De ce oamenii vin înapoi după rupere în sus, la psihologie

De ce oamenii vin înapoi după rupere în sus, la psihologie

Orice persoană din viața mea a luat un test ca despărțire cu un iubit. Foarte dezamăgitoare și, din păcate, atunci când arunci și sunteți lipsiți de sentimente experimentate de către o persoană.Dar, în scopul de a supraviețui mai bine momentul despărțirii ar trebui să fie aproape prieteni care calmului în vremuri dificile și sprijin întotdeauna. Multe femei spun, „nu vă faceți griji, mers pe jos în sus și să vină înapoi.“ Și pentru că, în cele mai multe cazuri se întâmplă în acest fel. Omul aruncă fata, iar apoi își dă seama că el o iubește, și așa sa întors.

Motivele plecării

De fapt, motivele pentru care un tip poate merge departe și ieși fată, există multe. În unele cazuri, femeia este de vina, uneori, se produce la inițiativa unui om. Astfel, cauzele care împing omul să-și întrerupă relația se află în următoarele:

 • relațiile de zi cu zi plictisită.
 • Omul însuși un alt găsit.
 • El nu mai este ca însoțitorul și pasiunea sa stins.
 • Omul a dat seama că a fost dragoste.
 • Un om nu poate avea o femeie.
 • Omul a dat seama că nu a vrut să trăiască o viață lungă, nu sunteți poporul său.
 • Partner sperie rudele sau prietenii.

Multe femei după ruperea de start pentru a te invinovatesti că au comportat în mod corespunzător. Dar, în despărțire, nu ar trebui să dea vina doar pe ei înșiși de vină pentru cele mai multe dintre cei doi parteneri.

Ce ar trebui făcut pentru a restabili om

Foarte des depinde de comportamentul femeii, omul se va întoarce la ea, sau nu. O femeie ar trebui să aleagă împinge în sine pentru a se asigura că Revizuită, în cazul în care într-adevăr vrea să continue relația. Dar, pentru a reveni relațiile trebuie să acționeze cu înțelepciune, fiecare pas de numărare și acțiune.

Pentru a reveni la familia unui om trebuie să asculte următoarele recomandări:

 • Dupa ce a plecat pentru a găsi o ocazie de a se întâlni cu un bărbat. Dar întâlnirea ar trebui să aibă loc într-un mod pozitiv, de care ar trebui să existe numai emoții pozitive. Ne putem aminti momentele plăcute comune și povești de viață. Ar trebui să fie deschisă în fața omului pe de altă parte, să-l aibă în tine din nou în dragoste și a vrut să continue relația.
 • O femeie trebuie să arate un om ceea ce este frumos, și pe care el a pierdut. Pentru a face acest lucru, sme6nit imaginea lor și să cumpere haine noi.
 • Dacă după ce a părăsit omul singur, atunci trebuie să-i dea căldură și sensibilitate, pe care el lipsește.


Dar dacă bărbatul ei a plecat pentru o altă femeie, este puțin probabil că se va întoarce s. Trebuie doar să-l suge și să realizeze că acest destin, și mai bine pentru tine, dacă ești despărțit cu un bărbat.

De ce bărbații se întoarcă

Viața este un lucru complicat, iar situația poate fi diferită în ea. Și când omul sa întors după ce a părăsit, femeia începe să se lupte cu întrebarea: de ce a reveni? Indiferent dacă sunt sau nu să-l accepte în familie?

Mai jos sunt motive comune pentru care un om se întoarce la familie:

 • După ce a trăit în singurătate, un om își dă seama că ar fi greu fără femeile lor, și, prin urmare, după cântărire toate argumentele pro și contra, el încă decis să se întoarcă toate relațiile.
 • Dacă un om te-a lăsat doar din cauza plictiseala, atunci când el începe să se întâlnească cu amanta sa, el începe să compare cele două femei. Și când își dă seama că cel care a aruncat mai bine, el aruncă amanta lui și a revenit la iubit și unic lui.
 • Dacă după ce a părăsit omul află că fostul său cineva a venit, el vrea să se întoarcă la ea și woo doamnelor, pentru că el înțelege ce o femeie a pierdut.
 • Bărbații pot înapoi din curiozitate pentru a vedea modul în care viața a fost însoțitorul lor. De obicei, aceste relații nu durează mult timp.
 • Rare, dar încă mai există cazuri când un om își dă seama că a făcut o greșeală și doriți să se întoarcă toate relație anterioară și repara erorile.
 • Dacă un om te iubește, chiar și după rupere în sus, el vrea să se întoarcă la tine, și el nu se poate imagina viața fără tine.

Sau să nu accepte fostul partener de viață, trebuie să decidă fiecare femeie. Trebuie să înțelegi ce relația ta va fi după pauză. În general, totul depinde de situația și comportamentul partenerilor din ea. Trebuie ținut cont și motivul pentru iubitorii de despărțire.

Relațiile după întoarcerea cuiva drag

Dacă încă mai luat din nou un om arunca trebuie să se pregătească pentru faptul că relația ta poate fi oarecum diferit față de cei care au procedat la separarea. Dar femeile ar trebui să arate înțelepciunea lor, pentru a evita aceleași greșeli.

Înainte de a lua persoana iubită trebuie să se răspundă la următoarele întrebări:

 1. Ești ca un partener.
 2. Nu te confunda milă cu dragoste.
 3. Ai nevoie de un om care după ce a aruncat.
 4. Sunteți gata să se schimbe și să învețe să facă un compromis.
 5. Ești încrezător în partenerul tau.

Rețineți că, pentru relații bune de a lucra pe tine și pentru a schimba un om a avut o dorință de a te arunca înapoi.

Relațiile să fie perfectă, trebuie să urmați aceste sfaturi:

 • Nu este nevoie să se plângă cu privire la problemele lor, nu pentru a deveni plictisitoare pentru partenerul tau.
 • Nu trebuie să mă cert cu partenerii lor și să-l enerveze.
 • Trebuie să fii low-cheie și să învețe să păstreze tăcerea la momentul potrivit.
 • Trebuie să fii sexuală și să îndeplinească suptnika sale atât de aproape de ai simțit bine.

Prima femeie ar trebui să iubească și să respecte partenerul tau, doar ca uniunea va fi lung și greu.

Există, de asemenea, situații în care omul este plecat pentru totdeauna, dar nu vă faceți griji despre asta. Ar trebui să fie bucuros că ați luat soarta unei astfel de persoane și așteptăm cu nerăbdare să te văd cu un partener demn. Nu este nevoie pentru a obține închis pe o singură persoană, poate că nu este la fel de bun ca crezi. Este necesar să-și reconsidere atitudinea față de partener și să înțeleagă că nu este pur și simplu demn de tine.