De ce nu scrie tipul după prima întâlnire

A se vedea, de asemenea,

Răspunsuri (68):

dacă doriți să scrie prima scrie), dar nu de ce nu a scris și discret

poate de asemenea, el stă și se gândește atunci când ea scrie), mi-ar fi scris pe site-ul dvs. mai întâi.)Nu scrie prima.
Vrei-scriere.
El scrie, nu înseamnă prins.

Brunetka 5 · participant avansat

Cred că ceea ce vrea - el ar scrie în primul rând, și a impus nimic.

haha · participant avansat

grădiniță. că „nu scrie în primul rând, vrea să scrie“ pentru mândria adolescent. poate doar tip timid, nu știi ce se întâmplă în el, aparent calm, dar creierul este fierbere

Brunetka 5 · participant avansat

Poate că are, și nu doresc să vorbească și să scrie pentru prima dată tăcut timp de câteva zile, deși el mi-a adăugat ca prieten. De ce du-te, dacă nu mă mir. Și dacă ei scriu, m-am gândit că am alerga după el, și va continua să vorbească de nimic altceva de făcut.

Brunetka 5 · participant avansat

doar date fiind, confuz, sau nu foarte probabil, dar ar putea pur și simplu timid. sau tu chiar nu-l place ((. De asemenea, am avut atât de des. poznakomishsya cu o fată după prima dată, săptămâna nu sa întâmplat în contact cu fata.Apel sau e-mail în primul rând, sau cum comunici cu ei.

și stereotipurile despre ce tip trebuie să facă este primul din cap. stereotipuri stupide și depășite, dacă toate acestea le viata personala organizate, cupluri de jumatate ar face acum și nebylo

Andryukha · Helpster de stele

Acum, întrebarea ta este de unele presupuneri.
De ce nu i-au spus: „De ce mi-ai adăuga, face o programare pentru a satisface de astăzi atât de tăcut și nu a răspuns.“ Pentru tine și a vedea dacă acesta este un mesaj de genul asta sperie, poate că este și nu aveți nevoie deloc.)

Brunetka 5 · participant avansat

nu vă faceți griji), trebuie doar să scrie ceea ce le place est..iskrennih) hi) nu ca tam..a lucruri dintr-o dată întrebați despre ceva în tine decât el este prietenos vă poate ajuta sau sfătui)), cum ar fi: „privetik.ty nu se întâmplă să știe cum fac aici, sau am o problemă cu băieții din etim.Prosto familiar nu nimic bun și nu sfătuit. „t.d.Ili și dacă te prefaci pentru a cere curaj pentru a merge cu tine oriunde to.V că e în regulă))) în cazul în care recunoscut chiar de către lume în acest lucru nu somknetsya)) Ia inima și să fie mai încrezător) am găsit un soț) în 18 ani, a trăit cu un tip, atunci mă căsătoresc zamuzh.I său propriu a scris) Baietii sunt acum rasfatata a mers)

Brunetka 5 · participant avansat