De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor - dreapta sau la stânga, în funcție de zi a săptămânii, sau în cazul în care genele mancarime

În secolul trecut, oamenii percep corpul lor ca un mecanism delicat care este configurat pentru a interacționa cu forțele misterioase ale universului. Și este extrem de serios cu privire la tot felul de semne pe care el a predat stăpânului său! Omul modern se simte mâncărime sau tremurături nervoase sub piele, se va zgâria și să uitați. Și strămoșul nostru vechi de astfel de cazuri sunt cu siguranță de neuitat și a luat act de: „Da, asta se va întâmpla“ De exemplu, înainte de orice evenimente mâncărime la nivelul ochilor?De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor

Semne ale ochilor este destul de contradictorii și confuze. În funcție de locația mancarime, zi a săptămânii, precum și circumstanțele în care tradiția proprietarului promis ochii tulburi bucuria, tristețea, separarea, întâlnirea, noroc incredibil. Deci, primul lucru: nu iau mărturia organului său vizual cu venerație, în sensul exactitatea profețiilor, chiar înainte de a le departe muddlehead Nostradamus. Și în al doilea rând, pentru a determina exact unde și când zasverbel ochii. Uneori se schimbă complet prognoza!

Ce mănâncă dreapta

În Rusia, pe partea dreapta a fost considerat „curat“ și „dreapta“, așa că din ea a procedat predicțiile cea mai mare parte placute. ochiul drept pruriginoasă:

 • Prin încetarea confruntării cu o persoană dragă pentru tine. Dacă sunteți cu cineva din inimile lor le-am spus reciproc prea mult, va primi în curând o șansă să-l facă în sus, nu-l pierdeți.
 • Până la lacrimi. Dar, la fel poate fi lacrimi de tristețe sau bucurie, nu închide nas în avans!
 • Prin întâlnirea cu o persoană interesantă sau o întâlnire cu iubitul ei.
De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor - dreapta sau la stânga, în funcție de zi a săptămânii, sau în cazul în care genele mancarime
Ochiul drept este optimist în privința viitorului

Ceea ce înseamnă mâncărime, luni, marți, miercuri și alte zile

O predicție mai precisă sfătuiți să consulte calendarul și specificați ziua săptămânii. Gâdilat în ochiul drept prezice:

 • Luni - întotdeauna schimbări pozitive și semnificative de viață. Utilizați semn, pentru a decide în cele din urmă pentru a merge pe o dieta, sau cere un sef strict o marire de salariu.
 • Marți - lacrimi, dar nu este inflamabil. Poate că te-a rănit degetul să mă ciupesc o ușă, poate treci pe trei examen bine pregătit. „Este o rușine, o rușine, dar - bine.“
 • Miercuri - o veste bună sau de călătorie. În cazul în care pentru a fi o călătorie de afaceri, aceasta va fi împovărătoare, dar util pentru o carieră. Dacă vă decideți să mergeți într-o excursie, veți obține o mulțime de experiențe noi. Dacă prietenii sunt invitați la câteva zile pentru a vizita, în orice caz, nu renunta, există o șansă de a întâlni sufletul pereche.
 • Joi - distracție fără limite sau o întâlnire cu un om bun.
 • Vineri - descoperirea. Ori te întorci lucru pierdut că ești disperată de a găsi sau va fi ceva nou și extrem de necesar.
 • Sâmbătă - un câștig sau o aventură romantică. Tune în flirtul și distracție plăcută.
 • Duminică, din nou, un semn indică o dată, dar de data aceasta, cu consecințe importante. Căsătorit de așteptare pentru luna de miere №2, necasatorit straluceste excursie la un magazin de bijuterii pentru un inel de logodna.

În cazul în care ochiul drept itched în zori, se crede că, chiar înainte de soarta crepusculului vă va oferi o șansă de a rezolva problema urgentă sau de a face schimbări radicale în bine. Poate că sunt pur interne - de exemplu, schimbați punctul de vedere cu privire la o persoană sau un eveniment.

Ce înseamnă în cazul în care zuditsya stânga

De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor - dreapta sau la stânga, în funcție de zi a săptămânii, sau în cazul în care genele mancarime
Partea stângă a predicțiilor organism bun rar se complăcea

De ce a zgâriat vineri, sâmbătă sau duminică + alte zile ale săptămânii

ochiul stâng - cu ochiul, partea „greșit“ greșit - prezice certuri și lacrimi, dar în același timp și profiturile excepționale. Din nou, trebuie să se refere la calendar! • Pruritul în ochiul stâng, luni, a avertizat de o posibilă complicație a relațiilor cu rudele.
 • Marți - sugerează să nu piardă timp și să utilizeze pe deplin perioada de succes viitoare. Apucați noi proiecte, cumpara bilete de loterie, face orice experimente cu schimbarea de imagine. Atâta timp cât crezi în succes, totul se va rezolva. Numai o aventură sincer nu pornește - pierd de doua ori mai mult va câștiga.
 • Miercuri, mâncărimea în ochiul stâng prevestește plângând, norocul, data. Diferența trebuie să interpretări este legată de reprezentarea strămoșilor noștri despre mediul înconjurător ca o zi crucială a săptămânii, în care se poate întâmpla orice: deveni bun rau bun, rău, dar un eveniment pentru a verifica nu a fost deloc ceea ce v-ați așteptat. Fii atent la semnele pe care viața te aruncă, și nu pierdeți nimic important.
 • Joi, ochiul zuditsya, din păcate.
 • Vineri, raportează că una din aceste zile, veți putea vedea rudele lor, care nu au apărut în câmpul vizual.
 • Sâmbătă și duminică - oferte de gătit portofel și planul de achiziții. Se așteaptă să ajungă la o sumă destul de mare dintr-o sursă neașteptată. Premiul, un cadou valoros, o descoperire șansă ... Poate lucra marți a cumpărat un bilet de loterie?

