De ce nu-mi dea o fată - vă întreb, răspunsul uzny

„Toate femeile - proști“ - că un astfel de gând a venit la mine de fiecare dată când nu am putut seduce fata.

În urmă cu aproximativ 10 ani, atunci când nu am fost foarte mare succes cu sexul opus, nu am înțeles de ce nu dau o fată. Și, nu a primit răspunsul la întrebarea ta, e drept ( „toate femeile - proști“) și a explicat lipsa de rezultate bune.Și într-adevăr, atunci când unul dintre noi nu obține prima reacție dorit - să dea vina eșecurile lor pe altcineva, dar nu și ei înșiși.

Mai târziu, când am preluat responsabilitatea pentru propriile lor rezultate, am înțeles ce au fost greșelile mele. Acum, 10 ani mai târziu, am văzut că tipii ăștia fac aceleași greșeli care au fost o dată mi-a făcut.

Și acum este de datoria mea să le împărtășesc cu voi.

De ce nu se poate „da“ fetele

Motivul №1. Graba.

pur și simplu, ea nu a putut avea timp:

  • Înțeleg cât de mult te place. și dacă îi place
  • Obisnuieste-te la comunitatea ta (chiar dacă ați putea fi interesat de ea, atunci ai nevoie de ceva timp pentru a obține a fost confortabil să fie în jurul valorii de tine)

Nu există reguli clare pe care puteți afla cum pentru a determina când este „timpul“.

Mulți seducători încep să-l simt în timp util. Experiența - asta e ceea ce trebuie să cumpere în fiecare zi. Dacă sunt numai că acum câștigă, nu-mi fie frică să rupă. De-a lungul timpului veți începe să înțeleagă că și la ce moment trebuie să faci.

Motivul №2. Nu te plac.

Cel mai simplu și mai logic motiv. Așa cum a spus Einstein, este o prostie să se aștepte rezultate diferite de a face în același mod.

Dacă acționează în același mod (sau doar doriți să vă gândiți că acționează în diferite moduri, și, de fapt, acționează în același mod), nu are sens să întreb de ce nu dau fata.

Doar un singur lucru simplu să înțeleagă: dacă doriți să obțineți rezultate, face acest lucru într-un mod diferit.

Motivul №3. Nu sootvetstvuesh imagini bogate, abrupt, frumos.

Da, tu fără mine bine știu că multe fete sunt dispuși să doarmă cu:

doar din cauza cine sunt ei cu adevărat.

Dar mă grăbesc să te salveze de la acele mișcări ale corpului suplimentare care fac cele mai multe dintre baieti. Nu este nevoie să depună eforturi pentru ceea ce nu faci. Dacă vă întrebați: în seducerea femeilor este mult mai important este capacitatea de a dori, ca o persoană, nu de bani sau arata. Ea alege tipul care știe cum să-l cârlig emoțional și nu cel care este rece și bogat.

Motivul №4. Ei nu vor să pară accesibile.

Poate că ei cred că ești un tip foarte frumos. Poate că într-adevăr ca ei, și fiecare dintre ei vrea să te lega la sine (de fapt, astfel încât acestea să-ți spun și nu dau). Și ei se tem să vă dezamăgesc, arată fata disponibile.

si din moment ce într-adevăr eliberat, ei pot doar „rele“ tipi care nu necesită formarea fetelor.

O soluție - pentru a afla cum să vă rog, un partener sexual, nu ca soț și tată al copiilor.

Motivul №5. Doriți să verifice modul în care sunteți sigur și nu au nevoie.

Cum să se comporte tipi care sunt nesigure și au nevoie de fata, atunci când ea le refuză?Asta-i drept, ei încep să vă faceți griji, spunând că este rău, supărat sau arată slăbiciunea lor în alt mod. Morală este un tip puternic, în general, nu se va face griji cu privire la eșec și va continua să vorbească în mod pozitiv.

Fetele știu acest lucru, astfel încât consideră că este de datoria lor sacră de a refuza să verifice dacă va fi capabil să „dețină“ în astfel de situații.

Soluție: Învață să pretindem că nu ne atinge, și să continue să comunice fel de multă încredere și pozitive, precum și la capacitate.

Cum să vă asigurați că da

Pentru a începe, ar trebui să înțeleagă un lucru simplu: nu există un om care ar da totul. Fiecare om, care a refuzat o dată. Chiar dacă luăm de exemplu - este seducători foarte de succes care predau ceilalti, atunci se întâmplă despartire.

Înțelegerea acest lucru simplu vă permite să decoleze posibile de tensiune.

