De ce părul rândul său, gri, și cum să se ocupe cu depils blog-gri

Fiecare dintre noi vrea peste tot și întotdeauna să arate bine și atractiv. Pentru a face acest lucru, vom avea grijă de ei înșiși, vizionarea aspectul, coafuri îngrijite, haine. Dar dacă era un fir de păr gri pe cap și înapoi din nou ca culoarea naturală a părului nostru, vom discuta în acest articol.La ce vârstă și de ce parul devine gri?

Sedin apare de obicei la varsta de 35-40. După 50-60 de ani de păr de cotitură gri complet, obtinerea de culoare ashy. Cauza părului gri este o deficiență în corpul unei substanțe, cum ar fi melamină. Printre factorii principali care duc la reducerea acesteia în organism, se poate menționa:

  • Expunerea frecventă la stres.
  • boli virale grave.
  • infecții ale pielii.
  • Funcția tiroidiană bine.
  • Abuzul de alcool, cafea.
  • Dieta nesanatoasa (în absența unui număr suficient de fructe și legume dietetice).
  • oboseală cronică.
  • Epuizarea.

păr gri în vârstă - acest lucru este destul de normal. Dar acum toate cazurile au început să apară mai des atunci când oamenii merg gri, la vârsta de 20-30 de ani .... Aici deja vorbim despre un stres foarte puternic, convulsii, boli grave sau ereditatea. De asemenea, afectează efectele prezenței multor tineri obiceiuri proaste (fumat, consumul de alcool).

Cum să se ocupe cu părul gri?

Aspectul de păr gri pe cap așa cum ne spune despre venirea bătrâneții. Și așa vrem să rămână tânără. Bătrânețea ne face emoțiile negative asociate cu cele mai multe ori neajutorare, singurătate. Cum poți să scapi de părul gri? - Există mai multe moduri în care le vom discuta mai jos.V-aș dori, de asemenea, să avertizeze: în orice caz, nu smulge un fir de păr gri.

Atât de mulți oameni fac, atunci când, de exemplu, se va observa unul sau mai multe fire de par gri. Trăgând de păr gri, va contribui doar la procesul de albire a parului. Faptul este că serul este eliberat în timpul ejecție rădăcinii foliculului, care infecteaza parul care se află în apropiere. În cele din urmă - albește părul chiar mai greu.

Prin urmare, se utilizează numai primele trei metode descrise mai sus. Cel mai bun dintre ei, în opinia mea, aceasta este prima - utilizarea metodelor populare, deoarece eficacitatea lor este verificată de secole.

remedii populare împotriva gri

Există mai multe căi de atac populare împotriva păr gri. Este clar că toți dintre noi nu va lua în considerare. Se va lua o mulțime de timp (a ta și a mea). Vom acționa în mod rațional: ia în considerare cele mai eficiente metode de combatere a părului gri.

Uleiul de ricin ajuta să scape de păr gri

Uleiul de ricin este una dintre cele mai eficiente mijloace de combatere a părului gri. De regulă, se face într-o mască: uleiul este frecat în rădăcina părului, apoi capul învelit cu hârtie pergament, apoi - capac de încălzire (poate fi din plastic). În continuare, trebuie să așteptați timp de aproximativ o oră și apoi părul cu șampon.

Masca de usturoi din păr cărunt

Folosind măști de usturoi dă, de asemenea, rezultate bune în a scăpa de păr gri. Pentru prepararea ei aveți nevoie de suc de usturoi: ia cuișoare decojite usturoi, maseaza-le pe o răzătoare (de preferință mici), stoarce sucul. Apoi, ia suc de usturoi și încet-l freca în părul (dacă uscat, puteți adăuga un suc de usturoi pic de ulei de brusture). capul următor Kuta într-un capac de plastic sau de încălzire și să aștepte până la două ore.

După ora două trecut, părul cu șampon. Pentru a elimina mirosul de usturoi din parul poate fi spălat cu apă, cu adaos de otet de mere. Frecvența cea mai optimă a acestei proceduri - de 3 ori pe săptămână.

Masca de morcov și lămâie pentru părul gri

remediu popular-a treia eficienta impotriva masca gri este o combinație de morcov și lămâie. Este simplu: să ia o lingura de suc de morcovi si se amesteca cu o lingurita de suc de lamaie. Această soluție și trebuie să freca în rădăcinile părului. Înfășurat cu cap în cap de încălzire și se lasă timp de o jumătate de oră. După acest timp parul meu cu șampon. Efectuarea o astfel de mască, se recomandă ca nu mai mult de patru ori pe săptămână.

„De ce să crească părul gri și cum să se ocupe cu părul gri?“
acțiune