De ce nu zboară spre Lună dacă oamenii vor fi capabili să se întoarcă la ruta luna

„De ce nu zboară spre Lună?“ - cere oamenilor din întreaga lume. Este un lucru atunci când zborurile au crescut doar în vise. Și este cu totul altul, atunci când au fost luate măsuri reale pentru a traduce în realitate conceput. Ce sa întâmplat? a ceea ce omenirea Pentru că a refuzat să-și continue zborul în spațiu? Timpul guvernul nu vrea să dezvăluie în detaliu subiectul trebuie să adune toate informațiile bit cu bit.Flying pe o „lumina de noapte“ - realitate sau ficțiune?

De ce nu zboară spre Lună dacă oamenii vor fi capabili să se întoarcă la ruta luna
Sute de imagini de luna cu astronauți înregistrări ale convorbirilor cu Pământul a devenit o ocazie pentru discuții feroce mulți sceptici. În prezent, tehnologia informației este prea ușor pentru a crea imaginea de ceva. Ce ar trebui să fie făcut cu echipamentele științifice, inclusiv reflectoare cu laser spre stânga de pe Lună, care este pentru continuarea studiilor? Este posibil ca livrarea ei este module de rachete fără pilot. Dacă la toate cred în plasarea orice echipament pe luna.

Scepticismul este inerentă multor oameni. politica dodgy de prea multe ori a mințit populația generală la această zi a rămas o credință oarbă în fiecare din proiectul lor ambițios. Chiar și sute de kilograme de sol lunar nu poate fi convins că persoana a fost într-adevăr pe satelitul Pământului. Și puțini se pot lăuda cu gradul avansat, permite să confirme sau să infirme existența unor probe reale de sol de pe Pământ.

Rămâne de rezolvat pentru toată lumea - a fost efectuat zborul către omul luna. În orice caz, atunci când nu există nici un martor de încredere marele eveniment, trebuie să avem încredere intuiția interioară. Nu poți dovedi nici că zborul a fost într-adevăr, nici că nu a fost.

De ce sa oprit prin satelit de cercetare a Pământului?

La trei ani după aterizarea omului pe Lună astfel de zboruri au oprit complet. Din 1972, a ajuns treptat la zero evoluțiile în acest domeniu. De asemenea, nu se știe nimic despre debarcarea oamenilor din corpurile spațiale din jur. Se pare că mințile științifice mutat brusc la alte provocări din lume, lăsând ideea de a cuceri spațiul extraterestru.

Peste 40 de ani, oamenii au înfășurat pur și simplu cercuri în jurul Pământului prin monitorizarea evenimentelor în curs de desfășurare pe planetă. În acest timp, tehnologia a urcat cu mult înainte, care să demonstreze comunicarea de zi cu zi. Aici ridică, de asemenea, o întrebare interesantă: „De ce nu mai zboară spre Lună, în fiecare zi, pentru un tur?“. Luând act de progresele înregistrate în alte domenii ale științei, contemporanii au luat mult timp în urmă astfel de zboruri ca ceva obișnuit.

De ce nu zboară spre Lună dacă oamenii vor fi capabili să se întoarcă la ruta luna

Putem presupune mai multe motive care opresc zboară spre Lună:

Modificări în situația politică. În perioada sovietică, a existat o cursă celebru între cele două puteri majore. În domeniul armelor culminând în studiul reacțiilor nucleare. Oportunități asociate cu ea, într-adevăr a deschis simultan interesant și terifiant. Cursa înarmărilor a fost nici un câștigător clar, astfel încât o mulțime de atenție a fost acordată problemei călătoriilor în spațiu. URSS-ul a fost primul care a putut să trimită un om în spațiu.A fost o piatră uriașă în direcția Americii, care a făcut toate eforturile pentru cursul reciproc. senzatioanle de zbor către Lună - o încercare de a arăta superioritatea față de restul lumii. În viitorul apropiat nu există nici un stat, care ar fi în măsură să realizeze mai mult în spațiul cosmic. Deci, este eforturile de cheltuieli în valoare de ceea ce este deja considerat învins? Aici America și transformat dezvoltarea în acest domeniu.

Contextul economic. În condițiile unor relații de piață destul de inutil să se aloce sume importante de bani pe călătorie spațiu. În cazul în care teritoriul lunii ar putea fi împărțită între un stat, suprafața sa ar arata mai atractiv în ochii puterii oamenilor.

Dar, ca urmare a unui acord internațional toate corpurile cerești au devenit proprietatea omenirii în ansamblu. Toate activitățile de cercetare în spațiu pentru a fi utilizate în beneficiul toate țările. Se pare, fondurile alocate nu contribuie la promovarea dezvoltării statului. Nu are nici un sens să aloce bani pentru ceva care, în viitor, va beneficia pe de altă parte, fără cuiburi pe partea lor.

