De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

„Visul Pat visat, ceea ce un vis într-un pat de vis“

Interpretare vis Cazare

Visul unui pat sonnik Fel interpretat ca un vestitor al viitoarelor schimbări în ceea ce privește starea de sănătate pentru mai rău. Te-ai saturat de rutina de zi cu zi și munca. Probabil că, în acest moment esti prea îngrijorat cu privire la o relație intimă cu un partener.Al cui pat ai visat?

Dreaming patul altcuiva - a venit dunga albă în viața lui. Noroc și succes va însoți toate eforturile tale. Nu-ți fie teamă să-și asume proiecte noi, tot ceea ce primiti.

Ce pat ai visat?

Care este numărul de paturi pe care au văzut într-un vis?

Un vis în care veți vedea o mulțime de pat, ar putea însemna o creștere în familie. Curând lumina va fi un bun venit si un copil sanatos, care va uni întreaga familie.

Visat că cele două paturi în cameră - o indicație directă a problemelor în relația cu a doua jumătate. Încercați să nu se concentreze asupra diferențelor mici și pentru a evita conflictele, în caz contrar nu va veni finala relația ta.

Patul a fost un vis gol?

Un vis în care vezi un bărbat în patul său, promite dificultăți incredibile. Pentru a le depăși, va trebui să adune toată puterea lor, stoc pe energie și de noroc. Încearcă să scape de stereotipuri și în toate merg felul lor.

Ce ai făcut cu patul într-un vis?

Ce un vis, cum de a alege un pat? În consecință, și în viața ta personală pe care se confruntă cu o problemă dificilă

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

catea Biblia

Eugene Shatskaya

Din copilărie, am repetat că pentru a fi o fată bună. Am crezut pentru adulți și a fost ascultător. Dar fetele bune au ghinion. Nu ai observat că la un excelent băieți elev lipi exclusiv cu cereri pentru a scrie off de control? În clasa a unsprezecea, am în cele din urmă „norocos“: prima dragoste și ... favorit pe la un coleg de clasă. Prima dată a fost gândit. „Pentru mine, care nu este corect“ Mă doare, și a decis - nimic să saliveze; Așa-i trebuie, și nu știu cine a fost mai norocos. Toți oamenii - bastarzi. Otolyutsya pisica lacrimi Myshkin. Nu înțeleg, nu a apreciat fericirea lui.

Mai mult - mai mult. Universitatea: coleg de clasa, egoist, luând totul de la viață, scăldat în atenția și dragostea bărbaților (Și mai mult decât orice!). Și eu, ca un prost (acum, cu toate acestea, cred că: „?! Si de ce nu“), am tras cureaua de grup mai mare și de a lua cinciari lor. Al treilea curs. Universitățile au întotdeauna sărbători în mod energic „ecuator“ - jumătate a perioadei de studiu. Omul meu (nu, atunci un băiat), care, în ziua aceea, am decis să dea virginitatea ei, saruta în hol ... un coleg de clasa.

Și apoi nu am putut suporta. Cățele, curve fete - ce sunt ele atât de atractive pentru oameni? De ce fac ei, împreună cu oamenii noștri, râzând la noi? De ce-i condus, și eu nu fac? De ce se stabilească pentru un loc de muncă bun și să aleagă oamenii lor? Nu a fost clar.

Eu, ca mulți, ca dintr-o dată, la fel ca în romanele femeilor și seriale de televiziune: domnilor inteligente și bogați, cariera meteorica, admirand vzglya

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Tehnologia de dezvoltare a vorbirii coerente a copiilor preșcolari

(Manual pentru profesori preșcolari)

NOTĂ EXPLICATIVĂ

Crearea condițiilor pentru dezvoltarea abilităților mentale ale copiilor de vârstă preșcolară este o parte a problemei globale a potențialului intelectual și creativ. În sistemele pedagogice moderne, există tehnici care sporesc potențialul intelectual și creativ al copiilor, dar de cele mai multe ori acestea sunt asociate cu activități artistice.

