De ce nu zboară spre Lună

În cazul în care americanii de aterizare pe Lună, la începutul locul 70, astfel încât tehnologia modernă, care a depășit cu mult realizările din acea vreme, s-ar putea face aceste zboruri eveniment cele mai comune. Dacă ajungi la Luna de pe Pământ într-o linie dreaptă, atunci va dura 10 ore. Dar orbita satelitului este o parabolă, atunci lungimea traseului devine mai lung. Apollo 11 a fost capabil să ajungă la orbita Lunii, timp de 3 zile. De ce este acum deci nu este disponibil pentru omenire, de ce nu zboară spre Lună?Cauzele politice și economice

Există răspunsuri destul de vagi de oameni de știință, politicieni, economiști și chiar istorici. oameni puternici susțin că este inoportună politic. Ei bine, da, pentru că în conformitate cu actele internaționale, luna nu pot fi utilizate în scopuri militare, baze militare nu pot fi plasate pe ea. Și toate realizările tehnologiei moderne pe care le folosim acum în viața de zi cu zi, au fost create, gratie celor doua curse, cele două competiții, cursa înarmărilor și cursa spațială. Dorința de a fi primul unește cu adevărat națiune și dă un impuls pentru știință, care, în alte moduri de a provoca dificilă.

Economiștii, la rândul său, cred că zborurile spre luna nu este profitabil punct de vedere economic. De ce este asta? Din nou, în baza acordului internațional care reglementează activitățile statelor asupra corpurilor cerești, rezultă că luna - este proprietatea întregii omeniri. Aceasta este, utilizarea și cercetarea acestuia poate fi efectuată numai în cazul în care acest lucru se face în interesul și în beneficiul tuturor țărilor. Nu va conta gradul de dezvoltare economică și științifică a statelor. Înseamnă fondurile care vor fi investite în dezvoltarea resurselor minerale, nu va plăti.motive fi

Dar toate acestea amintește de scuze. Poate exista ceva care este ascuns de la noi, și, probabil, în mod deliberat ascunde. Ce ar putea fi pe Lună? Aceasta închide drumul acolo și omenirea forțând pe orbita Pământului, temându-se să părăsească orbita sa? Există sugestii că reprezentanții poporului a făcut clar faptul că fiecare creatură ar trebui să aibă propriul spațiu, luna are deja stăpânii lui. Și acești proprietari nu vor să împartă cu nimeni era acasă.

La momente diferite, astronauții ar fi văzut un OZN pe Lună. De exemplu, astronautul Gordon Cooper a făcut public o declarație că el crede în extratereștri, așa cum se vede cu ochii lor navele lor spațiale. Există, de asemenea, multe fotografii realizate de sateliți, care au prezentat diverse forme geometrice destul de mari, domuri, și așa mai departe, care a apărut și apoi a dispărut. Unele cupola cu lumini, care erupe periodic. Există o fotografie, care arată un obiect în formă de trabuc situată pe teren. La celelalte fotografii în același loc de nici un obiect. Și, în sfârșit, există declarația unei persoane care are cel mai înalt nivel de acces la materiale sensibile de NASA, care confirmă faptul că OZN folosind luna. Există teren într-adevăr obiecte spațiale ale civilizațiilor extraterestre.

Dacă crezi, răspunsul la întrebarea, de ce nu zboară spre Lună, devine evident.

Chiar mai interesant