un drept, atunci când se întâmplă, am fost pregătiți și recunoscători


Puzzle pentru tine cuvinte încrucișate (click pentru a începe, în cazul în care nu se văd tsifr- actualiza pagina)


 • Alte articole pe site-ul:

  Am aceeași situație, dar se pare că eu sunt încă slab, și nu își pot permite să spun nu și a pus un punct de grăsime în relație, realizând că nu există nici un viitor. Toate foarte important

  Olya dacă aveți deja definit pentru ei înșiși ceea ce viitorul te net..to mai devreme să renunți la această relație .tem mai bine. Astfel de relații nu sunt numai că nu vă dau fericire, dar tozhe..sily curs pentru acest lucru este necesar, în cazul în care este necesar să se rupă frica și îndoială, pentru că prea este lăsat în interiorul său, care împiedică să facă acest pas. Cred că noua relație te-au ajutat determina și pentru a începe să se schimbe viața.

  Vă rugăm să Svetlana..I făcut ceea ce trebuia. Nu sprijin pentru ceea ce ar trebui să trăiască cu un om care nu trăiește și nu terpet..eto viață.

  O atitudine ciudată față de fericire. Dar ce putem spune despre vechea expresia „la nenorocirea nu este fericirea posiroish“?

  Și nu construi nimic. Doar trăiesc și să fie fericit. Ce este bun și ce ploho.- acest lucru prea pot fi tratate în mod diferit, iar acest lucru, de asemenea, poate părea ciudat.
  În conformitate cu ceea ce avem mai aproape de natura sau chiar la ceva (pentru societate, a conștiinței noastre, etc.). În cazul în care fostul, atunci spune-mi, și natura (lumea din jurul nostru) bun ??
  Și ceea ce este creierul nostru (conștiința noastră). - Nu crezi că acest lucru este ceea ce noi, diferitele interdicții, ajustare limitează la cineva și ceva ??
  În general, în lume nu există nici un concept de fericire sau bun. Ori ne dorim să fim fericiți, fie.

  Spune. „Altcuiva.LINEBREAK fericire nenorocirea nu poate fi construit.“ Și nenorocirea Svetlana altcuiva și nu a construit. Ea scrie că a furat de familie, a rupt sentimentele cuiva. Ea nu a fost frică pentru propria fericire și fericirea copiilor lor să fie singur cu dificultățile, pentru a scăpa de povara unei căsătorii eșuate.

  Bărbații nu sunt în nici un caz, nu este necesar să se căsătorească fără dragoste, chiar dacă o femeie a decis să cravată favorit rebonkom.Pust mai bine ajuta la creșterea unui copil, dar nu să se căsătorească cu sora neiubit zhenschine.Moya este îndrăgostită de soțul ei pentru mai mult de 40 de ani. Dar eu nu pot spune că schastliva.Da el uvazhaet.I mama si gospodina ei, ea horoshaya.I casa a fost construita, iar in gradina nu este nevoie de toate rastot.Emu -Deci acum foarte horosho.Muzhchinam la un anumit sex de vârstă, dar aproape de încredere, femeie iubitoare zhenschina.No ceva ce vrei o viață de dragoste de auz cuvinte dulci și de a fi iubit, dar nu este.
  Am ajuns la concluzia că o femeie se poate căsători fără a iubi, ci un om care este o foarte lyubit..Iskhodya de experiență de viață, pot spune că, practic, în această situație, în cele din urmă se îndrăgostește de o femeie neiubită muzha.Da daca o femeie se căsătorească femei doar dragoste, femeile singure ar fi mult-bolshe.A au nevoie de copii și semya.Tsitata din film: „o singură femeie, care de capră, fără lesă.“

  Eu cred că oamenii nu devieze de la obiceiul. Pe parcursul raportului sa format un cerc de cunoștințe, un anumit ritm de viață. Și du-te. Este necesar să se înceapă peste tot din nou :. căuta adăpost, pkupat aparate noi, etc. Acest lucru ar trebui să fie la bătrânețe? Da, și la orice vârstă? în vârstă de 15 ani, nu contează!

  Da, uneori merge dragoste, dar nu vrea să plece, deoarece el era deja obișnuit cu omul, și dragostea se duce într-un alt stat, și nu permite să ia și ușor să plece, mai ales că copiii au deja))

  Nu sunt căsătorit încă, dar voi încerca cu toate abordare otvetvennostyu acest pas.

