De ce nu zboară spre Lună, și un alt mister nasa

De ce nu zboară spre Lună, și un alt mister nasa

Există fabrica de Poroșenko

Recent, am privit-o - temnyuschaya noapte, dar nimic de stele. A doua zi, pe timp de noapte cu lună plină strălucește, și atât de mare, stelele, krasoten. A doua zi, iar următoarele cinci zile ale lunii, nu mai am urmărit. Deși noaptea era stelar. Astfel de lucruri se întâmplă?Am văzut o umbră în străin fotografie și coada

Ckazhite un neinițiat. Luna nu este doar locuită orbitează nave spațiale care pot atât să abordare, și pentru a muta departe, este o bază de tranzit din cauza planetei pretinsei, interiorul este gol, da, este o planetă artificială, crede-mă, știu ce spun eu este doar. Am petrecut sute de studii. Am fost dat în mod clar la understand- nu aparțin aici, asta e doi. costuri imense + din nou, frica de necunoscut este de trei. Informații de 100% pentru oricine în nici un fel nu doresc să susțină, și nu intenționează să ai încredere doar eu și totul.

Care sunt extratereștri? Ce este rotatia? Ce este urât? nu este înțeles complet fenomene pe pământ este completă, iar oamenii de știință turma pur și simplu de neînțeles și nu fugi în colțurile întunecate. Și despre obiecte de om, construite de unele informații străin va spune acest lucru: ridica capul, uita-te la nori și veți găsi acolo și iepurașul și barca. Rușinea 90% scris mai sus. Bred de delir delir, nonsens. Scuzați-mă.

într-adevăr pe cineva luna zhivot.No, care este?

Luna este mult mai mult decât spune „oamenii de știință“ .Polety pe alte planete este, în general imposibil în tele.Eto noastre toate desenele animate pentru tine pentru a elimina despre zborul pe orbita adevărului Zemli.Eta descris în vechiul trktatah.Vse sacru invențiile tale doar speculații ta.

Ei bine, acest lucru ar trebui să fie în mod esențial aparat reutilizabile care atât prilunitsya ar putea la fel de bine decola de pe lună și pământul după asta. Ei bine, eu nu pot să cred că, chiar și în momentul americanilor cursă lunar ar putea crea un astfel de dispozitiv. Cu toate că a scrie Space Shuttle bazat pe modulele lunare create, dar 2 dintre ei au murit în catastrofe navete spațiale. Ce este că ei au anterior cu industria spațială a fost mai bună decât în ​​zilele Space Shuttle?

încă nu spune adevărul nici unul. aici chiar acum, uita-te la povestea Apollo 13 frumos mint cherti.i nu asculta prostii despre radiații cosmologică sau care nu au mai zburat în spațiu, chiar acum, și nu mint spumă krasneyut.poluchili sau a fost de acord. Observând știința noastră se afla într-o stupoare, și nicăieri nu se mișcă.

Operațiunea NASS atunci când a trimis un satelit pe orbita Lunii au fost făcute imagini clare. nave Graftoprofenovyh. Adică farfurii zburătoare

Din cauza centurilor de radiații Pământului și lipsa de protecție împotriva radiațiilor cosmice în afara câmpului magnetic al planetei noastre. E un hard raze X, două zile de zbor într-un capăt al tuturor astronauți obține radiații de boală, și trebuie să zboare înapoi.

Americanii nu au fost pe Lună. Problema este închisă. Ceea ce până la lună? Plasați comanda de pe Pământ. Nu aveți nasul Suva oriunde.

Acum, în ceea ce privește fotografiile, interesant a fost soarele în raport cu sonda noastra planeta si fotografiati la o distanta de 200 de milioane de km de Pământ. Intreaba-te o întrebare simplă, care, în această imagine, cu excepția soarelui, vezi? Colntsu este foarte mare în comparație cu pământul și, în plus, pentru cuvintele tale în această imagine de soare la o 50mln.km distanță și terenuri pe 200, pe care nici măcar nu se distinge de restul obiectelor de teren pe cer, în cazul în care fotografia a fost de la această distanță, ca ai pus punctul pământ pe fundalul soarelui, există o mulțime de puncte mici în depărtare tocmai pentru că Pământul ar arata ca de la o astfel de distanță. Dacă urmărim teoria expusă, de ce acest obiect în fundal soarele nu poate fi spune Venus sau Mercur, de ce Pământul? Și cea mai apropiată planetă de Pământ, Venus este, cel mai bun caz, o distanță de aproximativ 40 milioane de km, de pe Pământ nu le telescop Venus ar putea distinge de alte stele și planete din cer?LA LUNĂ NU Acoperi în TOMUCHTO OMS că a văzut și a TOATE

Doar oamenii wised și a început să cheltuiască mai mulți bani pe lucrurile corecte.

este un vis, nimic nu există, te deranjează universul ..

De ce oamenii nu zboară spre Lună? Da, pentru că nu se duc acoperi! Golivudskie Realty Arată 1969, nu contează. Cred că este singurul răspuns zravomyslyaschy.

