De ce o pisica merge de la sine, asistent feline

Cat, merge de la sine (Kipling)

Dog era sălbatică și Calul era sălbatic, iar Vaca era sălbatic, iar oile era sălbatic, iar porcul era sălbatic - și toate au fost sălbatic predicat și sălbatic hoinărit pădurile umede și sălbatice.O pisica merge de la sine (povestea lui Kipling)

Cat într-un adăpost pentru animale, Germania

Omul, desigur, era prea sălbatic, sălbatic înfricoșător, teribil de sălbatic. Și ar fi el nu a devenit îmblânzi, în cazul în care nu o femeie. Ea ia spus la prima lor reuniune, ea nu-i plăcea viața sălbatică. Ea îl găsi viu pentru a trai o pestera confortabil, uscat, deoarece somn in pestera a fost mult mai bine decât situată în jurul valorii în aer liber, pe movila frunziș umed. Ea a stropit podeaua cu nisip pur și răspândit în adâncurile peșterii un mare foc de tabără.

Apoi, ea a atârnat la intrarea în peșteră a pielii de o coadă de cal sălbatic în jos și a zis omului:

- Ștergeți, drăguț, picioare, înainte de a intra: pentru că acum avem ferma.

În această seară, dragul meu băiat, au mâncat prăjită oaie sălbatică pe piatră fierbinte, aromat cu usturoi sălbatic și piper sălbatic. Apoi au mâncat rață sălbatică umplute cu orez sălbatic, mere sălbatice și garoafă sălbatică; apoi hryaschiki tauri sălbatici; apoi cireș sălbatic și rodii sălbatice. Atunci omul, foarte fericit, și a mers la culcare de foc, și femeile din magia satului: ea a lăsat în jos părul, a luat umărul de oase de miel, foarte plat și foarte netede, și a început privirea la divorturi au loc pe un os. Apoi a aruncat jurnalele pe foc și târât afară un cântec. Acesta a fost primul din lume de vrăjitorie, prima melodie Magic.

Și au adunat în pădure toate fiarele sălbatice umede și sălbatice; Se strânseseră împreună într-o turmă, și se uită la lumina focului, nu știa ce este.

Dar aici e un picior topnul sălbatic Wild Horse și salbatic a spus:

- Oh, prietenii mei! Despre vrajmasii mei! Inima mea se simte: oameni buni nu și luminate femei într-o peșteră mare de foc mare. Nu, nu e bine!

Wild Dog a ridicat nasul sălbatic și mirosea mirosul de carne de oaie friptură, și a spus salbatic:

mai mult

De ce o pisica merge de la sine, asistent feline

Time Machine - „Pisica care merge de la sine“

Text (cuvânt) cântece „pisica care merge de la sine“ (print)

În cazul în care o sută de alergători un alergător

Acest lucru poate fi numit în acest fel și că

O sută de cai este o turmă

În pește, acesta va glafului

Numai în turmă de oi încredere în tine

Și un pachet de câini nu poate în nici un fel

Fără ea până

Leii si tigrii au o familie mare

Pe ea, și de vânătoare și casa

Și pisica merge de la sine

Și numai în primăvară cu o pisica

Păsările migratoare cad de multe ori

Nu zboară spre sud pentru o

Și cerb cerb de mers pe jos traseu

De asemenea, du-te pentru ea mulțimea

mai mult

De ce o pisica merge de la sine, asistent feline

De ce o pisica merge de la sine?

Pisicile ignora vocile stăpânilor lor - spun atât de oamenii de știință din Japonia.Pisicile traiesc cu persoane pentru mai mult de 10 de mii de ani. În timpul co-existența oamenilor și animalelor au învățat să se înțeleagă reciproc, pisica a început să recunoască vocea drepturilor lor și, în același timp, să învețe să-l ignore, cum spun oamenii de știință japonezi.

