De ce pisicile merg pe cont propriu

De ce pisicile merg pe cont propriu


În literatura de specialitate mondială există lucrări care au influențat în mare măsură formarea ideilor noastre despre animale de companie. Cu toate acestea, aceste compoziții bine cunoscute în mod substanțial practicieni moderne complicate zoopsychology de viață și, desigur, de către animalele de companie.Dacă vorbim despre pisici, această Rudyard Kipling și „Pisica pe care Umbland prin Sine“. Mai mult decât atât, pe de o parte, el a avut dreptate: pisica in natura - este indivizii, nu aspiră la o relație puternică cu cei cu care ei trăiesc. Pe de altă parte, nu a fost în valoare de toate la fel de ani de zile pentru a respinge proprietarii de pisici Hunt să înțeleagă animalul lor și de a stabili o relație cu el. Cu cât este mai că dl Kipling că imaginea a fost doar pentru a arăta natura omului.

De ce pisicile merg pe cont propriu
Cu toate acestea, toți cred! Prin urmare, este foarte greu de explicat este ca pisicile să fie bun, de asemenea, trebuie să respecte regulile, care stabilește gazdă. Vorbind despre pisici, noi spunem de multe ori, „Da, îl avem în casa gazdei!“. Și vocea lui se aude un zâmbet licitație.

Ce este fericirea Pisicii?

proprietarului, Cat (mult mai mult decât cotețele de câini) consideră că este de datoria lor sacră de a aduce animalele lor de distracție toate imaginabile și inimaginabile. Dar fericirea este aceasta pisica lui? Crede-mă, tot ceea ce ne enervează în viața unei pisici - este rezultatul eforturilor unui animal lipsit de apărare, care nu depinde de nimic în viața lui.

Ceea ce subliniază vei fi surprins. Noi iubim atât de kisonku nostru dulce! Eu te cred, fără îndoială. Dar pisica este în cazul în care ea știe?

Imaginați-vă în locul animalului mic. Pisica medie din douăzeci, sau chiar de treizeci de ori mai puțin decât persoana medie. Mici, animal mic neajutorat care trăiește printre giganți. Ca și cum tu și am trăit în vizuinile tigri Saber dantură înalte ca o casă cu două etaje.

De ce pisicile merg pe cont propriu

Fun? În cazul în care chiar și un tigru dintr-o dată aprins să te iubesc, nu înțelegi - el și-a exprimat dragostea în felul său, este de Tiger. El, tigrul, se pare că pentru tine cea mai mare placere - se joaca cu coada lui. Dar ți-e frică!

te hrănește carne crudă de tigru și cele mai mari animale de pradă delicatesa - victime cu toată umplutura Ciorba de burta lor. Somnul pune să se sub burta, și vă este frică de noapte, el atinge accidental te Straseni recuperati labă. Și când te duce ușor linge, primul lucru pe care ve

De ce pisicile merg pe cont propriu
un copil de dinți terifiante, fiecare dintre care este mai mult decât capul tău.

Din fericire, alte tigri care trăiesc în această peșteră, până când par să nu aibă grijă. Dar atunci când trec, te frenetic psihiatru - dintr-o dată nu a observat, nu va labei și zdrobit toată greutatea lor cu mai multe tone. Dar unul dintre ei mormăi ceva - nu-mi dacă convinge pe alții să te distrugă?

Independența sau oportunism?

Da, cel mai simțit neliniștit din imagine, care este pictat! Nu poate fi nici o plăcere, doar pentru a supraviețui! Dar eu imediat și vă încurajez - pentru acest lucru este destul de metode naturale și simple.

În primul rând, trebuie să studieze „Tigrii“ pentru a înțelege ceea ce determină siguranța dumneavoastră. Vei le impune ordinele lor, în cazul în care principalul lucru - ele nu sunt supărat?

Ei bine, chiar dacă „tigri“ dau seama că jocul lor preferat de captură te inspira teroare la moarte. De ce sunt ei, după ce Chase? Ce se întâmplă dacă te prind? Dar pentru oportunitatea de a potoli setea „Tigrii“, sunteți de acord să scape de ei - deși cu bucurie ...

