De ce nu suna un tip cum să imblanzi un om

Asta e încă tot ieri a fost bun. Ai mers toată noaptea, se țin de mâini, se uită în ochii celuilalt, saruta în uitare ... Și acum toate plecat!?De ce nu suna un tip cum să imblanzi un om

Sau, poate, nu doar saruta, și a venit la sex. Și vă confruntați cu o problemă: ce să facă în cazul în care un tip nu suna? Nu găsiți un loc de așteptare, și de fiecare dată când sună telefonul, apuca-l cu speranță; dar nu e el din nou. Și nu ai nici o idee despre ce să facă, și nu știu dacă să se numească, sau să-l scrie, sau ar arăta deranjantă.

O poveste familiară, nu-i așa? Într-o astfel de situație este aproape fiecare femeie. De ce un tip nu suna după o dată, chiar dacă nu a făcut sex? Și poate că aceasta este problema? Uneori, o dată este prima, dar se întâmplă, iar a cincea, a zecea, XX. Asta este plecat și totul fără a explica nimic, și ea este în dragoste, ea este în așteptare, în speranța, suferința ... rezolvă pentru a apela sau a scrie primul tip, și el nu a returnat apeluri. Rezultatul va fi o noapte de nesomn, umed cu lacrimi perna și de dor, dor, dor ... El e din dragoste, sau el nu-i plăcea!

Și începe săraci în mintea lui fiecare minut al întâlnirii, începe să caute motive pentru comportamentul său în propriile lor acțiuni, gândindu-se că este - din cauza unei dispute sau de sex rău, sorteaza modalități de a satisface ... pentru a vedea este imposibil, motivele sunt, fata sau nemulțumirea în creștere și stima de sine plummets, sau apar iritat cu întreaga cursă de sex masculin. Între timp, de ce opțiuni pentru un tip mai sunat, pot exista mai multe.

Dacă un tip nu suna

Atunci când un tip nu suna după câteva zile, nu ar trebui să sari la concluzii cu privire la ceea ce da-i antipatici. De fapt, o dată a mers bine, și el te place. Dar omul - un om ocupat, și, în general, acestea sunt genul de oameni pentru care în primul rând lucrarea, și apoi viața personală. Deci, scrie doar îi plăcea o fată, el nu poate și așteaptă până când el trebuie să fie eliberat de această dată.

Noi, femeile, este greu de înțeles. Noi credem sincer că un iubit-o - mai presus de toate, și să se străduiască să-l întâlnească la cea mai mică ocazie. Apropo, tocmai din cauza acestei caracteristici, așa că am aștepta cu nerăbdare sex devreme în relația și se poate umfla un rând mare de mici probleme. Cu toate acestea, puternic jumătate a logicii umanității este oarecum diferită, și dacă un tip nu a făcut apel câteva zile a face treburile casnice, este sigur că nimic rău nu se va întâmpla. La urma urmei, el decide să întrebări serioase!

Se pare că, în acest caz, o fată în căutarea unui om de așteptare pentru un apel în a doua zi după întâlnire, dorește să realizeze nu este un act de sex masculin de la el. Deoarece discuția despre evenimentele de ieri ca aceasta: „Oh, cum am fost cu tine ieri, bine, am avut o mare de timp, hai cu siguranță întâlni din nou“, și așa mai departe, în același spirit - este o manifestare a psihologiei feminine. Este noi, femeile, după orice evenimente majore sau chiar minore grăbi imediat pentru a discuta toate detaliile de prietena lui. Bărbați - Altele. Ei nu le place să fiu sincer, pentru a vorbi despre experiențele și solicită pentru nimic lor.

Concluzie: Tânărul cufundat în muncă, și el este acum într-adevăr până la tine. Chiar dacă este vorba de sex, poți să-l dea. Prin urmare, dacă îți pasă, ar trebui să fie răbdare și să aștepte. Apelul nu pleacă nicăieri! Ei bine, dacă el nu suna inapoi, atunci așa să fie. Nu ești o doamnă tânără de cincisprezece ani pentru a merge nebun, deoarece fiecare dintre masculul, care nu acorde atenție la tine.

