De ce oamenii se simt rece, chiar și în căldură, problemele femeilor

Oamenii de multe ori înghețe în timpul iernii și chiar și în primăvară, atunci când este frig și noroi. Dar ce se întâmplă dacă o persoană se simte un fior în diferite părți ale corpului, atunci când este cald și soare? Mulți dintre noi credem că problemele din corpul lor. Parțial, este adevărat, dar sunt multe alte motive pentru care oamenii sunt de multe ori prea rece.De ce oamenii se simt rece, chiar și în căldură, problemele femeilor

Femeile răcesc mult mai des decât bărbații. Această tendință se datorează unui număr mare de ele în corpul hormonului estrogen, precum și faptul că organismul lor mai multa grasime corporala si mai putin musculare, comparativ cu corpul de sex masculin.

Pe de bine fiind puternic influențată de dieta lui. Prin urmare, daca mananci incorect, cum ar fi fast-food și alimente prea mult prăjit, atunci corpul tau nu dispune de substanțe nutritive și vitamine necesare. Chiar mai rău, atunci când o persoană stă pe o dieta si pierde in greutate - din cauza aceasta, slăbește și slăbește sistemul imunitar, împreună cu el.

Cand o femeie incepe menopauza sau sarcina, dezechilibru hormonal se întâmplă în corpul ei. Cantitatea de estrogen crește, ca urmare a ceea ce poate să apară o senzație de frig. Prin urmare, schimbarea bruscă a nivelului de hormon poate provoca, de asemenea, frisoane.

Atunci când o persoană mănâncă, organismul pentru a ajuta la digestie, trimite mai mult sange la stomac. Prin urmare, în alte părți ale corpului nu au suficient sânge, motiv pentru care sistemul imunitar este slăbit. În plus, în cazul în care o persoană care are o greutate foarte mică, este mai predispus la frisoane.

Persoanele care suferă de tensiune arterială ridicată și scăzută, de multe ori mâini și picioare reci. Cu o tensiune arterială scăzută de sânge curge încet, astfel încât membrele suficient sânge circulă. Pe de altă parte, la presiune ridicată, există dificultăți în circulația sângelui, din cauza căruia îi lipsește, de asemenea, membrele din sânge.Pacienții care iau anumite medicamente pot provoca vărsături și febră, mai ales în cazul în care medicamentul nu este potrivit pentru această persoană.

În cazul în care frigul este însoțită de pierderea rapidă în greutate, care nu pot fi recuperate chiar si o dieta sanatoasa, este posibil să aveți probleme cu glanda tiroidă. In tiroida boala incetineste metabolismul organismului care scade temperatura corpului.

De obicei, persoana se simte rece în mâini și picioare sau întregul corp dintr-o dată. În primul caz, cauza ar putea fi un sistem imunitar slab. Un sistem imunitar slab se poate datora unui număr mare de paraziți în organism, care este motivul pentru care există infecții.

Frisoane în mâinile și picioarele sunt adesea observate la persoanele cu fenomenul Raynaud. Atunci când o persoană sănătoasă este rece, sangele se grabeste la organele interne. Cu toate acestea, în cazul persoanelor cu fenomenul Raynaud este văzut prea mult - se scurge de sânge din piele, din cauza căreia o persoană se simte un fior la nivelul membrelor și corpului.

Cum de a crește temperatura corpului?

Oamenii care în mod constant simt rece, ar trebui să echilibreze dieta ta. Alimentația corectă cu un număr mare de proteine, vitamine, minerale și grăsimi asigură buna funcționare a organismului și de a reveni la temperatura normală.

Mănâncă în mod regulat. Sa dovedit că, dacă între mese pauza prea mare, organismul nu are suficientă energie pentru a se incalzi.

Trebuie să-și exercite, deoarece contribuie la circulația sângelui corectă și dilată capilarele. Medicii cred că cel mai bun exercițiu pentru persoanele care se confruntă cu frisoane - înot. Prin urmare, ar trebui să vizitați în mod regulat piscina pentru normalizarea temperaturii corpului.

Când înghețarea mâini și picioare, este recomandat să le masaj cu uleiuri, piper negru, ghimbir sau scortisoara.

De asemenea, în casă, să se încălzească mâinile și picioarele, se recomandă să ia o baie fierbinte și apoi frecati membrele cu un prosop cald și se culcă în pat.

Oamenii de multe ori se simt rece dimineața, și că e în regulă, pentru că organismul este în repaus timp de noapte, și există o lungă pauză între cină și mic dejun, datorită căruia organismul nu dispune de energie. Din acest motiv, temperatura corpului crește, iar persoana se simte un fior. În general, dacă faci unele schimbări în stilul de viață și dieta, este ușor de a normaliza temperatura corpului și a scăpa de sentimentul de rece.

Sunteți în căutarea