De ce pisicile nu le place să înoate, top secret știe?

De ce pisicile nu le place să înoate, top secret știe?
De ce pisicile nu le place să înoate?

Din anumite motive, mulți cred că pisicile noastre nu le place să facă baie. Credem că ei se tem de apă?

Și de ce, atunci, jaguari și tigri înoate foarte bine, pentru că ei, de asemenea, aparțin familiei de pisica? Jaguars vâna chiar și pentru crocodili, scufundări în râu.Și proprietarii de pisici domestice abandonate pentru produsele alimentare pot pescui în lac sau râu. Dar, te rog, nu fac astfel de experimente.

Pisicile sunt animale care sunt „merg pe cont propriu“, sau se spune „ei înșiși în mintea lui“.

starea de spirit noastre pentru animale de companie, poate juca cu apă de la robinet, sau stropi în piscină să înoate în baie. Dar numai atunci când doresc. Nu le pot obține, ei vor zgâria și izbucni.

Și ei nu doresc să înoate, deoarece unii cred: „Ei bine, aici - stropirii am fost de cinci minute în apă (în afară de apă încă umed), iar apoi voi avea o tulpină de jumătate de zi: uscat, linge (apropo, limba nu este oficial) . nu, nu era cazul pisicii. "

Pisicile sunt obsedat de curățenie, în mod constant ling blana lor de blană. dar în același timp foarte leneș. Ai observat cum se agită laba lor în dezgust dacă, Doamne ferește, nu, vin pe ceva umed?

Acum, în cazul în care este gravă.

Se crede că spălarea pisicilor este opțională. Ei se linge.

Cat saliva conține substanțe speciale (enzime) care distrug toate bacteriile și murdăria în toate zonele inaccesibile.

În afară de păr de pisică acoperit cu grăsime naturală care se spală imediat după baie. Și dacă pisica este sănătos, este curat și nu se impune să Scaldat sale.Ei bine, și dacă este chimic dumneavoastră preferat izmazhetsya înseamnă sau va avea paraziți, care, fără scăldat este indispensabilă.

De obicei, este suficient să-și ispășească de 2-3 ori pe an, iar în lunile mai calde. Excepțiile sunt pisoi și pisici mai mari, care au nevoie să facă baie după consultarea cu un medic veterinar.

Pisicile nu se congela și nu suferă de căldură din cauza structurii sale de lână. Subpărul formează o pernă de aer subțire. Acest termoreglare a încălcat în cazul în care pisicile parul umed.

Prin urmare, chiar și în sezonul cald, umed pisica poate prinde o răceală și se îmbolnăvesc. Să nu mai vorbim, despre înot în sezonul rece.

De fapt, pisicile nu se tem de apă.

Pisicile plutesc destul de bine în apă, dar se simt neajutorați, și, prin urmare, sub rezerva de auto-conservare, ocolesc partea de apă. Pisicile au nevoie de copaci și spațiu deschis, mai degrabă decât apă.

Dar poți obișnui treptat draga noastră nu-ți fie frică de apă. și apoi să ia o baie.

Cum de a face acest lucru, vă întreb?

Vă rugăm să lăsați un ușor deschide baia de apă de la robinet (dacă nu există contor de apă).

Susură apă pentru a atrage atenția asupra ei, la aceleași pisici sunt prin natura lor foarte curios. Acesta va fi interesat să știe că există murmure, și ea este sigur de a prudent mai aproape și mai aproape de abordare a apei.

Dar toate acestea nu se va întâmpla într-o zi, trebuie să aveți răbdare și să nu perturbe pisica, baia de maestru.

Dacă ea vede că ea era urmărit, ea va ieși din auto-conservare, deși va fi foarte interesant. Nu te amesteca cu ea.

Dacă-l și lucruri apuca în apă, pisica a fost foarte speriat și nu va veni la apa, va fi întotdeauna frică.

Deci, cum vă învață-l la apa?

- În primul rând, ea va supraveghea apa.

- Apoi, văzând că ea nu era în pericol, du-te mai aproape.

- Apoi, el va prinde laba firicel de apă și să încerce să-l bea. Ea va iubi. Cat simte că apa este în siguranță în apartament.

- După câteva zile, acesta va fi ușor să sară în baie, și să bea apă de la robinet este deschis. Este foarte amuzant.

- De-a lungul timpului, pisica a fost destul de familiarizat cu acest lucru, și nu va fi frică, chiar dacă te apropii de apa.

- Apoi, puteți turna în baia de puțină apă doar pentru a umezi picioarele ei. Lăsați robinetul deschis.

Iar când acesta devine un obicei, puteți turna încă un pic mai multă apă. Și astfel, treptat, pisica se obișnuiască, și nu va fi frică de apă și scăldat în ea.

Ei bine, aici am învățat, „De ce pisicile nu le place să înoate?“ Sau place să înoate? Tu decizi.

Sau poate ai ceva ce vrei să știi? Scrie. Voi fi bucuros să răspundă.