Înființată în 1946 Genrihom Teoria Altshullerom INVENTIVI Rezolvarea problemelor (TRIZ) a dat un impuls puternic pentru dezvoltarea tehnologiilor în pedagogie legate de dezvoltarea proceselor creative ale omului mai tânăr în diverse domenii. O trăsătură distinctivă a sistemului educațional este faptul că copilul învață algoritmii generici organizarea propriei lor de muncă de creație.

Secțiunea 2 „prescolarii compilare rimate texte.“ Influența pedagogică pentru a rezolva această sarcină didactică este organizată ca o serie de sarcini creative. Această tehnologie dezvoltă capacitatea copiilor de a crea un cuvânt rimă.

Tehnici dezvoltate pe baza acestor

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Odihna si somn pisici

pisici domestice - alunarilor cunoscute. Faptul că o pisică misterioasă conduce o prietenie strânsă cu Morpheus, nu surprinde pe nimeni. Unde altundeva să-și petreacă timp fabulos mustață esență, dacă nu în domeniul de vise - un misterios și de neînțeles? Și aici procesul de somn este foarte curios: de ce pisicile dorm in picioare sau pe spatele omului, care sunt principiile alese să se întindă lângă cineva, și care nu poate fi de încredere pentru a proteja somnul lor?

Exclusiv pentru vizitatorii site-ului nostru, am intervievat sute de pisici domestice de diferite rase și vârste. Principala întrebare care a fost întrebat Usachev, „De ce pisicile dorm mult?“. Ce păcat acest lucru nu este posibil. Informațiile de mai jos - o teorie bazată pe ani de observații de zoologi pentru aceste animale minunate.

Caracteristici și durata somnului pisica

Cât de multe pisici de somn pe zi, aceasta depinde de mai mulți factori: sociabilitate, vârsta, ludic, starea generală și chiar atmosfera psihologică în familie. În cazul în care „totul este calm în Bagdad“, a mustăcios Calif va dormi șaisprezece ore pe zi. Cand o pisica este ceva deranjant, ea doarme mai puțin - aproximativ douăsprezece ore pe zi (pentru copii zgomotoase, un nou animal de companie, dureri recurente sau de stres în timpul calduri). În cazul în care pisica doarme pe om, la care este legat emoțional, și ei „pat cu două picioare“ plecat brusc, pitomitsy nu găsi un loc de zile și poate sta treaz, care se încadrează adormit doar pe scurt aici și acolo. Le specială

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini


Copii - aceasta este părinții karma

Viața nu are nici un alt mod de a rămâne adulți se amestecă și se face să gândească, ci de copilul iubit, care este întotdeauna pe ochi, care este iubit și valoros.

Sufletul alege, prin genul de familie a veni în această lume. Și această alegere este întotdeauna înțeleasă, pentru că se bazează pe o anumită sarcină. Pentru început, să „explice“ părinții ceva. Contrar credintei populare, nu părinții învață copiii lor, ci doar opusul. Copil - este părinții karma. Și dacă un copil alege un program complex (de exemplu, nascut cu boli congenitale sau defecte), aceasta nu este atât de mult o pedeapsă ca disciplinarea celor prin care a venit. Viața nu are nici un alt mod de a rămâne adulți se amestecă și se face să gândească, ci de copilul iubit, care este întotdeauna pe ochi, care este iubit și valoros.

Până la aproximativ 16 de ani, este prin boală, lepra și acțiunile copiilor noștri ne vorbește însăși viața. Băieți chastenest mame, fete - tata. Și aceasta nu este o glumă. Ca un exemplu ilustrativ, să-și amintească povestea unui cuplu de tineri, al cărui copil sa născut orb. Icni, gemu. Ce părinți minunați, frumos, și acum această mizerie! Ei spun că Dumnezeu este nedrept, - mai întâi șopti bunicilor. prieteni simpatice, strigă pe Internet. Autoportrete pentru că au astfel de mimishnye, și, astfel, ei înșiși sunt bune, oameni buni - toată lumea a crezut.

