De ce presiune la om cade ca să se ajute singuri

Nu este întotdeauna o presiune scăzută la om este un rezultat al bolii. Sunt oameni de tip astenic. Ei trăiesc într-o astfel de stare. O așa-numită „normal“ (120/80) le haldele în pat. Dar există o scădere anormală, care în medicină se numește „hipotensiune arterială“.Cifrele arată tensiometru mai puțin de 100/60. De ce se încadrează presiune la om? Atunci când acest fenomen se explică prin cauze fiziologice, și atunci când - procese patologice? Cât de repede se ajute singuri? Acestea și multe alte întrebări pe care le vor găsi răspunsuri în acest articol.

Factori de risc: Hipotensiunea

1) dieta pe termen lung foame, săracă în nutrienți nutriție.

Pentru a sta pe o dieta stricta, aveți nevoie pentru a avea o sanatate de invidiat. Și care, în timpul nostru de fast-food, gaz auto și distracțiile sedentare se poate lăuda că? Rezultatul nu a fost mult timp în vine. Amețeli, slăbiciune, scăderea performanței, somnolență ... organismul nu are suficiente elemente nutritive pentru a menține o viață normală - o reacție de hipotensiune arterială.

Același efect poate fi atins snacking constantă. Într-un fel și undeva. Precum și prelungit de post. Prin urmare, dieta și începerea greva foamei medicale după consultarea unui medic.

2) predispoziție ereditară.

Plus caracteristici constituționale. Cu aceste premise pentru a întreba: ce presiune cade - nu are nici un sens. Ea nu se încadrează. Ea a coborât întotdeauna. Iar persoana se simte bine.

Acești oameni fac parte din tipul astenic. Ei tind, slabă, cu pielea palidă, lent, anvelope repede. Dar este starea lor normală. Patologie nu este aici.

3) Exercițiul fizic excesiv.

Odată cu scăderea presiunii după fața exerciții fizice și sportivi, și muritorii de rând. Supraîncărcarea determină organismul să meargă pe modul Eco: inima începe să bată mai încet.

4) Adaptarea organismului la noile condiții.

condiții neobișnuite determina organismul să lucreze într-un ritm neobișnuit pentru el. Desigur, aceasta nu poate fi reconstruit imediat. presiune este adesea redusă atunci când o excursie la munte, în țările tropicale.

5) bai vizita, saune, împachetări.

Tratamente termice vasodilatia. Ca rezultat al presiunii reduse. Un fenomen temporar, ci pentru că un corp sănătos rapid pentru a face față cu ea.

1) bruscă și severă pierdere de sânge.

La om, producția de urină redusă, inima bate mai repede, pielea devine palid, capătă o tentă albăstruie. Avem nevoie de resuscitare de urgență.

2) distonia tip hipoton.

Sunt hipertonice. Presiunea scade în cazul în care glandele suprarenale produc mai acetilcolina. Acesta este un hormon de stres, și slăbiciune. O persoană care dezvoltă febră. Atacuri angoasă și furie. El se simte impotent, neputincios și slab.3) insuficiență cardiacă.

Hipotensiunea poate fi prezentă în tabloul clinic al bolii. O inimă bolnavă nu poate pompa sange in acelasi ritm, iar tonusul vascular este slăbit.

Alte boli care sunt caracterizate prin hipotensiune arterială:

a) hipotiroidism;
b) angină severă, gripă;
c) Boli infecțioase;
d) infarct miocardic;
d) astm cardiac;
e) șoc anafilactic;
f) edem pulmonar.

Presiunea poate cădea din cauza unei supradoze de medicamente, chirurgie, leziuni traumatice cerebrale care rezultă din șoc sau de intoxicație severă.

Cum de a distinge declin fiziologic și patologic?

Atunci când presiunea redusă pathologically redusă în mod obligatoriu o presiune mai mică (diastolică). Reducerea superioară (sistolice) este asociată cu factorii fiziologici. În oboseală severă este redusă și superioară și inferioară.

De ce presiune la om cade ca să se ajute singuri

Cum să recunoască scăderea tensiunii arteriale?

clinica sa este foarte diversă. Suspiciune de decompresie poate fi următoarele simptome:

 • slăbiciune și oboseală severă în dimineața;
 • letargie;
 • senzație de lipsă de aer în repaus;
 • amețeli și dureri de cap;
 • memorie slabă, uitare, excesivă;
 • greață;
 • dispnee după exerciții ușoare;
 • de seara se umfla picioarele;
 • incapacitatea de a se trezi, tulburări de somn;
 • modificări ale dispoziției;
 • disfuncție sexuală;
 • funcționarea necorespunzătoare a tractului gastrointestinal;
 • sensibilitate crescută la stimuli luminoase (lumină, zgomot, la cald, la rece);
 • leșin;
 • dureri musculare.

Unii pacienți sunt preocupați de colectarea simptomelor. Și unii urmărește compulsiv nici un semn clinic. De exemplu, o durere de cap.

Cum de a oferi mă ajute?

În primul rând, pentru a afla cauza medic-asistata de scădere a tensiunii arteriale și a începe tratamentul (în cazul în care există o boală). Ajutorul este, de asemenea, activități comune:

1. organizarea corectă a regimului de muncă și de odihnă.
2. Un somn plin de (gipotonikam nevoie de nouă sau zece ore).
3. O echilibrată și bogată în vitamine, minerale, produse alimentare.
4. plimbare zilnică în aer curat.
5. calire și tratare a apei (bazin, spalaturi etc.).

Pentru a ridica presiunea, este posibil

a) o ceașcă de cafea neagră sau ceai tare;
b) să ia treizeci de picături de Eleutherococcus (ginseng și magnolie chinez de viță de vie);
c) un pahar de suc de struguri cu treizeci de picături tinctura de ginseng;
g) de acid ascorbic și de mate două tablete de extract de ceai verde.

În cazul în care condiția nu este critică, nu se grăbesc să costurile de medicamente. Un studiu interesant al lipsei de zâmbete în fotografii vechi aici.

tensiune arterială scăzută, deși nu sunt considerate ca fiind periculoase la fel de mare, dar, de asemenea, gipotonikov are riscurile sale. Ea se confruntă în mod constant înainte de vertij înainte de leșin, somnolență slăbiciune, și, uneori, transpirație puternică, deja rochie la locul de muncă au reprezentat. Ma ajutat foarte mult într-o hipotensiune Apilak se potrivesc, iar acum mă simt mai bine. Acum am nevoie de trei ori pe an pentru prevenirea, bunăstarea și că presiunea de a menține normală.

Multumesc pentru sfat.

Sunt 72 de ani. amețit și am căzut. Ei au chemat o ambulanță. Presiune măsurată. a spus doctorul. presiune pe zero. Ce înseamnă și ce poate fi.