De ce nu te duci la el în fund, Trapattoni "

A fost douăzeci de minute înainte de finalul meciului Preseason cu „Palermo“, el sa așezat pe bancă și a privit cum Trapattoni de presă pe tinerii din echipa de tineret. Cinci minute înainte de finalul meciului, Di Canio a părăsit terenul, abia a avut timp să atingă mingea ca un fluier. La mânie, la poziția în vestiar Paolo întrebat despre unde să arunce furia lor. „Ești foarte jucat, chiar și în cele cinci minute,“ - după ce a aruncat Trapattoni. - „Ce Ce zici Ai curajul de a ceva ce spun după ce-mi faci asta ai îndrăzneala să-mi spui despre jocul meu rău timp de cinci minute după ce mi-a scos din mine ???? " - „Tinere, trebuie să învețe bunele maniere Evident, părinții tăi insuflat în tine obiceiurile omului civilizat Ce fel de oameni ai adus!.?“ - indignată a spus Trapattoni. - „De ce nu te duci la el în fund, Trapattoni nu am nevoie de rahatul asta de la tine cine ești în iad ca să spunem așa cu mine, astfel Cum îndrăznești să vorbești despre părinții mei, pe care nu știi măcar toate astea?.?! știi cum stres inutil celălalt „- Paolo a fost deja de neoprit. Trapattoni a fugit cu timiditate la Di Canio nu clipi din ochi, el a transformat într-o clipă întinși pe iarbă. „Terminați, Di Canio Nu tu nu vei termina !!!!“ - Trapattoni a început să țipe, încercând să se ridice de pe gazon. - „Nu, eu nu sunt terminat Nu mă poți concedia, am un contract de am decide să plece sau să rămână pe mine și am plecat M-am săturat de rahatul ....!!“.O lună mai târziu, Lipii l-au numit la „Juventus“, jucând triunghiul cu Vialli și Ravanelli, un tânăr Del Piero a trebuit să meargă la închiriat. Dar Paolo a refuzat, dorind să joace pentru sudiști. Președintele „Napoli“ Gallo a promis să valorificați prin transfer „Juventus“. În final, Del Piero a avut un sezon mare și a devenit vedeta clubului Torino, iar Paolo Gallo a mințit, și nu a plătit pentru transferul său. „Vei merge“, Genova, altfel vei fi lăsat fără fotbal „- a spus Moggi, -“ Ei bine, nu mă deranjează „- Di Canio a decis să includă o cacealma.“ Ce vrei să spui? Ai luat-o razna. - „Deloc nu voi juca doar un an vei pierde bani, ca de compensare mea va scadea nu va place, nu-i așa ...?“ - a spus el cu un zâmbet Di Canio. - „Cum îndrăznești să vorbești cu mine într-un ton Știi cine sunt cine te-a face Fii atent, îmi pot ruina cariera ta, eu pot face astfel încât să nu va juca din nou fotbal ???!“ - CEO Director al „Juventus“ a fost atât de supărat că pentru un moment se părea ca și cum ferestrele ochelarii este acum de rupere. Moggi nu a fost glumit, dar a apărut la orizont, „Milano“ și Di Canio pentru două milioane de dolari mutat în lagărul „Rossoneri“. Eran, Donadoni, Baresi, Maldini, Kosatakurta, Tassotti - toți jucătorii echipei italiene, singurul care nu a jucat pentru "Azzurri" - Ruud Gullit. Cu o astfel de competiție pentru găsirea fericirii ar putea fi luate în considerare pe banca de rezerve.

Primul sezon nu este specificat. Aproape imediat, Di Canio prins mononucleoza și defalcare - patru luni fără fotbal, locul al patrulea la sfârșitul sezonului și a pierdut finala Ligii Campionilor. Sezonul următor, Paolo de multe ori iese pe teren, marcând goluri și ajutând „Rossoneri“, a câștigat un al patrulea titlu liga în cinci ani. La sfârșitul sezonului, „Milano“, a mers pe un tur al Orientului Îndepărtat. Datorită faptului că unii jucători a fost să joace pentru echipa națională la Euro 96, Capello a luat câțiva jucători de la alte echipe din tur, care au început să apară frecvent în domeniu, spre deosebire de Di Canio.