Poate că este dorința de a se angaja rapid cu femeile care te prăzile sex toate seducție, forțând pentru a efectua pași suplimentari. Încercați să schimbe centrul atenției lor. Unele foarte util pentru a opri doar pentru a vâna pentru sex. și doar să se concentreze pe achiziționarea și testarea abilităților de seductie.

Dacă încerci să-i pe plac, în loc de repede „prisunut“, este mult mai rapid decât razovesh de a atrage abilități.

O astfel de schimbare în centrul atenției te elibereaza de stres inutil, care rezultă din prea mult din obiectivul ( „Trebuie să fac sex cu ea. Într-un fel eu nu sunt un om“).

Acum aveți două opțiuni.

  1. În primul rând. încercați pe rolul de maestru de viață, a început să dezvolte abilitățile lor de seductie.
  2. În al doilea rând. continuă să pună întrebarea: „De ce nu-mi dai o fată?“, continuând să bată capul meu împotriva gheață, efectuând aceeași acțiune.

De ce nu-mi dea o fată - vă întreb, răspunsul uzny

amăgitor Onorat România!

O carte excelenta, care va permite să găsiți o mulțime de femei frumoase on-line.

Dacă vorbim despre intalniri fete VKontakte, cea mai bună metodă de aici este Yegor Sheremetyevo.

Igor, vreau să exprim recunoștința mea personală și respect, chiar dacă eu nu am cumparat cursurile tale, dar tu esti unul dintre foarte puțini antrenori pe seductie pe Internet, care oferă sfaturi funcționează într-adevăr!

Constantin, București, în vârstă de 25 de ani

Egor, cartea ajută cu ea de ajutor foarte real, mulțumesc pentru sfaturi și sfaturi profesionale. în timp, tipul de experiență!

Dmitri, Kazan, în vârstă de 20 de ani

Buna ziua Va multumesc cu trecutul, am trecut prin tehnica cu un bang))) Fie ca Dumnezeu să vă acorde Egor de sănătate și succes în toate proiectele și planurile)

Eugene, Voronezh, în vârstă de 26 de ani

Desigur, „Secretele de succes datând VKontakte“ podcherpnul o mulțime de informații utile, să învețe cum să umple pagina, cum să vorbească, ce să scrie despre. Toate acest lucru este foarte util! Iar dacă cineva vrea să ia acest curs, atunci, desigur, eu recomand!

Vyacheslav, Novosibirsk, în vârstă de 25 de ani

Lecții - clasa. Toate trec prin etape, acum 12 lecție. Fiecare lecție este întărită de practică. Rezultatele sunt acolo. două săptămâni nastrelyal 6 camere si de doua ori a fost fetele se camera din stânga. Încercarea nu numai la VC, chiar și în fotostrane și chat oraș (cerere văzut Loved), în cazul în care fetele sunt deja „gata să se așeze“ câteva dintre deschizător dumneavoastră de clasă și de comunicare a fost stabilită! - în primul rând începe să te clasifica. În primul rând antrenat pe o fată drăguță, apoi m-am mutat destul, acum aleg o seara de 3-4 fete și să le trateze (ca să spunem așa).
Ieri, fata sa dus la o noapte de non-stop în filme. Pe lauri noastre nu se va opri :))
Vă mulțumesc Egor lecțiile sunt super!
Foarte util - corespondenta cu succes, o mulțime de distracție, noi „captură fraza“ învățat pe care o puteți utiliza pentru a comunica :))
Va multumesc !!

Arthur, București, în vârstă de 20 de ani

Alex, Novocheboksarsk, în vârstă de 21 de ani

Egor, multe mulțumiri pentru sfaturi! Ajutor pentru toate 1000!

Viktor, Ucraina, Kiev, în vârstă de 19 de ani

Andrew, Nizhny Tagil, în vârstă de 22 de ani

Egor vă mulțumesc foarte mult, a devenit mai ușor să comunice cu fetele si ei doresc ca eu să chat-ul și mai mult, mulțumită ție !!

Vlad, Yaroslavl, în vârstă de 20 de ani

Egor Buna ziua! Vă mulțumesc pentru carte - este minunat. Dvs. „greșeli favorit“ mailing poate descoperi viziune subtilă pentru greșeala pe care mulți. Am 50 de ani și nu își propun să trageți în pat cât mai multe femei posibil, dar eu sunt sigur că va ajuta să le înțeleagă și să construiască o relație corectă cu ei mai bine.

Anonim, Tolyatti, în vârstă de 51 de ani

Citește toate comentariile de informatii despre produsele-mele >>