De ce nu poate distruge virusul

Virusurile au o dimensiune foarte mică, de aproximativ o mie de ori mai mică decât dimensiunea unui microb și ciuperci. Ei nu mai sunt doar un om al moleculei de ADN sau celula. Acesta este unul dintre motivele pentru complexitatea luptei împotriva virusului. De obicei, țesut conjunctiv, unde microbii sunt bine spălate prin sânge, iar prezența în corpul antibioticului sale saturate ajută să se ocupe instantaneu cu ei.Dacă vizualizați o imensă casă în 20-25 etaje, mici, a căzut din caseta pervaz de chibrituri, raportul dintre dimensiunea microb și virusul. Virusurile sunt mai mici decât celulele umane. Pentru că este ușor să-l paraziteze să funcționeze, alimentarea citoplasmă, în timp ce nu deteriora celulele sale exterioare. Unii folosesc chiar și în germenii dvs. alimentare, cum ar fi virusurile sunt numite fagocite.

Ce se întâmplă atunci când o infecție umană?

Penetrante în viruși celule încep activitățile lor pernicioase. Sistemul imunitar uman produce anticorpi care merg în căutarea de parazit rău. Cu excepția faptului că nici anticorpi sau celule albe din sânge din cauza dimensiunii lor pură nu pot pătrunde prin membrana membranelor celulelor umane.

Dar virusul se multiplica rapid, mâncând citoplasmă celulei, el devine în curând un pic pregătit și se rupe celulele pielii direct atakovyvaetsyaantitelami. Dar, în cazul în care sistemul imunitar în jos, efectele de droguri poate recomanda un medic, de exemplu, utilizarea de imunoglobulină. Apoi sângele cu substanțele active pentru a ucide virusul mai ușor, mai ales atunci când nu mai sunt lăsate neprotejate și din celule umane. utilizat cu succes în aciclovir terapiei antivirale, Viramune, Epivir, rimantadina și alte medicamente. Acesta este motivul pentru care virusurile sunt inutile pentru a trata terapia cu antibiotice.De ce virusul nu poate fi distrus?

De ce nu poate distruge virusul

„Călcâiul lui Ahile“ al oricărui virus - provoacă proliferarea necontrolată a membranei celulare a „acopere“ lui diferența. Și, la fel ca peste tot din nou se încadrează perfect în celulă, se multiplică și în curând tras în sânge, în cazul în care se spala apoi cu medicamente antivirale.

Dar dificultatea constă în faptul că peste nouăzeci la sută de viruși în corpul uman este în celule, iar apoi ele nu omoară și nu-l lua. Aceasta este, de fapt, medicamentele nu ar trebui să-l omoare, dar în anticorpi și globulinelor intre timp sintetizat in organism, mai ales în cazul în care o persoană are un sistem imunitar slab va dura mult timp. Și în această perioadă virusul poate provoca daune suficient pentru organism. Oamenii de știință preocupat de vulnerabilitatea organismului de boli virale.

Există o probabilitate de apariție a virusurilor mutante, cum ar fi HIV, care a măturat sistemul imunitar uman. În cazul în care un virus a apărut în lume, cum ar fi două sau trei sute de ani va lovi întreaga omenire cu mortalitatea fatală ravno1y aproape o sută la sută.

Putem doar spera că va exista un progres in medicina si oamenii de stiinta găsi o soluție cu privire la modul de a face cu virusul în celulă. În caz contrar, capabil de a termina un rezultat foarte trist. În acest moment, imunitatea organismului uman, în cea mai mare parte se descurcă cu o natură virală, dar, deși departe de toate bolile, se dovedește a vindeca cu ajutorul rezervele organismului. mortalitate mare în tifoidă, variola, SIDA, gripa aviara.

De ce nu se poate vopsi parul in timpul sarcinii. Sarcina - un moment în care o femeie are nevoie să fie foarte atent cu corpul tau. Deosebit de atent la groapă.

Anterior, sa crezut că virusul provoaca zona zoster, lepra si sifilis, nu este atât de periculos. Dar înfrângerea relației a fost găsit sistemul lor nervos, urmate de bolile de sciatica, nevralgii, nevrite de diferite tipuri.