Care sunt extratereștri? Ce fel de prostii aici sunt încă în astfel de numere? Mă întreb ce guzzle acolo sus pe Lună și încălzită? Acolo -170 grade a temperaturii medii

hai să vorbim. Moondust este în valoare de 32 de ori mai mult decât brilianty.dazhe în cazul în care zborul va avea 5 miliarde de profit în razy.ne va zbura pentru mai multe motive vezkih. opinia mea personală pe luna vom vedea că este un astronauti svernuli.dazhe rapide care au văzut totul nu sa mai întors acasă cu acuratețe nu le putem întoarce. era ca un sacrificiu. despre ea, nu toată lumea nu știe să spună adevărul, de obicei, ea zamalkivayut. de exemplu, astronautul Aldrin nu a mai revenit ottuda.est dokazaelstvo acest lucru atunci când sa întâlnit cu Apollo 11, Aldrin nu a ieșit din capsula că tot timpul a fost clona lui. Cred că șeful superputerilor au un contract cu un alt tsivilizatsiey.a nu zboară pentru că ne-am rupt tratatul. orice intruziune sau de terminare a poletov.my râvnit altuia pe necunoscutul că ceva .luna teribil a fost deja ocupat de cineva care este mai inteligent și anume inoplanetyanami.ya cred că civilizația noastră nu va trăi mult timp, și noi znaem.poroy cred că merge pentru noi toți slezhenie.my nu singuri în univers. acesta este un dovedit

totul este mai ușor lunny deloc. și același spațiu

Nu au nevoie de luna nu Complexul este de a începe, există o slabă gravitate, iar atmosfera nu este prezent, puteți doar aproximativ vorbind pentru a sari și zbura cu ea

pur și simplu, există deja toate porțiunile vândute.

există un zvon că Luna are o formă de viață ostilă, care distruge tot nu le place

Luna nu este în 2 și 6 ori mai slab decât gravitația de pe pământ, ai luat?

toate nonsens complet

Um. Care este secretul de ea?) Dacă încercați să emită o rotație de 2 corpuri, astfel încât unul dintre ei nu rândul său, cealaltă parte dintr-o dată devine clar O_O m-am gândit la asta, chiar și elevi știu O_O

Interesnenko te Privesc)))

Gravity pe luna nu este doi, dar de șase ori mai mică decât cea a Pământului - cu ceea ce ai. La televizor și în cărți au citit? Pentru luna aproximativ două zile de vară (cu accelerare și decelerare pe orbită) Cu ajutorul tehnologiei moderne, puteți „umple“ sonde luna și roboți de cercetare. Este foarte ciudat că nu zboară oameni. O sută de lire sterline „dat“ de la noi.

Sunt sigur 100% că luna nu acoperi cu excepția diferite rover care sunt acolo și au murit, oamenii nu au putut fi acolo pentru că nu s-au întors de acolo, pentru că UPS-ul fără spaceports nu sunt încă inventate. Pur și simplu nu înțeleg de ce URSS România China nu au expune Statele Unite în minciunile lor.

Pe luna descoperit o structură ciudată și substanță. există o fotografie. secret descărcat de hackeri NASA. extratereștrii există. ei nu mai 3000let vizita pământ. Luna le Orbiter - indiferent dacă acestea sunt ostile - este o altă problemă.

Întregul truc este că opusul luna rotației Pământului, iar americanii o știu, dar ascunde, pentru că publicitatea care va duce la necesitatea de a recunoaște sistemul planetar reciproc-centric, care neagă toate astronomiei moderne. Și dacă întoarcerea din luna este comparabilă cu construirea acceleratorului, explică faptul că americanii nu mai sunt făcute încercări de a zbura. OZN este - o chestiune separată. Dar nu este cu siguranță niște străini.

Sunt de acord cu ultima declarație. Americanii nu D = zburat pe Lună. chiar dacă luăm în considerare că gravitatea pe luna este pe jumătate. atunci au nevoie de mare putere pentru a acoperi înapoi de pe Lună.

Toate aceste scuze că obratno doletet greu de Zemli! Esli dazhe și progres greu Lo daleko vperod shagnul, Dacă scump atunci dumayu ne dorozhe chim tratit Dengi nA sozdanie kolaydera sau invistitsii pentru război razvyazki ocherednoi În cazul în care se omoară oameni! Poka suntem Druga Umeziți nloshniki completă otzhimayut cu luna Toate poleznye iskopaemye! Avem nevoie de delom zanimatsya a ne voynushku igrat!

Poate nu zboară. Dar dacă acest lucru înseamnă că de zbor este găsit. Și ce despre partea opusă a Lunii? La urma urmei, nu poate fi zagyanut pământ! Și dacă sucomba la ficțiune?

Lovit, asta-i lovi cu piciorul.

da vazut pe luna ceva interesant constatat, că nu mai zboară.

Tu știi că te gravitatea de greutate pe lună de câteva ori mai mică decât cea a Pământului. Deoarece nici un complex nu are nevoie să decoleze cu ea. Problemele încep după.

Zboară spre Lună nu din cauza. că ea și nimeni nu a fost de zbor. Cu nivelul actual al tehnologiilor de decolare, poate fi efectuată numai în prezența complexului de pornire. Aproximativ vorbind, este necesar să zboare spre Lună pentru a construi un port spațial, și apoi din nou vypulnutsya pe Pământ.

Alte știri din secțiunea