De ce oamenii nu suna dacă pentru a apela mai întâi

Iată două întrebări la care întotdeauna chin toate fetele! De ce un om nu suna? Și dacă primul ar trebui să sun omul după întâlnire?

De ce oamenii nu suna dacă pentru a apela mai întâi

Dacă un om nu suna ...

Dar primul apel este imposibilă. Acest lucru va arata nerabdarea, obsesie, maniere proaste, și prea mult interes în omul care, probabil, nu merita acest lucru.Chiar mai rău, atunci când vă întrebați-vă întrebarea, de ce nu suna prea iubite, care nu este o dată a trecut. Poate că într-adevăr a fost un accident? Sau poate că este probleme grave și au nevoie de ajutor?

Să definim o dată. Pentru opțiuni „de ce un om nu suna“, dacă vă mult și bine în relația, vom fi din nou la sfârșitul materialului. Pentru a începe, ia în considerare foarte clasic, cu răspunsurile la întrebarea cum să explice de ce un om nu suna, dacă întâlnirea a fost singurul.

Tu pur și simplu nu-l place

adevăr dur și indigeste exprimate de Greg Berndt, foarte puțini oameni au gust. Dar faptul de a problemei este că acest lucru este adevărat. Se întâmplă, se întâmplă. La o dată, știi reciproc un pic mai aproape, vă deschide unul altuia propria lor personalitate, interese, hobby-uri, personaje. Și îți place de el, și l-ai spune - nr. Asta nu sună. Toate punct. Există unele persoane care reușesc să se întindă dorința lor în orice ar fi fost să aștepte pentru apelul telefonic mult dorit, și de multe ori pe forumuri pot fi găsite la întrebarea „Ce să fac dacă un om nu suna o lună“?

Ca ce? Căutați alta. Desigur! Nu are nici un sens să sape în mine, în căutarea defectelor, vina pentru strategia greșită potrivit până în prezent. La urma urmei, fetele sunt departe de fiecare domn privechayut, care încearcă să aibă grijă de ei? Într-adevăr?

Omule, dacă el este interesat, acesta nu va fi de așteptare lungă obosit. Nu va fi nici scuze de muncă sau probleme urgente. El va găsi două minute, chiar și în nici un caz suna și spune - îmi pare rău, este acum ocupat de moarte Rush de locuri de muncă, dar eu sunt aici, sunt cu tine, nu vă faceți griji, voi suna imediat ce se termină.el manipuleaza

Barbatii stiu foarte bine cum să se comporte într-o anumită situație. Omul cu experiență vedea bine Femeile și utilizați-l să se încălzească din cauza unui sentiment de așteptare și gânduri obosite - apel sau nu suna. ele apar, de obicei, în termen de două-trei zile. Mai multe „exagera“ pauza nu poate, asta e legea unui pick-up. Dacă un om nu suna pentru o săptămână, vă puteți uita în condiții de siguranță cu privire la aceasta. Să apoi numit chiar în jurul valorii de, doctorul rău însuși.

Se pare că-l pierdem

Unul dintre motivele comune de ce un om nu sună - o frică elementar. Este doar speriat activitatea excesivă a partenerului, ritmul prea rapid de dezvoltare a relațiilor. Inclusiv, acest răspuns este relevant pentru întrebarea, de ce nu suna la iubit.

Pentru că el nu este încă pregătită să discute cu tine modelul de nunta costum și inele de nunta. Pentru că nu este încă foarte sigur că el vrea să introducă prietena lui la părinții săi sau pentru a merge la mama viitoare pe clatite.
O pauză în relația este o încercare de a digera turnat pe el informația și să decidă dacă este sau nu este de acord cu planul pentru viitor, sau nu.

Ei bine, nu este de până la tine la mine acum

Un astfel de răspuns este potrivit pentru cazul, în cazul în care acest lucru nu este prima dată. În principiu, lipsa unui apel într-o perioadă scurtă de timp, nu înseamnă nimic. De ce un om nu suna? Pentru că într-adevăr ocupat acum. Pentru că în afară de fata este încă o mulțime de alte interese personale. Masina, prieteni, pescuit, mama, tata, mutarea, achiziționarea unui nou computer. O zi sau două de tăcere în aer - nu este un motiv!

Și ce să spun?

Trite dar adevărat: răspunsul la întrebarea de ce un om nu suna, poate servi ca un lucru foarte elementar. Și să vorbim despre ceva? Ce pot să spun? Bună, ce faci? Dacă aveți deja o dată, a devenit clar că nu există puncte de intersecție de interese acolo, cum poți să-l păstreze pe toate? Da, la urma urmei ...

criza financiară

Este fetele nu trebuie să se gândească la problema date de finanțare. Băieți plătească. Și într-un fel se presupune că această întrebare fetele nici nu cred. Ei bine, cred că de o ceașcă de cafea ... Și acum, acest minut, chiar și o sută de ruble în buzunar acolo. Și chiar dacă există. Dintr-o dată vrei încă tort? Deci, pentru a te nega și insinuează că și așa mai groase?

Tipul nu poate apela, deoarece nu aveți posibilitatea să atribuiți o dată. Din cauza lipsei elementare de bani și jenă să apară fără adăpost. Și nu este nevoie să inventeze alte motive.

El a văzut simpatie

Asta se întâmplă prea. Fetele timid să arate sentimentele lor și mai ales să joace un inexpugnabil de rock, iar băieții cred că nu sunt absolut impresionați. Și nu vreau să intervină elementar. Prin urmare, este necesar, poate, în cazul în care există un interes reciproc în ușor indiciu - Sună-mă, bine?