Kadzutaka Sinodzuka de la Universitatea din Florida de Sud și Atsuko Saito de la Universitatea din Tokyo a efectuat un studiu și a constatat că pisicile distinge perfect vocea stăpânilor lor de voturi străini. In experiment, au luat parte la douăzeci de pisici cu vârsta cuprinsă între 1 și 11 ani. Numele Fiecare pisică a fost necunoscut pentru ei 4 voluntari și gazdă. Pisicile nu se conecta la orice dispozitiv - pur și simplu urmări mișcarea urechilor, coadă, picioare și cap în timp ce în camera alăturată ar putea auzi voci. Experimentul a arătat că pisica este în mod activ să răspundă la chemarea stăpânului său: 15 pisici au răspuns la vocea lor proprii, în timp ce restul de 5 l-au ignorat în mod deliberat. Nici pisica nu a alerga la stăpânul său, deși, și a răspuns la apelul său.

mai mult

De ce o pisica merge de la sine, asistent feline

O pisica care merge de la sine.

S-ar părea că persoana știe despre pisici toate. Dar acest lucru nu este adevărat. Pisicile rămân animale independente, enigmatice și misterioase, cu demnitate, să păstreze secretele lor, dar unele dintre ele încă descoperi.

În cazul în care a făcut cuvântul „pisică“?

Astăzi, oamenii de știință cred că strămoșul îndepărtat al pisica domestica este o pisica libian, sau pătate - rudă sălbatică din Africa de pisica europene de pădure. La domiciliu aceeași lung și conice la capătul cozii, la fel ca în Libia, iar coada de pisica sălbatică europeană este la fel de gros și în partea de jos, iar la sfârșitul anului. Și cuvântul „pisică“ a venit la noi din Africa de Nord. Și german „Katze“ și „Cat“ engleză și franceză „SHA“, ca „Gato“ spaniolă și arabă „Kutta“ - acestea sunt toate coborât din cuvântul „Cadiz“, așa-numita acest pufos Mouser nubieni din Africa de Nord . În toate probabilitățile, o pisică în Egiptul antic, în imitație de meowing ei, numit „Mau“, pentru același motiv chinezii au început să se refere la ea ca „mao“. Omul a atras atenția unei pisici, atâta timp cât angajat în agricultură. Faptul că hambarele pline de cereale atrage invariabil turme mouse-ul spre deliciul pisicilor. Chiar și în una dintre cele mai vechi orașe din lume, în Ierihon, arheologii au găsit rămășițele pisicilor, care a fost de aproximativ 9000 ani.

Cu toate acestea, nu doar pisicile și oamenii trăiesc în armonie; în cele mai vechi timpuri, oamenii le-au vânat. să-mi iau carne pentru hrană și piei pentru îmbrăcăminte. Numai atunci când oamenii observa modul în care pisicile inteligent victimizați de rozătoare dăunătoare, ei au apreciat acest animal minunat. Poate că la acel moment oamenii au crezut ca daca o pisica poate face cu hoardele de șobolani și șoareci, atunci ei - darul divin trimis din cer. Și oamenii au început să domesticească pisica, a luat-o la casa lui - atât de treptat de la o pisica animal sălbatic transformat într-un animal de companie drăguț.

Sa întâmplat acum 5000 de ani, mult mai târziu decât au fost domesticite oi, vaci și câini. Și primul care a început să domesticească pisica, au fost vechii egipteni, care au trăit în valea Nilului - au închinat la diferite animale sălbatice și domestice, și poate le-a plăcut pisica inteligent și grațios.

mai mult

De ce o pisica merge de la sine, asistent feline

De ce pisicile merg pe cont propriu

Foto: Dmitry Akhmadullin

Torc cred - omul nu este în măsură să le protejeze.

O altă „descoperire senzațională“ de oamenii de stiinta britanici. De data aceasta, ei înțeleg de ce pisicile sunt atât de independente și preferă să rătăcească undeva singur, și să nu fie aproape de oameni, cum ar fi câini.

Se pare că pisicile, spre deosebire de câini, nu sunt asociate cu protecția stăpânului său. Prin urmare, ei nu au așa-numitul atașament din motive de siguranță, iar persoana nu este percepută de ei ca un obiect, a scăpa de pericolele posibile.

Aceste constatări au confirmat testul psihologic atașament Ainsworth. El a arătat că într-un cadru nefamiliare în diferite scenarii pisici prezintă pentru a găzdui doar un pic mai mult decât afecțiune de străin absolut.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că suntem torsul lui complet inutile. Doar dragostea lor pentru noi nu este deosebit de pronunțată.

De ce o pisica merge de la sine, asistent feline