Probleme cu zona de producție. La un moment dat, era mai indicat pentru a converti companiei la nevoile nevoile actuale ale statului. Acum, nu există nici o modalitate de a racheta cu parametrii necesari numai pentru că nu există nici un loc pentru a face acest lucru. Re-conversie de producție va fi dificil cu diferitele părți.

Problema nu este numai investiții financiare, dar, de asemenea, în elementar nu dispun de expertiza necesară. Generarea de școală vechi deja în condiții de siguranță s-au retras, iar noi profesioniști încă nu au crescut la un nivel suficient de ridicat. În același preț de zbor spațiu de eroare devine astronauți de viață. Deci, este mai ușor să renunțe la zboară decât atât de mult risc.

Coliziune cu o civilizatie extraterestra. Există o presupunere fantastic care contactul cu străinii a fost efectuat pe suprafata Lunii. Pentru un astfel de adevăr nu este gata, astfel încât datele de pe civilizațiile extraterestre au decis să clasifice. Dar speculațiile cu privire la acest subiect s-au scurs maselor. Și cum altfel să explice restrângerea bruscă a zboară în spațiu? Poate că dezvoltarea străinilor a fost atât de mare, încât omenirea speriat contact repetat.

Sau astronauti zburate au fost emise „avertisment chinez“ nu soveli nasul în treburile altora. Prin urmare, oamenii de știință au în vedere în detaliu întrebarea „de ce noi, uneori, a se vedea care zboară în aer zbura incolor? „Și să nu fie expus instanței informații generale despre extratereștri. Ca de obicei locuitorii Pământului recomandă să-și amintească proverbul, „cât știi mai puțin. - somn strans“ S-ar putea fi exact cazul în care cunoștințele suplimentare nu are nevoie în viața de zi cu zi.

Lipsa unei oportunități eficiente pentru a acoperi. Am examinat deja presupunerea că, de fapt, piciorul omului nu a pus piciorul pe solul lunar. Având în vedere această ipoteză pare lipsa logică de zbor regulate umane la diferitele corpuri cerești. Apoi totul devine clar dacă în viitorul apropiat, a cucerit luna.

Pentru a schimba situația avem nevoie de o mulțime de efort. Este omenirea gata să-și sacrifice lăcomia lor de dragul curiozității naturale? Plecare în spațiu - următoarea etapă de dezvoltare, care este necesară pentru a depăși toate împreună.

Ckazhite un neinițiat. Luna nu este doar locuită orbitează nave spațiale care pot atât să abordare, și pentru a muta departe, este o bază de tranzit din cauza planetei pretinsei, interiorul este gol, da, este o planetă artificială, crede-mă, știu ce spun eu este doar. Am petrecut sute de studii. Am fost dat în mod clar la understand- nu aparțin aici, asta e doi. costuri imense + din nou, frica de necunoscut este de trei. Informații de 100% pentru oricine în nici un fel nu doresc să susțină, și nu intenționează să ai încredere doar eu și totul. Dacă cineva chinuit de întrebarea: dacă astronauții pe Lună, americanii etc. „Raspunsul este da, și mai mult de o dată ..

Și cine a făcut-o clar că nu este locul? Extratereștri?

doar un trecător. Eu nu în nici un fel nu te condamn. Dar povestea ta amintește vechea poveste. Habarnam pe Lună. Acolo, de asemenea, primul zbor, iar luna este gol.

Meticulos, că acest lucru este corect. Nasafilikov Brood descreierat. Kashmar. Dar, în general, indiferent de cât de mult mă uit prin rețeaua tema lunosracha, niciodată pentru o singură resursă nu a fost găsit lista sănătoasă și demonstrativă de fapte care ar spune că pe Lună au fost Pindos. Pe de o resursă pentru a satisface un antet frumos pe tema: „De la rahat lași complet, dar pe fecale științifice, ei ascultă spațiul dat, pentru că scopul ei au avut o luna.“ Aici este acest slogan optimist, o catrene, și puteți desemna toate încercările NASArogov și tâmpiți apărarea opupeyu lunar. Prezent, și din cuvântul cu totul, nu unul de 100% dovada de ședere în luna Pind, că, deși ai izbucni. Baza de dovezi pentru aceste tâmpiților redus la cinci copii gânguri despre scuze consumate borcan de gem și de traducere săgeți pe Barabashka. Dar dovada care a formulat opoziția este doar plină de fapte și teorii bine fundamentate doar lipsa de lunoprohodimtsev viteazul de NASA pe satelitul nostru. In 99 la suta din toate lunosrachey după câteva primirea motivat futut zaschitnichki lunoopupei începe să se rostogolească în jos pentru individ, pentru abuz nesusținute și dispreț pentru adversari. Nici măcar amuzant.