De ce pisicile merg pe cont propriu
De ce pisicile merg pe cont propriu

Puteți recita aici atât de multe situații în viața pisicilor noastre. Și, dacă acestea sunt urmărite ca anxietatea și adversitate, nu este surprinzător faptul că își pierd cumpătul lor uneori.

Și ce, de fapt, ne întristăm pisicutele noastre? Să recunoaștem. Toate recomandările sunt verificate de douăzeci de ani de experiență.

Pisica rea ​​foloseste toaleta: pata de lângă tava, sau nu ajunge la ea.

De ce pisicile merg pe cont propriu

Cauze posibile:
(1) tava necorespunzătoare de plasare;
(2) Tava în sine incomodă (și poate interfera cu zăbrele textura de umplere);


(3) chestii de uz casnic, până când culoarea de detergent podea sau miros.

Antidot: Verificați și corectați cauza. Nu încercați să „învețe“ pisica la oala - toate metodele convenționale de „obișnuinței“ contrazic fundamental legile naturii.

Singurul motiv pentru care: eticheta, și anume, dorința de a a dovedi din nou și din nou că animalul utilizează această zonă din punct de vedere. Noi nu joc de cuvinte în mod accidental, de asteptare proces „de înregistrare“. Nu are nimic de-a face cu posibilități sexuale. Ca în precedent

De ce pisicile merg pe cont propriu
caz, nu încercați să „învețe“ - nu este o educație proastă, și are nevoie de naturale.

Antidot: aranja o pisica dreptul ń „den“, în cazul în care animalul se va simți singurul proprietar legitim. Aromele de pisici în acest sens sunt cunoscute.

mobilier Cat pata sau pat, pișa pe lucruri sau pantofi.

Singurul motiv pentru care este incertitudinea în relațiile lor cu gazdele. Amintiți-vă analogia cu tigri: cei slabi și nevoia neajutorat nu este distractiv, iar securitatea și pacea sufletească. Și dacă vă oferă articole site-ul în loc de dragoste și tandrețe înțelept și protecție de încredere, nu este surprinzător faptul că ea încearcă să-mi dovedesc că ești cu adevărat „inseparabile“.

Antidotul: este necesar să se reconstruiască opiniile dvs. pe draga mea, pentru a crea o relație mai pașnică și sigură de ea. Din păcate, recomandările generale puțin aici, în fiecare caz, ar trebui să fie tratate în mod individual. Dar un singur lucru pot spune: mai puțin tselovashek-ghemui, mai mult ajutor în situații alarmante. Nu încerca să dea articolele dvs. preferate site-ul cât mai mult posibil de căldură și sensibilitate, este chiar mai multe relații ar duce pe calea greșită.

De ce pisicile merg pe cont propriu

mușcături de pisică și zgârieturi
Și cum?
1. Când mângâi CIMS, ea vine într-o plăcere completă, și apoi dintr-o dată apucă mâna și imediat merge?

Cauză: Sistemul nervos este pisica nu se opune atât de multe mângâieri. A fost plăcut, fără îndoială, dar apoi vine reacția nervoasă, iar pisica incepe sa se apere de ceea ce nu este confortabil.

Antidot: conta afectiune pe principiul „un pic nu pe deplin.“ Apoi păsărică în sine va fi mai interesat de ele.

De ce pisicile merg pe cont propriu
De ce pisicile merg pe cont propriu

2. Cat se ascunde undeva în spatele unei uși sau colț de mobilier și atacurile de acolo?
Motivul: cel mai probabil, ați jucat prea mult cu kisoy „la vânătoare.“ Pisica a luat jocurile la valoarea nominală, iar acum preys pe tine, încercând să te rog. Nu încerca să pedepsească sau CIMS îngriji de off-l - este o provoacă doar noi atacuri.

Antidot: Învață să învețe ei înșiși și pisica pentru a juca alte jocuri, nu ar trebui să se limiteze la jocuri la vânătoare.