De ce un tip nu suna

Răspunsul la tânăra doamnă tantalising întrebarea de ce un tip nu suna, poate fi îndoieli cu privire la necesitatea acestui apel. Aceste îndoieli se pot referi la cât de mult îi place fata, și dacă ea se potrivește. Tânărul are nevoie doar de timp pentru a rezolva sentimentele lor.Bărbații, în ciuda faptului că acestea pot să apară exterior sigur pe sine, de multe ori de fapt, în duș sunt indecisi și vulnerabile. Deci, tinerii cu stima de sine scazuta simt ca sunt nedemne de o anumită fată, și ei încep să o evite, în ciuda simpatiei calde. În cazul în care un tip foarte rar solicită sau nu o fac deloc, se poate referi la exact acest tip de oameni. Decizia cu privire la o dată invitat la o întâlnire o fată frumoasă și a vorbit cu ea, el a judecat - ca și cum ar avea nevoie? Și, concluzionând că nu trebuie să dispară. De multe ori, un astfel de om ca exista o teama de a face sex cu o femeie atrăgătoare, deoarece acestea sunt foarte nesigure.

Destul de ciudat, dar un astfel de caracter poate avea o foarte viril în aparență, foarte atractiv în aparență tineri. Pentru o vedere impresionantă poate ascunde un om timid și nehotărât, referindu-se tandru la sexul slab. În cazul în care un tip rar solicită, poate fi în acest fel, prin natura. Un tânăr de acest tip se teme să-l jignesc reprezintă fata ideală a persistenței sale. De fapt, ea a spus el foarte mult, chiar el o adoră, iar zeița este cunoscută pentru persoana medie nu este disponibilă.

Ei bine, și, în cele din urmă, răspunsul la întrebarea de ce un tip care nu poate suna sau scrie prima după întâlnire, acesta poate fi dorința sa de a demonstra independența. Asta e modul în care societatea noastră, - dependența de o altă persoană este considerată o slăbiciune în ea. Asta e „umflat“, în dragoste cu fata noastre urechi baieti luptă aratandu-i ca toate au fost neliniștit. Inclusiv ea. Este trist să recunosc, dar Cavalier poate fi doar un astfel de om.

Dacă observați omul tău tânăr cel mai mic indiciu al prezenței în natura unei anumite caracteristici menționate mai sus, prin urmare, nu este sigur că el va fi capabil de a apela sau e-mail mai întâi. În acest caz, va fi fericit doar dacă puteți lua inițiativa ei înșiși să-l contacteze.

În cazul în care un tip nu necesită o lungă perioadă de timp

Această opțiune - Cel mai trist. Tipul nu răspunde la apeluri și nu suna pentru că el nu-i place fata. În acest caz, relațiile ulterioare, desigur, imposibil. Din punct de vedere al fetei epuizat în așteptare tăcerea lui nu este justificată. Mai ales în cazul în care tipul nu suna după sex sau ceartă. Ei bine, pentru că, de asemenea, puteți suna sau scrie pentru a spune câteva cuvinte! Cu toate acestea, ea - nu prostie, și-ar fi dat seama imediat că el a chemat doar să fie politicos, și nu speranță pentru continuarea relațiilor. Și onestitate, respect reciproc nu a fost anulat. Și apoi o tăcere ca scufundat în apă. Și cum putem face? Am nevoie să sun primul tip care să dau seama relația să se încheie?