Într-unul dintre aceste meciuri Paolo a plecat de la baza, ceea ce face un triunghi cu Baggio și Lentini. După prima jumătate a anului, „Milano“ a condus - 1: 0. Capello a decis să facă o schimbare. „Di Canio, odihnă“ - Fabio nici măcar nu se uite la Paolo. - „Ce naiba faci acolo?“ -. „Du-te dracului te stai jos, pentru că jocul frânelor, nu încercați să“ - „Tu ești bolnav în cap în sine este o nebunie te-ai dus.“. Capello a sarit la Di Canio și a lovit mai multe lovituri - Paolo nu a fost în datorii. Un minut mai târziu, întreaga cameră vestiar pentru a le trage în afară. „Pleacă din fața mea Întoarce-te dracului de hotel!“ - mârâi Capello. O oră mai târziu, Di Canio numit agentul lui Moreno Rogen: „Luați biletul de lângă Roma Vei în“ Celtic „ei sunt în așteptare pentru tine.“ Silvio Berlusconi și-a dat unul dintre avioanele sale pe care Di Canio, Rogen și Braida a mers să se înregistreze un transfer.Scoția, frig, ploaie, străzile goale, a existat un sentiment că orașul a scăzut o bombă nucleară. Managerul „Celtic“ Tommy Burns a prezentat fularul clubului și a avut un scurt tur al muzeului clubului. Di Canio sa mutat la Glasgow, pentru 800 de mii de lire. La prima conferință de presă a venit ca mulți oameni și jurnaliști, cum ar fi Maradona a sosit.

O lună mai târziu, Di Canio din nou „acoperit“. A existat o sesiune de formare dimineață și unul dintre parteneri a dat o trecere incomod, pentru că ei trebuiau să ajungă. „Da, e de căcat trece Este doar rahat!“ - un vocabular limitat nu a permis să spună ceva mai mult, și iritabilitate eclipsat minte. Pitter Grant a cerut Paolo să se calmeze și a primit răspunsul: „Nu! Spun asta pentru că e rahat rahat da transmisie de căcat, voi jucatorii nasoale toate rahaturile astea !!!“ - „Paolo, Hush Nu spune Adună-te !!!“ - Tommy țipat. -. „Nu, Tommy, toate astea rahat Uită-te la acești jucători nasoale“ - „Paolo, taci din gură“ - „Nu, nu am de gând să păstreze liniște că jucătorii nasoale Acesta este un club de doi bani ..“ - „Ieși din câmpul A câștigat acest moment.! ! „- strigă el Burns, arătând spre calea de ieșire.

Furie răcit rapid, iar Paolo și Tommy a găsit un limbaj comun. În acest sezon, „Celtic“, a recunoscut din nou campionatul la adversarul său principială, „Rangers“, și a pierdut ambele meciuri în campionat. După unul dintre ei, un apărător al „albastru deschis“ Ferguson, a provocat Di Canio și el la urmărit pe tot terenul. Paolo a fost numit Jucătorul Anului de către Ligii Profesioniste din Scoția, ceremonie, el a venit într-un kilt de Clan „St Andrews“, ceea ce a șocat publicul. Tommy Burns a fost concediat și promisiuni de date Di Canio, înainte de semnarea contractului nu au fost îndeplinite.