Dar, atunci când unul dintre bunicii sa oferit voluntar pentru a ajuta la îngrijirea pentru copil și sa mutat într-un apartament tânăr, el

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Ca o pisică alege o gazdă

Timpurie trezesc - este o tendinta naturala, multi proprietari transforma totul într-un obicei. Nu da mâncare de pisici în acest moment, nu-i mângâi, sau ea se va obisnui si va face acest lucru în fiecare dimineață. Suficient să nu atragă atenția asupra unui moment și totul revine la normal puține.

Proprietarul cat mai experimentat se poate spune cu certitudine că pisica se află în jos, la stăpânul lui să-l trateze. Vă rugăm să rețineți că se aplică exact în cazul în care animalul ai ceva doare sau doar îngrijorat.

Principalul motiv pentru care o pisica are proprietar de puii ei - nemulțumirea față de locul în care ea a dat naștere la ei. Proprietarul în acest caz și de a ajuta pentru a alege cel mai bun loc pentru șezlonguri.

Animalul este legat numai pentru persoanele de la care se simte dragoste și grijă. Și chiar dacă o faci în mod constant hrănite, nu este să spun că vei primi în schimb pentru ceva.

Absolut toate pisicile exprima dragostea prin torsul, mai ales atunci când sunt petting-le. Dacă vedeți o pisică freacă împotriva ta, ea vorbește și de manifestarea iubirii. Uită-te la mobilier - puteți vedea că toate ghearele zgâriat? Lăsând indicii, animale de companie arată cât de bine este să trăiești.

În cazul în care pisica prinde aveți nevoie pentru a elimina toate provocator

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

De ce pisica doarme

Fiecare dintre pisica pentru animale de companie iubitorii de pisici, si pisicile au observat că în toate există caracteristici interesante asociate cu somnul. Ei preferă să doarmă în locuri diferite și într-o ipostaze inimaginabile, nu este întotdeauna clar pentru cei care nu știu de ce acest lucru se întâmplă.

Acest articol conține cele mai frecvente ale pe tema întrebărilor, și oferă răspunsuri la ele, care oferă o imagine a ceea ce se întâmplă în orice situație dată și ce trebuie făcut, în cazul în care, la tot ce ai nevoie pentru a ajuta animalele de companie pentru a dormi mai confortabil.

După ce a studiat o mulțime de literatură, puteți găsi o mulțime de explicații de ce pisica doarme în jurul capului unei persoane sau pe perna lui. Principalele argumente ale lumii științifice sunt reduse la faptul că pisica alege o mai confortabil, cald și în condiții de siguranță, din punctul ei de vedere, locația. Cu toate acestea, proprietarul pisica avid a susținut că atât pisica preia energia negativa, vindecă dureri de cap si oboseala.

În orice caz, odată ce ați decis să păstreze la acest animal pufos, atunci trebuie să ia în calcul interesele sale, iar în cazul în care pisica îi place să doarmă peste cap, apoi intarca ei de acest obicei trebuie să fie calm și fără prea multă agresivitate.

postura clasică pentru somn - ascuns sub picioarele ei, sugerează că animalul este de alertă și gata în orice moment să se trezească și să sară pentru pradă.

Postura, atunci când pisica doarme cu capul în jos, a aruncat capul pe spate și de cotitură fața spre perete, ne întâlnim din nou

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Cine iubește pisicile?

Mulți oameni cred că pisicile nu sunt capabili de a experimenta o astfel de afecțiune blând și plină de respect pentru stăpânul său, cum ar fi câini. Desigur, pisicile natura foarte sperios, ei trăiesc așa cum doresc, și niciodată nu va sta pe mâinile lor dacă vor să nu facă acest lucru. Dar pisicile știu cum să iubească. Ca o regulă, pisica de familie alege favorite pe cineva unul. atașamentul ei la o astfel de persoană poate fi foarte durabil si puternic.

Cum de a câștiga o pisica

catelus a fost motivul pentru Panos
Dragă yorkomany, spune-mi, diaree și vărsături meu York (de 4 ori a fost azi), nu există nici o poftei de mâncare, dar nu pot spune că mult mai moale. Ce să fac?

