De ce prietena nu poate tolera o îmbrățișare prietenos, soluția

Întrebări de psihologie:

Bine ai venit! Am o situație ciudată cu un prieten: pentru un motiv sau altul nu-i place când o imbratiseze. Am încercat în repetate rânduri să o îmbrățișare, sărut-o, dar ea nu, spune-mi: lasă-mă în pace. Și când am încercat să vorbesc cu ea, de ce nu-i place acest lucru, ea mi-a spus: „Nu fi jignit, eu doar, probabil, un om. Există un om căruia eu sunt nerăbdător. L-am îmbrățișez, am să-l plâng, dar nu a fost tu. " Și când l-am întrebat: „Cine?“ Ea a spus: ... „Granny, Granny“ (Aici trebuie remarcat faptul că bunica prietenului ei mort, care, în ultimele zile ale vieții bunicii sale ofensat ultimele cuvinte într-o zi, un prieten, întâlnirea ei spitalul nu a avut timp să-mi cer scuze, pentru că bunica mea a murit. Prietena mea, în conformitate cu ea, scuturat. faptul că ea nu a cerut iertare.) Adevărat, ea sărutări mereu câini și le îmbrățișări lui. Precum și îmi spune în mod constant că ea a fost bucuros să îmbrățișeze când întâlnește un alt prieten. Cum de a înțelege comportamentul unui prieten? Și de ce nu-i place îmbrățișări, prietenie pură? (Adevărat la MCH sale îmbrățișează cu plăcere, în plus, este adesea impinge departe, atunci când un prieten încearcă-l îmbrățișat, și ea încă mai ia inițiativa în sine în contact).Raspuns theSolution psiholog:

Pentru a menține relații de prietenie îmbrățișare complet opțională.

Esența prieteniei este încredere și sprijin reciproc în vremuri dificile. Ceea ce răspunde urgent la lipsa îmbrățișării, se spune că nevoia de contact corp la corp nu sunt mulțumiți de copilăria timpurie. Setea de contact fizic se poate datora o atitudine rece pentru tine familia ta. Acest lucru se întâmplă atunci când problemele descoperite cu codependență. Și anume, atunci când procesul de aderare neterminat, care, la rândul său, este primul dintre cele patru componente ale problemelor codependency.

Într-o întrebare închisă cu codependency foamea pentru contactul fizic

Esența problemei constă în faptul că sunteți pe cale amiabila sunt cu scopul de a finaliza procesele neterminate baby-mamă. Te simți un sentiment de foame pentru contactul fizic și inconștient încercarea de a închide această problemă sub masca prieteniei. Prietenul tău trimite semnale care indică refuzul de a sprijini dvs. îmbrățișări de comunicare prietenos. Când un prieten vă spune, „Lasă-mă în pace“ - un semn de sentimentele ei de iritație nedeghizat. Mai mult decât atât, a făcut clar faptul că vă îmbrățișez pentru ea - este un mod de exprimare atitudine reverențioasă. O astfel de atitudine a avut la bunica ei, un alt prieten. Ea se referă, de asemenea, cu drag la câinii lui. Motivație contactul cu MCH y nu este prietenos, și dragoste.

îmbrățișare prietenos presupune deschidere, încredere și bucurie.

În ceea ce privește prietena ta nu experimentează astfel de sentimente. Acest lucru sugerează că sunt mai deschise la contactele decât prietena ta. Cel mai probabil presupunerea este adevărat, că recâștigarea probleme psihologice nerezolvate în relațiile de prietenie.Ponderea în sociale. crearea de rețele

Articole pe aceeași temă

12 gânduri pe „De ce prietena nu poate tolera o îmbrățișare prietenos? "

În cazul în care o persoană este îmbrățișare importantă, atunci de ce să fie nepoliticos? În opinia mea de a spune: „Lasă-mă în pace“, cel puțin aproximativ. De fapt, cele mai valoroase prietenii si sprijin. Și spun lucruri urâte, și, în plus, să spun că mă simt afecțiune la cineva (la un alt prieten, bunica), dar nu la o anumită persoană este deschisă, având în vedere prietena lui), grav. Puteți întotdeauna politicos în mod clar că în acest moment nu este o persoană de contact corporal. Și apoi, pentru a experimenta o astfel de predilecție pentru câini, cel puțin, ciudat.