Următoarea oprire a fost „Sheffield Wednesday“. Și din nou, toate aceleași străzi sumbre, ploaie și frig. Începe noua echipă a dovedit similară cu prima impresie a orașului. „Sheffield Wednesday“ agățat în partea de jos a tabelului, iar Di Canio nu a putut obține forma optimă. În plus, tot jocul este construit pe un sfat înainte pasă lungă, în cazul în care atacantul a trebuit să se agațe de mingea - punct de vedere tehnic Paolo nu a fost potrivit pentru un astfel de joc. După înfrângerea devastatoare la „Old Trafford“, David Pleat a fost demis și a fost înlocuit de Ron Atkinson. După aceea, echipa a câștigat patru victorii consecutive și a devenit pentru a ieși din pivniță. Dar, în următoarea rundă, "Sheffield Wednesday" pierdut pe drum, "Bolton" - 3: 2. Atkinson a zburat în vestiar și imediat s-au năpustit pe Di Canio. „Paolo, tu ești doar rahat când te joci pe drum!“ - țipă el. Fața lui era roșu aprins, iar ochii ei se pare, este pe cale să fie gata să sară din orbite. „Rahatule, ești așa pus pantalonii că nici măcar o dată mingea nu a atins! Data viitoare, atunci când primiți un salariu, o privire bine la tine în oglindă! Ar trebui să fie rușine!“. - „Cine naiba ești tu, pentru că vă construi singur, permițându-vă astfel încât să vorbești cu mine - Di Canio a fost serios furios -.“ Asta ar trebui să fie rușine! Ai venit la formare o dată pe săptămână! Odată ce! Cineva care, și ar fi mai bine să taci! Da, ei te plătesc o liră pe săptămână, v-ar fi fost tot același hoț, pentru că nu a făcut pentru club! Ești doar un hoț! Ai furat bani de la echipa, fanii, „Atkinson schimonosită de furie, el a stat toată visiniu, se părea din urechi este eliberat acum abur, la fel ca în desenele animate Walt Disney, Paolo se aplecă spre el și șopti ..“ Haide, haide, trebuie să ?. voi care sunt nenorocit pantaloni pus „un moment Atkinson a declanșat o avalanșă de pumni pe Di Canio, care a căzut de pe banca de rezerve pe care se afla colegii le separa rapid -. pasiune diminuat treptat a doua zi a incidentului din stânga și. urme. Atkinson și Di Canio a pretins că nimic nu sa întâmplat și după Am petrecut ceva timp Ron făcut Paolo căpitan al echipei. La sfârșitul sezonului, „Owls“ au putut să scape de retrogradare, o excursie pe jos bate „Arsenal“ și „Manchester United“. Paolo a marcat 12 goluri in campionat si a fost un jucător-cheie în „Sheffield Wednesday“.

După „West Ham“ Di Canio sa mutat la „Charlton“, 31 și 4 goluri un joc - nu cel mai bun indicator. După ce a efectuat sezonul pentru „Eddiks“ Paolo sa întors acasă la „Lazio“ la club unde a început o dată să facă primii pași în fotbal. Clubul pentru care el este încă un jucător Primavera, a călătorit peste tot în „Irriduchibili“. Acolo își amintește încă primul său gol pentru „Eagles“, în obiectivul unui adversar ireconciliabilă lui - „romi“, după care Di Canio a alergat la podium fan „dzhalorossi“ și le-a arătat degetul mijlociu.

El a terminat cariera de joc Di Canio într-o modestă și nou format (printr-o fuziune a cluburilor „Lodzhiani“ și „Chisko“) Club, „Atletico“.

Nu petrece un singur joc în echipa națională, Di Canio nu a găsit gloria de fotbal mare. La inima, Paolo a rămas băiatul care a furat o bicicletă de la fratele său, mândru că încasările din vânzarea de bani, a reușit să trateze ei sifon prieteni si dulciuri.

Conținutul recentă a blogurilor:

Foto: Gettyimages.ru / Ross Kinnaird / Personal; Gettyimages.ru / Ben Radford / Allsport; Gettyimages.ru / Shaun Botterill / Allsport; Gettyimages.ru / Clive Brunskill / Allsport; Gettyimages.ru / New Press / Stringer