De ce oamenii se simt rece, atunci când căldura

De ce oamenii se simt rece, atunci când căldura

Există motive de ce mulți oameni continuu simt rece, chiar și atunci când îmbrăcat cu căldură. Să încercăm să înțelegem acest lucru.

Corpul nostru poate fi comparat cu o casa care are un sistem de încălzire inteligent. Cazan - un ficat, se încălzește pompa (sânge) lichid - inima, corpul accelerează vasele de sânge prin conducte în toate colțurile corpului. țesutul muscular reține căldura, ca bateria. Dacă acest lucru ar fi un perfect sistem de defecțiuni, oamenii ar îngheța în mod constant.Motivele pentru care o persoană este rece

Motivul Chill - Corp

Cele mai calde persoane cu greutate corporală normală și sportivii muscularizate congela puțin. femeile zvelte, care nu sunt angajate în activitatea fizică, au o rată metabolică scăzută, și o cantitate minimă de căldură generată, ei întotdeauna frisoane. Cu toate acestea, plinătate excesivă provoacă, de asemenea, înghețarea mai puternică. Excesul de grăsime comprimă vasele de sange afecteaza fluxul de.

De ce oamenii se simt rece, atunci când căldura

Motivul Chill - stil de viață

Fumul de tutun este motivul pentru care înghețarea mâini și picioare. Faptul că provoacă vasoconstricție.

De asemenea, dacă sunteți pe un regim alimentar și de a reduce aportul de calorii, organismul va răspunde la această scădere a ratei metabolice în timpul sezonului rece. Acest lucru înseamnă că veți simți rece mai mult decât de obicei.Cu o lipsa de somn este de asemenea termoreglare deranjat. Toți cei care au somn suficient, se simt rece în timpul zilei; știind acest lucru, rochie cu căldură după o noapte de nesomn.

Motivul răcoarea - presiune scăzută

In hipotensiv redus tonusul vascular. Încălzirea corpului de rulare din sânge peste ei încet și abia ajunge la capilarele periferice, de exemplu, în vârfurile degetelor. O astfel de persoană este de înghețare chiar și într-o haină de blană și o plapumă. În acest caz, este important să crească activitatea fizică, mersul pe jos. rula. aerobic, înot și alte exerciții utile.

De ce oamenii se simt rece, atunci când căldura

Motivul chilliness - lipsa de fier

nivelurile de hemoglobină scăzută determină un eșec în aprovizionarea organismului cu oxigen. navele se dilata Redundante pentru a crește fluxul de sânge, și să reacționeze ca și cum ai fi într-o cameră foarte fierbinte. Corpul dă căldura prețioasă este irosită și rapid îngheață. Trebuie să găsim cauza lipsei de hemoglobina, acesta poate fi un semn al unei boli grave.

Motivul Chill - probleme hormonale

Defecțiune a glandelor endocrine - o cauza comuna de frig. La nivelul functiei tiroidiene scade rata metabolismului si a inhibat de la primirea căldurii livrate la alimentare de calorii. O astfel de plenitudine persoană, cu putere moderată, iar el are picioarele reci, în orice moment. Femeile gravide pot, de asemenea suferi de frig.

caldura rupte si diabet zaharat: uneori, picioarele sunt înghețate într-o asemenea măsură încât sensibilitatea se pierde în ele. Dacă credeți că aveți probleme hormonale, contactați imediat un specialist.

De ce oamenii se simt rece, atunci când căldura

Cum de a păstra cald

1. Mash pensula, rola mâinile în cot, apoi articulațiile umerilor. Rotiți torsul. Poluprisyadte și rotiți genunchii, șoldurile.

2. Carry ceai fierbinte în termos.

3. Aruncați la rece de îmbrăcăminte aproape de amenajare și pantofi, purtați șosete și mănuși în orice vreme.

5. Pre-lay sub acoperă o sticlă mare cu apă foarte fierbinte, se va încălzi foile.

Vizitați 6. baie ruseasca sau sauna. dacă nu există contraindicații.