Ia locul de pisica nu este ușor, pentru că pisicile sunt considerate a fi foarte restrâns în manifestarea animalelor cuiva simțurile. Cat suficient de bine pentru a mânca și de a trăi în căldură, care are nevoie pentru a obține atenția stăpânului său. Cel mai bun mod de a câștiga dragostea unei pisici - să-l crească tine, luând acasă un mic pisoi de 5-7 săptămâni. Dacă ne aducem acasă este deja o pisica adulta, ar lua o mulțime de timp și efort pentru a obține rezultatul dorit. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare un alt punct important în relația dintre pisică și proprietar. Faptul că se comportă dragă pufos complet diferit, în funcție de faptul dacă în teritoriu familiar sau nefamiliare este localizat. În ciuda faptului că pisicile iubesc proprietarii, într-un mediu nou nefamiliare, ei pierd contactul cu stăpânul său, el a plecat la o distanță de 2-5 metri chiar. În acest moment, un sentiment de frică și pericol de pisica maestru necunoscut complet și stoarse afecțiunea și încrederea în oameni. pe

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Dormit la picioarele pisica - garanția sănătății

Oamenii și animalele de companie sunt foarte similare cu cele care nu vor fi în stare să trăiască singuri. Acesta a fost mult timp a spus că prima persoană din casă a trăit un câine, iar pisica a fost în măsură să facă acest lucru, că proprietarul a aruncat-o afară, lăsând casa doar un singur animal - o pisică. Omul a avut mereu nevoie de cineva aproape de acasă, și animale, în special pisicile, au nevoie de un om. Timp de secole pisicile trăiesc în casă cu persoana, și nu doar trăiesc, ci se văd ca proprietari ai casei, ca membri egali ai familiei.

Pisici - aceasta este o foarte uimitoare animale și puțin studiate. Oamenii se referă la aceste animale ca la semenii lor: să le dea un nume, arătând grijă și dragoste grija pentru pisici le trateze. Pisicile sunt ele însele, prin natura creaturi foarte blânde care iubesc să se ghemui, să meargă pe urmele unui om așezat pe mâinile sale și chiar dorm cu un bărbat. Pe parcursul anilor de viață în casa pisica se obisnuieste cu faptul de cât de mulți oameni merg la culcare și la ce oră se ridică și începe la aceeași rutină. Pisicile place să doarmă într-un picior uman, și de ce este acolo - acum vom vorbi despre asta.

A merge la culcare în piciorului uman, pisica își exprimă respectul, devotamentul și dragostea. Mulți oameni spun că pisicile - viclene creaturi și de fapt, nu la fel de loial ca un caine, dar le place proprietarii lor și, astfel, arată dragostea lor, iar singura gazdă la cele mai iubite.

Deoarece pisica este, prin natura - fiind blând și vulnerabile,

sursă

De ce pisica alege un anumit loc, lumea de pisici și câini

Dezvoltarea și socializarea animalului tau incepe sa comunice cu mama lui. Prin contact si sa ma uit la frații ei și apoi de oameni și alte pisici pisoi învață elementele de bază de comportament care va defini identitatea sa în viitor. Acestea includ nu numai elementele de bază ale produselor alimentare, de vânătoare, abilități de curățenie, de jocuri și obiceiul de a ascută ghearele, dar, de asemenea, gradul de socializare, frica si agresiune. Pisoii care nu au avut contact suficient cu o persoană cu vârsta cuprinsă între patru până la șapte săptămâni între, cel mai probabil, nu va învăța niciodată să aibă încredere în oameni. Pisoii sunt cultivate doar un om, sunt de multe ori în imposibilitatea de a învăța abilitățile speciale și capacitatea de a comunica cu alte pisici. Toți acești factori joacă un rol important în formarea identității animalului și rezistența la stres.

Unele tipuri de agresiune (de exemplu, jocuri războinice între pisicuțe, pregătindu-i pentru relațiile cu alte pisici), protecția teritoriului, sau obiceiul de a lăsa urme gheare pot servi drept exemple de comportament normal pentru pisici, dar de multe ori nedorite pentru și