Am nevoie pentru a apela sau a scrie primul tip? Pentru a nu se epuiza necunoscut și nu se agită nervii în zadar, desigur, posibil. Cu cât puteți face acest lucru dacă vorbim despre relațiile care au fost stabilite după mai multe întâlniri. La urma urmei, în cazul în care el a numit pentru mai mult de o dată, se pare că îl aveți cu ceva atras! Și acum, dintr-o dată tânărul a dispărut. Poate sa întâmplat ceva cu el, dar nu știi niciodată. În acest caz, problema ce să facă în cazul în care un tip nu suna, poate fi rezolvată fără prea mult efort - mai multe reuniuni da o fata dreptul de a cere soarta lui, cel puțin pentru o drepturi prietenos.

Trebuie să spun că, atunci când un tip nu suna după sex, de asemenea, problema nu atârnă în aer. În cele din urmă, a existat intimitate, iar acum ei sunt, de fapt, străini nu destul între un tânăr și o femeie! Pot să sun primul tip cărora le-ați încredințat corpul tău? Posibil. Acestea ar trebui cel puțin să se comporte după sex politicos. Deși, desigur, pentru mulți tipi aceste situații sunt echivalente excursie pe jos în sala de gimnastică, și ei chiar nu înțeleg de ce femeile după sex „lovituri capul lui.“

Și ce este atât de teribil ar putea întâmpla cu tine după un astfel de apel? Ei bine, el a crezut despre tine, că ești prea insistent. Deci nu e doar atât, și pentru a clarifica relația. Și ai, probabil, nu va pasa de ceea ce el crede că este atât de prost manierat sau om indiferente. Cel mai rău lucru dacă el dispare pur și simplu - atunci trebuie să accepte această incertitudine și să învețe să trăiască cu ea.

Uneori relația este întreruptă după un argument. În acest caz, tânărul, probabil, pur și simplu, grav rănit pe tine. Ați putea fi speriat, nu a fost încă decis dacă el te va rupe, dar poate fi găsit doar în conversație privată, care este mai bine să-și planifice atunci când, după un argument trece un anumit interval de timp. Amândoi au nevoie de un pic de respiratie, si va beneficia de relația ta.

Uneori, în cazul în care un tip nu necesită o lungă perioadă de timp, și apoi a apărut încă, pur și simplu nu vrea să-și piardă fata complet. În timp ce întâlnirea cu o doamnă tânără nu avea nici o intenție - probabil că are un alt, sau pur și simplu nu au suficient timp pentru viața personală. Dar, în principiu, o place, și poate într-o zi un tânăr atunci, și să încerce să dezvolte o relație. Între timp, nu vreau să-și piardă fata complet. Pare, desigur, este ciudat, și în acest caz, alegerea este a ta deja - să ia astfel de circumstanțe, sau pentru a merge mai departe.

Pe scurt, motivul pentru care tipul nu a sunat și nu a răspuns apelurilor, pot fi în masă, și nu toate dintre ele se referă la deficiențele de sex, ceartă, sau orice astfel de lucru. În acest caz, fata ar trebui să ne amintim un lucru: este - de auto-valoare individuală, a cărei viață nu ar trebui să depindă de apel, de fapt, un outsider. În plus, tinerii sunt adesea imprevizibile și pot rezista în mod conștient o pauză înainte ca apelul să se încălzească sentimentele de o fată. Este un fel de manipulare de sex masculin, cu care reprezentanții sexului puternic încearcă să scadă în dragoste cu o anumită doamnă. Ar trebui să dau să-i?

Prin urmare, ocupă-te cu ceva interesant, distrage atenția și să uitați pentru un timp cu privire la toate apelurile. La urma urmei, omul se naște pentru bucurie și fericire, nu agoniza zile de așteptare pentru cineva solicită, după o întâlnire sau un argument. Ei bine, dacă încă suni, în cele din urmă, veți auzi ... Ceva Wicked în timp ce aștepta. La urma urmei, tu, prea - om ocupat, și nu ai timp să consume energie pe tot felul de prostii. Mult noroc, si lasa oamenii pasivi pe calea ta nu va fi cât mai puțin posibil!