Cat copil ofensat

Motivul: cei mai mulți copii, fără să realizeze ei înșiși rănit pisici. Copil vrea sa se ghemui kisonku doar în momentul în care ea și somn ei dulce puțin doresc să o deranjeze. Copilul este prea dur și neplăcut să se joace cu pisica. Un copil, din motive evidente, se mișcă și vorbește în mod diferit decât adulții - și pisica nu le-am înțeles, ai grijă, iar când nu era nimic altceva de făcut, este salvat de omul iritant. Pisica mai în vârstă, așa că, probabil, este.

De ce pisicile merg pe cont propriu

pisica Timid: frică de oaspeți și toate evenimentele din casa (precum și un aspirator, râșnițe de cafea, mașini de spălat, etc.).

Motivul: ea vede în orice incident și fiecare persoană o potențială amenințare și nu știe cum să scape de ea. Nu încerca să „învețe“ să pisica pe care o înspăimântă - să se obișnuiască cu frica este încă imposibilă, iar animalul va fi mai mult să memoreze experiențele lor și să răspundă mai clare a acestora.

De ce pisicile merg pe cont propriu

Antidot: Singura ta protecție. În primul rând, nu lasa strainii o ating chiar și cu cele mai bune intenții. Aranjați pentru o pisica dreapta ń „den“ și arată-i că foarte unul la el și nu a lăsat nici spre el sau un mop sau un furtun de aspirator.

Cat întotdeauna „doresc o pisica“ (pisica, tipand la ușa apartamentului, este de asemenea adevărat).

Este adevărat pustovka la pisici nu se produce la fel de regulat ca la câini. Cu toate acestea, rata acestui eveniment trece complet neobservat. În plus, sexul în natură nu este atât de puternic, cum credem noi, oamenii. Imaginați-vă că pisica care „doresc o pisică“, iar toate acestea sunt absorbite de stat, nu poate vâna, îngriji de off dușmani și să aducă nașteri mai devreme. Da, toți vor muri! De ce este atât de des cazul cu pisicile noastre interne?

Răspunsul este simplu: pentru că nu este ceea ce credem noi! Prin sex, și prezența sau absența „om de dorit“, nu are nimic de a face. Medicii veterinari știu că, dacă în acest moment pentru a lua testele de pisica, acestea vor fi foarte probabil „gol“ - adică, nici pustovki și nu există nici o urmă.

De ce pisicile merg pe cont propriu
De fapt, această imitație a dorinței sexuale este o modalitate de a-și exprima nevoile nesatisfăcute emoționale.

Și motivul este clar: Ești prea mult mângâierea pisica, dragostea prea umană ei, devenind (în sensul literal al biochimic!) De droguri! Și de tricotat, în acest moment, nu merge întotdeauna bine. Cat de fapt, de fapt, nevoie nu este „om“ și maestru iubit!

Antidotul: este prea evident - ai nevoie pentru a reconstrui relația lor cu pisica suferință. Vestea proastă este că relația - o chestiune complicată, ele depind de mii de lucruri de zi cu zi, care trebuie să fie în fiecare caz individual, pentru a analiza și corecte. Dar, pentru a face față este destul de posibil!

Desigur, toate variantele de probleme imposibil de afișat. Dar acum, am două știri pentru tine - așa cum ar trebui să fie, bune și rele. Voi începe cu cele rele. Există mai multe combinații de probleme, o mulțime de variații individuale și de detaliu. Din acest motiv, recomandările standard generale nu poate fi suficient.

De ce pisicile merg pe cont propriu


Și asta e bine! Dacă lucrurile au mers prea departe, toate problemele sunt rezolvate în aproximativ două săptămâni și recidivă nu se întâmplă!

Aceste avansuri sunt garantate de IOI (c) -Technology - modul cel mai modern de a influența comportamentul animalelor noastre. În special, robul tău umil are plăcerea de a răspunde și de a oferi consiliere și instrumente gratuite pentru a vă ajuta să rezolve o varietate de probleme de pisică. Și cât mai curând încetează să sufere de stresul păsărica, acesta nu va strica viata ta sau cei dragi.