Conectați-vă în toate zilele săptămânii, în cazul în care ochiul stâng itched în timpul nopții sau în zori, va veni ziua vestea proastă. Iar dacă sa făcut simțit în timpul negocierilor de afaceri, acordul va aduce profit.

Ce mâncărimea de ambii ochi

De ce zasverbilo ambii ochi? În cazul în care două mâncărime la un moment dat, nu credință foarte liniștitor dă răspunsul în viitor de așteptare pentru frustrare, probleme, trădare, și alte lucruri neplăcute. Ei bine, ca modalități de a elimina de predicție negativă, există multe. Nu mai puțin de cinci! Și ne amintim despre ele un pic mai târziu.

pleoapele Mîncărime: până la lacrimi?

În cazul în care mâncărimea este axat exclusiv pe pleoape, înțelepciunea populară spune:

 • îngrijorat genelor pleoapei ramase - va fi supărat și plânge;
 • dreapta Tickled - vei fi fericit și frumos să se uite la.

Ce alte opțiuni pot ajuta să știu răspunsul

De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor - dreapta sau la stânga, în funcție de zi a săptămânii, sau în cazul în care genele mancarime
Omul cu ochii mancarime - un om de familie și o femeie - anemone. Unde este dreptatea?
 • Se crede că ochiul drept al fetei este pieptănat, atunci când suspine ei iubit.
 • Omul are același semn apare înainte de o întâlnire cu un prieten, și foarte aproape.
 • Vechii greci au observat că fata rănit freacă de multe ori ochiul drept, trage concluzii, buyout a însemnat: tânăra doamnă prea ușor, pentru că o soție bună nu funcționează.
 • Dar omul care a avut obiceiul de a zgâria aceeași parte a persoanei, considerat un soț model. Unde este logica?
 • Unii cred că în acest fel se face simtit tensiunea nervoasă la foarte timid de oameni atunci când ajung într-o situație dificilă.
 • Ochiul drept a început să vă deranjez pe drum sau pe străzi? Cineva din grijile lor pentru tine.

De ce să faci ceva cu ochiul stâng mai puțin legende îndoite. Dar există o credință foarte plăcută că, dacă mai repede la zero degetul mare la dreapta, apoi palmă palmele la nas, noroc, că tocmai în acest moment, va zbura aproape.

motive medicale

Cu toate acestea, medicii au o opinie diferită despre senzațiile neplăcute în ochi. Nici asociat cu temperamentul sau ziua săptămânii mâncărime! Dar este ușor de a provoca:

 • Surmenaj, mai ales în timpul nostru, atunci când fără un computer și iPhone, iar unii oameni nu pot face un pas.
 • Introducerea unui corp străin. resturile microscopica nu mai mare decât un fir de praf poate fi aproape imperceptibil, dar ochiul semnaliza imediat mâncărime său aspect.
 • Inflamarea - de la mâini murdare sau infecție.
 • Alergie.
 • Fungus.

Primul caz tratat prin deconectarea calculatorului, iar restul, cu al doilea cel mai frecvent gestiona glandei lacrimale, dar toate celelalte (de multe ori în gene pruriginoasă, și chiar aproape elev!) Să solicite o vizită la medic. Automedicație cu boli de ochi este strict contraindicată!

Cum de a neutraliza semne rele

De ce pe semne naționale mâncărime la nivelul ochilor - dreapta sau la stânga, în funcție de zi a săptămânii, sau în cazul în care genele mancarime
Ai grija de ochii tai, iar predicțiile lor sunt numai bune
 1. Dacă ești credincios, rugăciune se spală cu apă sfințită, străbătută ochii cu mâna dreaptă și ștergeți marginea hainei. Și este mai bine să se limiteze spălare și rugăciune, pentru că mantaua de praf poate adăuga la problemele tale.
 2. Ochii răzuibile „naperekrost“: stânga - dreapta, dreapta - degete spre stânga și apoi scuipat de trei ori pe teren.
 3. Periați ochiul la miezul nopții, pe luna în creștere.
 4. Dacă mâncărime a apărut miercuri pe partea stângă a feței, există o șansă de a trage o predicție în avantajul său. Vino la fereastră, să acopere ochiul drept cu mâna și să se plimbe de mai multe ori ochi „mancarime“ pe orice cale în vedere, prezentând-o cu o mână sub favoritei sale reale sau existente până în prezent numai în visele tale. Ei spun că nu va funcționa, și câteva zile ca o reuniune va avea loc în realitate.
 5. Dacă mâncărime persistă sau apare prea des, vizitați un oftalmolog. Această metodă ia probleme cel mai loial și eficient.

Semne - este nesigur. În Rusia, jumătatea stângă a corpului nu sunt de încredere, și chiar mai strămoșii noștri-slavii antici credeau ei „daruri ale gazdei,“ și un truc murdar de elev stânga nu a fost de așteptat. O modalitate foarte bună! Itched ochiul drept? Indiferent de zi a săptămânii rândul său, la experiența bunicilor și de așteptare pentru totdeauna. Zasverbel a plecat? Amintindu-rădăcini slave și este, de asemenea, pregătește pentru cel mai bun. Să predicțiile proaste nu va fi nici o șansă de a sparge prin bariera unui gânduri pozitive de încredere pe care le creați în jurul lor.