  Julia responsabilitatea teoretică și practică a lucrurilor diferite. Este lăudabil faptul că sunteți gata pentru ea, dar, în practică, toate sfaturile să nu funcționeze. De asemenea, nu uitați că puteți să mă îndrăgostesc, și crede-mă, toate preparatele erodeze undeva cap.

  Și ceea ce a fost spus sunteți de acord. 🙂

  Bună întrebare. Prima dată nu sa întâmplat nimic, și du-te până la a doua, precum esti un responsabil și încet. Și sfatul este într-adevăr mai bine nadoedayut- asculta vocea interioară, nu emoțiile, și ei sunt rareori înșelați oschuscheniyam- lor. În detrimentul restului ceea ce napisali..mozhete vezi articolul „Ce ar trebui să fie soția“ - sau „Dezavantaje umane“ - este că aceasta va ajuta la clarificarea sau ..
  Și vreau să adaug, toată lumea poate găsi ceva o placă normală, dar nu și faptul că, dacă el a fost acolo că știe ceva, atunci el va urma. Este un lucru să știe, o alta de a aplica, nimeni nu este în siguranță a treia este întotdeauna o șansă oshibitsya- și pe diferite circumstanțe.

  Există o opinie că cuvântul „Mireasa“ are o valoare foarte interesantă. Anterior fete gata pentru căsătorie. Ei știau ce să facă. Și au numit „mesajul“ lor. Dar cei care nu posedă astfel de cunoștințe, numit „Nu-Vestavmi“. Acum avem mireasă solidă.
  Prin căsătoria trebuie să fie pregătită ca o fată. și tipul.

  Aceasta, desigur, pentru mentalitatea noastră puțin sălbatic. (Deși eu nu exclud că acest lucru este corect).
  Știm trei tipuri de căsătorie: pentru dragoste, pentru antena, pe calcul. (Ei bine, uneori, aceste tipuri sunt amestecate).
  Dar căsătoria a planului-algoritm - este ceva nou. Imaginați-vă cum slab puteți pregăti pentru ea pe cursurile, și apoi pas cu pas, modelul altora pentru a construi viața lor.
  Ca aceleași sentimente, emoții, sentimente, lepuit, caracter, temperament, personalitate, și persoane fizice? Deoarece nu pot fi planificate în avans și pașii? Dreptul de a nu ști ..

  de fapt, problema este că nu este necesar să se facă nimic pe modelul altcuiva, și pur și simplu nu poate fi. Dacă trec prin ceea ce cursul, iar dacă aceste cursuri sunt foarte bune. noi trebuie să înțelegem că este doar tu, care poate spune ceva, pentru a explica, pentru a ghida, pentru a arăta calea. dar nimeni nu va oferi pentru a copia șablon cuiva. Suntem unici și sentimentele, emoțiile, temperamenty- aici mai este necesar, pe baza cărora bazele, pentru a construi ceva lui

  Erori de asemenea, ceva pentru a preda. Este necesar să le analizeze în timp util. De exemplu, se întâmplă că o femeie este căsătorit pentru a treia oară și tot timpul ea vine peste un alcoolic. Și toate pentru că nu trag concluzii din propriile greșeli. Și să ne schimbăm. La urma urmei, ceva ce atrage oameni ca ea și ea este, din nou, formează o familie cu ei.
  Toate schimbările începe cu noi înșine.

  spunând că „bine în cazul în care noi nu“, nu arata mult, toate în comparație. Dacă cineva a fost norocos și după plecarea unei persoane cu care a trăit timp de 10-15 de ani, poți fi fericit pentru el. Dar, de obicei oameni. a aruncat tot ce a fost dobândită, atunci viața în căutarea fericirii. Și veni sfârșitul vieții cu gândul că, dacă era meu schaste- de familie, deti..druzya și cei dragi.

  este. Numai înțelegerea acestui multe ori vine doar cu pierderea ..

  Alo
  Textul dvs., vi se solicită următoarele gânduri:
  1) modul de a stabili data la care, din cauza mila sau nu? Și dacă da, cât de mulți oameni se confruntă este un păcat, dar nu și altceva;
  2) ca a doua persoana care a aruncat este mai ușor să treacă prin această situație?
  3), care se va simți persoana care a scăzut?

  Alo Cine poate znat..tem exact mai mulți oameni care poartă măști. ci să se simtă și apoi să înțeleagă că este posibil. 2) încercați să nu zatsilivatsya gânduri despre asta, face afaceri și să înțeleagă că viața nu se termină cu această persoană, puteți găsi fericirea cu un alt .3) el poate simți, de asemenea, durere