De ce nu se poate speria copii

De ce nu se poate speria copii

părinte rare nu sperie copilul Babai sau Baba Yaga, unchiul sau matusa rău altcuiva, care doresc să realizeze ascultare totală și a efectua anumite acțiuni. Fiecare dintre noi își amintesc, probabil, scene similare din copilărie.Și, sincer, intimidant de lucru. ele ajuta de multe ori pentru a se asigura un comportament care au nevoie în prezent părinte. Un alt lucru este faptul că ei lucrează mult timp și periculoase pentru sănătate mintală - a provocat nevroze la copii. enurezis și balbismul, un sentiment exagerat de vinovăție, neîncredere și ostilitate față de lume, a crescut de anxietate.

Rădăcinile problemei agresiunii cresc lipsa lor de răbdare și de timp liber, atunci când părinții de la epuizare, nu pot comunica în mod clar și în detaliu explice copilului de ce nu ar trebui să se comporte așa, prin recurgerea la metoda este simplu: „E cu comportament rău - vei primi de la Barmaley“.

De ce nu se poate speria copii

De ce nu se poate speria copii

1. Atunci când agresiunea este o substituție de concepte - nu se poate face un zgomot, nu pentru că în clinica pe care cineva are o durere de cap și zgomotul interferează cu, astfel încât medicul va certa. Porridge nu au nevoie să fie puternic și sănătos, ci pentru capra gore și tata de la locul de muncă nu trebuie să aștepte cu bucurie, și cu teama că mama sa-i spun totul, iar copilul va fi pedepsit.2. Dar amenințarea cea mai teribilă pentru copil îl da cuiva pentru un comportament rău. Pentru un copil, aceasta înseamnă doar două lucruri - este rău și nu-i place. Dar astfel de instalații nu sunt favorabile pentru dezvoltarea psihologică sănătoasă a copilului.

4. Trebuie subliniat de asemenea agresiunii „doctorul“ si „intepaturi“. Părinții ar trebui să ne amintim că copilul lor în timpul vieții lor trebuie să meargă la instituțiile medicale decât o dată pentru diferite scopuri, de exemplu, pentru a fi vaccinate sau de a primi ajutor pentru piscină, grădină sau la școală.

De ce nu se poate speria copii

Cum să sperie copiii

Același lucru poate fi infricosator, dar în limite rezonabile, chiar au nevoie?

1. Pentru a speria un copil costuri doar acele lucruri care pot într-adevăr rău - curentul din priza, fier la cald, masini pe drum, etc.

2. perspectiva infricosatoare pentru a deveni ca un personaj negativ celebru din filmul sau de basm.

3. intimidant, nu pentru a obține personalitatea copilului - aparatul poate trage în jos, dacă nu respectă regulile de circulație, pentru că nu ai ochi la spate. Câinele poate musca daca ei teasing cu un băț, dar nu pentru că te sun pe mama sa, într-o mulțime, puteți obține pierdut, pentru că o mulțime de oameni, nu pentru că dormi mereu pe drum. Vezi diferenta?

4. Sperietoare în mod adecvat. În cazul în care copilul ia jucăriile altor persoane, este puțin probabil ca medicul să-i o injecție de lăcomie face. Dar băieții se joacă pe teren si poate opri.

Încercați întotdeauna să caute modalități de un acord de pace cu propriul copil. Intimidat și a obținut rezultatul - motto-ul părinților rău și leneș care nu doresc mult timp să găsească modalități mai adecvate de educație. Desigur, calea de intimidare în numele ascultării - o modalitate impusă de mulți tați, dar este mai bine pentru a eradica astfel de practici, deoarece acestea nu dăunează copilului.

Preparat prin Maryana Chornovil

De ce nu se poate speria copii