De ce oamenii nu suna deschide toate cărțile

Întâlnirea a avut loc ieri, a luat numărul de telefon și a promis să cheme înapoi. Deja a trecut o zi, și nimic nu a fost auzit de la om tânăr. Înțelegeți că orice om chemat înapoi câteva zile mai târziu. De ce? Da, din cauza sexului puternic atât de acceptat. Prin urmare, timp de cinci zile sau șase Uită de asta, du-te despre afacerea lor (o plimbare cu prietenii mei, mergeți la cumpărături, etc). Dacă faci ceva, timpul va zbura foarte repede.De ce oamenii nu suna deschide toate cărțile
De ce nu suna un om: Gândiți-vă la această întrebare

În cazul în care tipul nu atribuie o dată exactă, în mod constant scuze și spune că el nu poate (câine bolnav, sora, iar apoi a avut loc o inundație etc.), apoi spune la revedere și amintiți-l pentru totdeauna.

De ce oamenii nu suna deschide toate cărțile


Mai multe plimbări în spatele de ce un om nu suna?

Apropo, în cazul în care un bărbat Taur nu sună, aceasta nu înseamnă că el a uitat despre tine. Oamenii din acest semn este preocupat serios de acțiune, atât de mult timp ar putea reflecta asupra acest lucru sau acea acțiune. Tipul tău Taur? Apoi, așteptați ceva mai mult.

Dacă doriți să verificați dacă omul a uitat să te sun, sau pur și simplu nu a vrut să, apoi formați numărul și vorbesc despre ceva neutru. Răspunsurile lui va da înțelege dacă sunt sau nu să se aștepte ceva.

De ce oamenii nu suna deschide toate cărțile
De ce oamenii nu suna dacă sunteți deja familiarizați cu o lungă perioadă de timp?

Ați fost mult timp familiar, aveți sentimente pentru o persoană tânără, crezi că ei sunt reciproce. Dar într-o zi el dispare, nu scrie și nu sună. Ce să fac? La urma urmei, incertitudinea este uciderea. Dacă un om nu suna - el nu vrea să cheme. Este clar că relația dintre un tânăr are, de asemenea, planuri de a construi mai mult.

Poți să-l suni o dată și de a afla ce sa întâmplat. În nici un caz nu permiteți-vă să ia măsuri. Să-i cunosc pe tip, pe care te-ar putea pierde. Dar, să fie pregătit pentru faptul că el însuși a decis deja că sfârșitul dumneavoastră relație. Asigurați-vă că în acest moment a asculta intuitia. Dacă credeți că lucrurile s-au schimbat, aceasta înseamnă că este. Prin urmare, se arunca din cap și să înceapă o viață nouă.

Crede-mă, o mulțime de oameni, și vei întâlni pe cineva care te va suna el însuși, scris și, desigur, bucură-te!