De ce ochii umflate si ce se poate face pentru a remedia problema

Având în vedere cât de răspândită este problema, aproape fiecare companie care produce produse de îngrijire a pielii, are produse în gama sa, susținând că ei sunt capabili de a face cu manifestări cronice sau temporare ale ochilor umflati.Cu toate acestea, în cazul în care crema nu pentru pielea din jurul ochilor, ser sau gel poate elimina edem? Din păcate, nu. Cu toate acestea, nu disperați - sunt lucruri prin care pot reduce aspectul de probleme cu ochii umflati, atunci când se cunosc cauzele care stau la baza și soluțiile.

  • A se vedea, de asemenea: Sub privirea: zona din jurul ochilor. Principalele motive pentru deteriorarea pielii din jurul ochilor și modalități de îmbunătățire a situației.

10 Probleme: De ce sunt ochii umflate, și ce se poate face pentru a remedia problema!

Motivele adesea ochii umflati sunt la fel de retenție de lichide, alergii, inflamații ale pielii din cauza iritații, acumulare semnificativă de grăsime în zonele din jurul ochilor, sau combinații ale acestor factori.

Soluția intermediară oferită de industria cosmetică, - o rolă de cremă sau gel pentru pielea din jurul ochilor - redistribuie doar lichid în acest domeniu. Videoclipul nu este mai eficient decat masajul face cu vârful degetelor, dar, desigur, mai scumpe! Unii oameni cred că produsele în ambalaje cu o rolă de util, dar cele mai multe nu am văzut îmbunătățiri mult.
Mai jos este informații cu privire la principalele cauze ale ochilor umflati, precum și ceea ce puteți face pentru a remedia problema.

1. Poziția în timpul somnului

Datorită faptului că capul în timpul somnului este direct în lichidul de ochi se acumulează. Păstrați capul ușor ridicat (în același timp, asigurați-vă că gâtul este susținută în mod corespunzător) - acest lucru va preveni retenția apei în zona ochilor. masaj ușor al zonei cu vârful degetelor imediat după trezire va ajuta la reducerea umflarea, sau, așa cum sa menționat mai sus, puteți utiliza unul dintre produsele pentru ochi, echipate cu un aplicator cu role de metal.

3. ochi

În cel mai bun caz, lentilele de contact poate provoca iritații, umflături și, desigur, crește riscul de infecții oculare. Asigurați-vă că purtați tipul cel mai confortabil de lentile de contact pentru corectarea vederii. Tocmai urmați recomandările unui oftalmolog în materie de curățare și înlocuire a purta lentile. Utilizarea corespunzătoare picături pentru ochi umezi - o prevenire util. Favorit al grupului de cercetare este picături de brand Refresh ochi!

4. Alergii

Alergenii din aer sau surparea corpul atunci când trote ochii cu mâinile, poate provoca roșeață și umflături după aceea. Cel mai bine este să nu atingeți ochii, deoarece nu numai că se întinde pe piele (promovarea curbarea ei), dar, de asemenea, crește inflamația, exacerbând umflarea. De asemenea, discutați cu medicul dumneavoastră problema folosind antihistaminice sau ochi alergie picături pentru a controla simptomele de alergii, cum ar fi curgerea nasului, si mancarimi ale ochilor. poate ajuta, de asemenea, să se răcească (nu gheata), comprese pentru ochi.5. Pielea uscata

Sindromul de ochi uscat poate provoca umflarea din cauza zona ochilor uscat arată cutate și obosit. Foarte mult de ajutor în această problemă poate fi un bun hidratant, in timp ce nu neapărat pe ea ar trebui să fie inscripția „crema de ochi“ sau „gel de ochi“. Uitați-vă la lista noastră de creme recomandate pentru pielea din jurul ochilor si cremele hidratante pentru fata, care pot fi folosite în acest scop. Și nu uitați pentru a proteja pielea în fiecare dimineață, cu ajutorul unor instrumente cu SPF 15 sau mai mare, indiferent de ploaie pe stradă sau însorit!

6. este în continuare machiaj

Cosmetice, atunci nu l-ați spălat înainte de a merge la culcare sau pur si simplu du-te cu ea pentru prea mult timp, poate provoca iritații și este un mod sigur de a otokshim ochii! Asigurați-vă că îndepărtează bine machiaj în fiecare noapte. Începeți cu un detergent usor, fara parfumuri, si apoi elimina resturile de machiaj (inclusiv rimel), folosind un demachiant delicat cu ochi (mai potrivite pentru ochi acele fonduri care nu conțin parfum nu numai, dar, de asemenea, vopsește) . Amintiți-vă că nu vă puteți freca sau trage pielea din jurul ochilor în timp ce eliminarea machiaj.

Vei supraviețui dificil timp? Tocmai ai văzut ceva sentimental? Nu există nici o îndoială că lacrimile frecvent duce la umflarea. De ce? Când plângi, pielea din jurul ochilor este inflamat. Această iritație, precum și umane naturale au nevoie pentru a freca ochii atunci când plânge, și să conducă la umflarea. Mijloace de tratament nu există. Doar știu un singur lucru ... Cu cât plânge, fata mai umflate.

8. Expunerea la iritanti

În cazul în care produsele cosmetice și produsele pentru îngrijirea pielii (în special cele pe care le pune in jurul ochilor) conțin diferite ingrediente iritante, utilizarea lor duce la iritații și inflamații, care garantează practic ochii umflati. Ingrediente cum ar fi mentol, camfor, alcool, uleiuri esențiale, extracte de plante aromatice, sau orice parfum care nu ar trebui să fie în contact cu pielea, să nu mai vorbim de zona din jurul ochilor.

9. Efectele nocive ale soarelui

Există mai multe motive pentru care aveți nevoie pentru a proteja cu atenție pielea de la soare, dar principalul motiv este faptul că expunerea la lumina soarelui duce la apariția ridurilor, pierderea elasticitatii pielii si aparitia pigmentare. Dacă de multe ori ochii umflati, știi ... în cazul dumneavoastră, această zonă este chiar mai sensibile la efectele negative ale soarelui, dacă nu protejează pielea de la ea.

Ca urmare a daunelor cauzate de lumina soarelui, pielea din zona periorbitale isi pierde elasticitatea, care, la rândul său, contribuie la faptul că, în această zonă acumulează mai fluid. În plus, lăsarea pielii și mai mult îmbunătățește ochiul umflat efect. în fiecare zi, este foarte important să se folosească de protecție solară, dar amintiți-vă că multe creme de ochi nu conțin elemente de protecție solară.

10. Acumularea de tesut adipos

Unii oameni otokshie mereu pleoapele, din cauza genetica lor. De obicei, acest lucru se întâmplă din cauza acumulării excesive de tesut adipos din jurul ochilor, sau pentru că tamponul de grăsime cu acumulate sub mușchii faciali și a început să se deformeze (numite de obicei pungile de sub ochi) a lungul timpului. Dacă este așa, atunci singura modalitate de a scăpa de problema - de chirurgie cosmetica pe pleoape (blefaroplastie), care transformă aproape întotdeauna a fi incredibil de eficient.