Rugozitate poate fi un indiciu de inteligență emoțională scăzută. Care a fost motivul pentru nivelul scăzut al inteligenței emoționale - ar trebui să fie tratate separat ...

Și de ce există un sentiment similar cu câinii Este un lucru atunci când vine vorba de responsabilitatea față de animale - de exemplu, pentru a le tren, pentru a transporta la medicul veterinar, să aibă grijă de sănătatea lor. Dar la nesfârșit stoarce animale, în special în fața prietenilor, cum ar fi ceva stupid. Și crudă.

Notă, vă rugăm, următorul. Cauzele Are prietena ta durerea animalelor. Și dacă da, să analizeze - în cazul în care se simte compasiune pentru ei. Dacă compasiune nu este prezent, atunci ea poate fi interpretată ca violență.

Un prieten poate lovi un câine, dacă ea într-o stare proasta, sau din cauza câinelui a avut probleme, de exemplu, în timpul unei plimbări. În ceea ce privește dacă ea simte compasiune pentru ei - nu știu. Uneori, în cazul în care este în timpul unei câini tunsoare atinge accidental corpul mic câine, atunci - da, ea poate începe să îmbrățișa și săruta câinele. Dar, în alte cazuri - nu!

Oamenii care se confruntă cu compasiune nu doare animale, chiar și atunci când sunt supărat ...

Reciprocă - baza comportamentului moral.

Problema este, de asemenea, ca o stare de anxietate la bunica mea prietena mea a fost atunci când se confruntă cu ea a murit! A fost după moartea bunicii mele, un prieten și a zis: „Ce este omul, căruia eu sunt nerăbdător. Aceasta bunica, Granny (în momentul bunicile discuției noastre nu mai era în viață!). M-am uitat la prietena ei, și ea spune: „Ei bine, el este“ Și când bunica unui prieten a fost în viață, de la un prieten cu ea doar atitudine reverențioasă nu a fost! Dimpotrivă, mi-am spus și ea că „eu nu sunt bunica ta iubit. Mai mult decât atât, în ultimele zile ale vieții ei, (prietena) a insultat ultimele ei cuvinte. Dar moartea bunicii ma zguduit ", faptul că nu am avut timp să ceară iertare. Numai prieten a fost merge la spital pentru a vedea bunica ei, pentru a cere iertare de la bunica mea, ca aceasta mama de prietena mea a venit acasă în lacrimi, a spus ea. că bunica nu mai este! „și așa este ciudat că este o atitudine reverențioasă la decedat cheloveku.Tipa,“ Eu sunt lui (mort!) Omul îmbrățișare, plânge am avut. "
Cum este să înțelegem?

Eu cred că acest lucru trebuie să fie înțeles ca minciuna.

Și, în opinia mea, un prieten doar se simte vinovat față de bunica lui, și într-un fel încercând să compenseze pentru ea. Poate că nu poate accepta faptul că bunica mea nu mai este și începe să spun că, IPC, bunica - samvit iubit-o. Apropo, uneori, poate ajuta un prieten pentru a supraviețui pierderii zhtu și să vină la termeni cu ea. De exemplu, pentru a vorbi cu ea despre bunica mea, cere să vadă fotografii. Du-te împreună la cimitir, în cazul în care, desigur, prietena vrea. Și în timp să înțeleagă că ea nu a evidențiat imediat modet, este nevoie de timp pentru a reduce distanța. Și nu vă faceți griji, totul va fi bine!

Bună ziua, am, de asemenea, a trebuit să se ocupe cu fenomenul - acesta este prietenul meu, chiar frică. În același timp că în această teribilă. La urma urmei, este absolut normal. Sprijinul poate fi exprimat, inclusiv, și fizic. Și care este diferența dintre motivația de dragoste și de prietenie și de ce aveți nevoie pentru a construi un dublu standard cu o singură îmbrățișare, și chiar arată, iar celălalt -? Pentru a fi nepoliticos, alungare?

Covershenno adevărat, au existat standarde duble. Din păcate, scrisoarea nu există suficiente informații pentru a sugera motivul pentru aceasta prietena comportament. Ai dreptate că sprijinul prietenos poate fi exprimat fizic, dar există unele reguli de atingeri corporale. atingere prietenos afectează mâinile, acesta poate fi ușor să atingă degetul arătător la nas, un pat pe umăr.