De ce pisicile - ei înșiși

De ce pisicile - ei înșiși
Într-adevăr, de ce pisici - toate de la sine. și nu la fel de sociabili ca, de exemplu, un câine?

Câinii au fost domesticite de om cu mult înainte de pisica, astfel încât pisica nu a trecut instincte sălbatice.Pentru a înțelege mai bine comportamentul pisicilor noastre interne, trebuie să se familiarizeze cu rudele lor sălbatice. familie pisica - un tigru. pantere și lei. Aceste tipuri de pisici merg mereu la vânătoare singur. Dar există și excepții, cum ar fi o leoaică, care pot lua copiii cu ei pentru a vâna. Curând puii cresc și să înceapă să se angajeze în viața independentă.

Un fel de animal - o pisica - nu este foarte deschis, și, prin urmare, ele nu sunt supuse nimănui și preferă să trăiască singuri.

Tigrii sunt vânați unul câte unul, și să vină și lei și pantere. Ele se numesc vânători - singuratici.

Mulți membri ai pisica ataca prada lor de sus - ei urca pe o ramură sau piatră, și apoi ataca prada. Pisicile au o vedere excelentă și auzul acută, și ajută-i să urce un copac labe puternice și gheare ascuțite. Dar pisicile miros mult mai rău decât câinii.Din păcate, pisicile sunt alerga foarte lent, și așa mai departe poate prinde din urmă cu prada lor doar pe o distanță mică. Numai gheparzi si leoparzi pot atinge viteze de până la 80 de mile pe oră (este de până la 100 de kilometri pe oră)!

Aceste caracteristici pot fi observate în comportamentul pisica domestica. În cazul în care o pisică casa ajunge în sălbăticie, apoi se trezi moțăind în instinctele ei, iar ea începe repede să curgă sălbatice.

Celebrul scriitor Rudyard Kipling este foarte bine versat în natura animalelor, și așa a scris basm „pisica care Umbland prin Sine“. Timp de secole, se credea că formarea pisicile nu este posibilă. Astăzi, există o mulțime de circuri, în cazul în care pisicile acționează.

În ciuda faptului că pisica timp de multe secole a trăit cu omul ea încă preferă să meargă pe timp de noapte. Practic, în ziua în care pisica doarme într-un loc retras să-l pună. Când soarele apune, ea a avut apare o nouă activitate.

Ai putea spune chiar că pisica este împăcat cu faptul că în apropiere există un om. Pisicile sunt permise pentru om le-a hrănit, dar cu condiția ca casa în care locuiesc, este teritoriul lor. Atunci când o altă pisică intră pe teritoriul unei alte părți, acesta va fi război între pisici!

În ciuda a ceea ce se spune mai sus, pisicile sunt incredibil de loiali proprietarului, si extrem de prietenos.

Câinii, spre deosebire de pisici, în care trăiesc și vânează în cutii. Acest pachet are un lider, un lider care trebuie să conducă la vânătoare, și să-l asculte toți ceilalți membri ai ambalajului. Acesta este motivul pentru care câinele ar putea asculte cu ușurință omul, și mai sociabil decât o pisică.

O pisica - și ea cu tine, în sine ...