De ce o persoană este rece, moole

De ce o persoană este rece, moole

Mă simt frigul este perfect normal atunci când temperatura exterioară este sub zero și zăpadă sau nu sunt îmbrăcat pentru vreme. Cu toate acestea, există unele persoane care se simt rece, chiar și în timpul verii.Dacă te-ai dus la o plimbare pe o zi rece, aruncând jacheta de lumină și a lăsat capacul casei, este probabil că știți răspunsul la întrebarea de ce te îngheța. Dar chiar dacă înfășurat cu o sută de pături încă continuat să se simtă un sentiment de rece, atunci ar trebui să se gândească la cât de mult apa bei pe zi. Se pare că lipsa de lichid în organism poate provoca congelare. Expertii recomanda consumul de zi cu zi de litri nu mai puțin de un an și jumătate de apă. În acest caz, ceai, cafea, suc și suc cu apa nu sunt luate în considerare.

De ce o persoană este rece, moole

senzație constantă de frig nu poate lăsa oamenii care stau pe un regim alimentar rigid sau cantaresc putin. Pentru a încălzi, astfel încât oamenii ar trebui să se oprească torturarea corpul și să acorde o atenție la carbohidrati utile. Același lucru este valabil și pentru lipsa de somn. În cazul în care organismul uman nu este suficient de odihnă, funcțiile sale de bază, inclusiv termoreglare alunecarea.

„Permafrost“ poate fi, de asemenea, asociate cu probleme de sănătate. Persoanele care suferă de diabet, tiroida, deficit de fier sau vitamina B12 boli și probleme cu circulația sângelui sunt în mod constant plâng că acestea sunt reci. În aceste cazuri, este necesar să se consulte un medic, care va selecta un curs adecvat de tratament.

Este demn de remarcat faptul că femeile sunt de congelare mai des decât bărbații. Acest lucru se datorează în circulația sanguină. La femei, sângele curge mai întâi la nivelul organelor interne, și membrelor, este mult mai slab.

De ce o persoană este rece, moole

Slaba circulație în mâinile și picioarele este, de asemenea, răspunsul la întrebarea de ce unii oameni au mâinile reci. Este demn de remarcat faptul că fiecare treime din suprafața podelei echitabil suferă de senzație de frig etern în extremități. Motivele pentru mâini și picioare reci pot servi, de asemenea, ca problemele descrise mai sus, cu sănătate sau de repaus alimentar sau fumatul.De ce o persoană este rece, moole

De ce unii oameni fierbinte și celălalt rece

Am reușit deja să înțelegem de ce o persoană cu temperaturi reci normale. Dar, în același timp, fiecare dintre noi are propriile sale caracteristici individuale, care sunt distribuite și termoreglare. Aceste caracteristici provoca senzații bruște de căldură sau frig în lipsa unor motive obiective.

În plus, o persoană poate simți frigul, în cazul în care acesta este într-o stare de stres extrem sau se simte foarte singur. Starea emoțională este strâns legată de „control al climei“, precum și hrană, îmbrăcăminte și stilul de viață, în general.

De ce o persoană este rece, moole

Dacă crize de frisoane repetate, ar trebui să vedeți un specialist. Se întâmplă adesea că se consideră absolut sănătoși oameni ignora pur și simplu semnal al organismului că ceva este greșit și frisoane - aceasta este una dintre acele semnale.

Cu congelare frecventă ar trebui să revizuiască, de asemenea, obiceiurile lor alimentare. În timpul sezonului rece, ar trebui să acorde prioritate la primele feluri de mâncare și carbohidrați complecși. În același timp, încerca să se adapteze într-un mod pozitiv și de a îmbunătăți starea de spirit în toate modurile posibile.

De ce oamenii tremură când este rece

oamenii de știință moderni au reușit să găsească răspunsul la această întrebare și pentru a dovedi că shake - este o reactie naturala la rece. Mai mult decât atât, această reacție este, de asemenea, foarte util pentru că forțează corpul să vină și să obțină ton cald.

Tremor numita contractie involuntara a muschilor scheletici. Tremors apare nu numai de frig, dar cu frică, suprastimularea, oboseala, si in unele boli ale sistemului nervos. Este demn de remarcat faptul că prima persoană din degetele încep să tremure. Apoi, un fior trece la mâini, gât, feței, limbii, și apoi începe să se agită picioarele și mușchii trunchiului.

„Rece“ tremorul apare atunci când suprarăcire. Este cunoscut faptul că căldura corpului uman depinde de activitatea mușchilor. Dacă o persoană este în repaus, ea începe să înghețe. Senzație de centrul de termoreglare la rece situat în hipotalamus declanșează un mecanism de protecție și apar tremor. Prin acest mecanism, mușchii încep să se micșoreze. La deplasarea temperatura creste musculare cu o medie de două - trei grade.

De ce o persoană este rece, moole

Este demn de remarcat faptul că, copiii unui astfel de mecanism ar fi un cutremur destul de slab dezvoltat. De aceea, medicii pediatri recomanda pentru a pune pe un copil de un strat de îmbrăcăminte mai mult decât la adult.

Daca te imbraci pentru vreme, stick la regulile unei diete sănătoase, bea multe lichide și să nu fie nervos, chiar și iernile cele mai severe vor fi o bucurie.