De ce picioarele doare și ce să facă cauze, simptome și tratament, Clinica Nara

„Recent, am început să dureri picioare, îngrijorat greutate la nivelul gambelor, dureri în picioare în timpul hodbe.Lozhus de somn cu picioare grele, crampe în urma nih.Ne poate merge pe jos o distanță lungă, durerea este exacerbată de ridicare saci cu produs- mi .chem pot fi cauzate de probleme cu picioarele? "IS Astrakhantseva, Krasnodar, în vârstă de 35 de ani

La medic șef al clinicii „Naran“ la „Red Gate“, un membru al Asociației Internaționale a Medicilor de medicina tibetană Marina Dzhigaeva.

- disconfort și dureri la nivelul picioarelor pot avea diverse cauze. Acest lucru poate fi o boală gravă, cum ar fi varice, ulcere trofice și boli ale coloanei vertebrale și a sistemului nervos. Durere la nivelul picioarelor pot apărea în boli ale oaselor și articulațiilor, mușchilor și tendoanelor, ganglionii limfatici si vasele. Adesea, aceste boli merg mână în mână. Luați în considerare câteva simptome de bază.

De ce picioarele doare și ce să facă cauze, simptome și tratament, Clinica Nara

Greutate in picioare cel mai adesea asociate cu boli vasculare

Acest lucru se întâmplă din cauza încălcării fluxului venos și, astfel, crește presiunea în vasele. Rezultată stază venoasă este cauza iritație a terminațiilor nervoase și durere. Cele mai multe dintre aceste dureri sunt un caracter „prost“, există o greutate in picioare. Astfel, în curs de dezvoltare treptat, varice. Vizibile din exterior, de asemenea, afectează venă internă mare.

Durere la vițel la mersul pe jos apare cel mai frecvent în cazul ocluziei sau îngustarea arterelor (ateroscleroza arterelor). Aceasta se produce atunci când mersul pe jos și dispare după o scurtă pauză. Datorită pereților vaselor persoană de etanșare la compresiune se simte durere în mușchi de vițel. Simptomul caracteristic al aterosclerozei este sentimentul de picioare reci, indiferent de ce moment al anului.

În cazul în care crește dureri de picior cu mișcare, sarcina crește, dar pacientul poate merge și de oprire nu duce la încetarea durerii, atunci este cel mai probabil din cauza osteocondrozei lumbosacrale încălcării a rădăcinilor nervoase.

Anomaliile coloanei vertebrale, de exemplu, în discurile intervertebrale, ceea ce duce la apariția așa-numitului al durerii menționat, t. E. Dă la picioare. Sam a coloanei vertebrale în același timp, nu poate face rău. Acest tip de durere includ sciatică (sciatică). In aceasta boala, durerea de la nivelul coloanei vertebrale de-a lungul nervului sciatic se transmite la nivelul picioarelor.


Durerea la mersul pe jos apar în boli ale articulațiilor

O astfel de durere ca și în cazul în care „răsucire“ picioarele lui. Exacerbarea durerii observate în timpul schimbării vremii. Pe o stadii mai grave probleme de sănătate care apar dureri articulare pot fi în curs de desfășurare, uneori, pur și simplu un caracter dureros. Acest lucru este valabil mai ales pentru episoadele de durere gută.

Unul dintre motivele pentru durere constantă în picioare este plat

Aceasta boala se manifesta în oboseală, atunci când mersul pe jos, senzație de doar „de plumb de greutate“, în picioare. Durerea cea mai severă apare atunci când inflamația mușchilor picioarelor (miozită). Aceasta poate să apară ca o complicație a diferitelor boli, cum ar fi gripa, din cauza efortului fizic neobișnuit (pentru turiști, incepatori) sau rănire a mușchilor piciorului.

Când miozită apar dureri dureri în mușchii picioarelor, agravată de mișcare. Durere în picior și vițel singur deranjez mint, dar dacă omiteți piciorul în jos scade sau dispare. De asemenea, atunci când mersul pe jos pacientul este obligat să se oprească după o anumită perioadă de timp. În plus, opriți într-o poziție orizontală are o colorație palidă, iar când scăderea devine violet. Această condiție se dezvoltă atunci când ischemia membrelor critice cauzate de leziuni ale arterelor.

Boala majoră, ceea ce duce la ischemia critica este ateroscleroza, tromboangeită și endarteritis (inflamarea arterelor), boli vasculare in diabet.

griji durere la repaus, în mișcare intensifică Deci, este cu inflamație a nervului sciatic, sciatică.

Dacă durerea de picior este insotita de roseata si umflarea, pulsarea în natură, transformându-se într-o senzație de arsură sub piele, cu sigilii dureroase de-a lungul venelor, aceasta poate fi o tromboflebită. sunt in curs de desfasurare durere tromboflebită, în special durere în mușchi de vițel.

Durere severă în picior în repaus, cu febră și frisoane, și înroșire bruscă a pielii nenie probabil să vorbească în favoarea erizipel. Durere la nivelul degetelor poate fi o ischemie critică.

De multe ori durerea apar la nivelul articulațiilor degetelor cu artrită, gută. Durere la partea din spate sau partea laterală a piciorului de la calcai la fese caracteristice pentru sciatica, sciatică (sciatică).

Arcuindu dureri în partea inferioară a piciorului este adesea tromboză venoasă profundă, și adesea însoțite de un edem dens. Caracterizat de durere în mușchii piciorului inferior în timpul flexie a piciorului și musculare palparea. De asemenea, durerea arcuiri este pronunțată atunci când limfedem (limfedem). mai ales în stadii avansate.

Dacă arcuindu durere în tibiei însoțită de temperaturi ridicate, în acest caz, este necesar să se excludă flegmon - o inflamație purulentă. Boli ale nervilor periferici pot provoca, de asemenea, dureri la nivelul picioarelor.

Nevralgie durerea sunt paroxistice în natură și apar de-a lungul fibrelor nervoase. Între crize de durere este practic inexistentă, iar atacul de durere poate dura de la câteva secunde la câteva minute.

Principiul medicilor „Naran“: corpul - o singură unitate. De aceea, noi, de regulă, nu trata simptomele individuale ale bolii. Este necesar să se găsească o cauză comună a bolii, deoarece orice simptom dureros este faptul că organismul a ajuns la un dezechilibru într-una sau toate cele trei dosha - nervos, digestiv și endocrin și limfatic.

Acest lucru duce la contaminarea sângelui, încetinirea energiei sale perturbare actuală circulației și transmiterea impulsurilor nervoase, obezitatea și alte consecințe neplăcute care duc la boli cronice complexe.