De ce rândul său, galben și frunze uscate de tomate 1

De ce tomate rândul său, frunze galbene și uscate. Ce să fac? Și aici, acum și vă spun cele mai comune cauze ale, și soluții la probleme. Despre manei nu se va scrie, din cauza acestui inamic teribil știe în fața aproape totul. Despre căldura și îmbătrânirea naturală, de asemenea, este atât de clar. Există, de asemenea, alte momente, vorbesc despre ele.De ce rândul său, galben și frunze uscate de tomate 1

Rosiile sunt, probabil, legumele cele mai preferate cele mai multe grădinari. Unii gestiona chiar să-i crească pe un pervaz. Mai teribil pentru a viziona, ca ieri bouncy și roșii verzi astăzi sunt cu frunze îngălbenite. nu va dura mult timp declama, vom începe salvarea.

deteriorarea rădăcini

Semne. Numai frunzele inferioare rândul său, galben și apoi se usuce. Planta pare, alte semne suspecte vesele de depresie.

Ce este de făcut. Quiet fluturând o sapa sau ploskorez. Mulți oameni știu că de tomate rădăcină centrală lungă. Este necesar pentru extragerea umidității din mari adâncimi în vreme uscată. Și aproape toată lumea uită că planta are încă un sistem extins de rădăcini feeder mici. Acesta este situat foarte aproape de suprafața solului. În timpul slăbirii sau plivire grădinari din toată inima ted teren în jurul tijei. Și apoi e de mirare îngălbenirea frunze.

Atent, tovarăși. Slăbiți solul ar trebui să fie foarte atent. Este mai bine să se stabilească mulci și încă o dată să nu deranjeze. Odată ce regrowing rădăcinile deteriorate, tomate restaurat. Frunzele trebuie să se rupă, ei nu devin verzi.

Lipsa de umiditate

Semne. Frunzisul podvyadaet în primul rând, pierde turgor. Apoi răsuci, rândul său, galben și usca.

Ce este de făcut. În acest moment, va trebui cel mai probabil să se toarnă roșiile cantitate suficientă de apă. Apoi apa planta permanent înainte de expirarea creșterii sau fructoase.

  1. Când mânuirea sabiei sau debarcare în teren deschis pe care 100% prischipnuli rădăcină centrală lungă.
  2. După această procedură, planta a început să construiască în mod activ sistemul de rădăcină de mică adâncime.
  3. Plantele tinere sunt udate, vă puțin și des.
  4. Apoi au început să bea mai puțin sau deloc roșii oprit.

Tomate nu ar trebui să fie udat în mod frecvent, și nu este mai bine la apă. În caz contrar, plantele se obișnuiască și leneș să avantaje gratuite uite proprii vodichku. De ce, în cazul în care proprietarul în fiecare zi va aduce? Rădăcinile sunt răspândite foarte aproape de suprafață și nu doresc să meargă în jos.

Și apoi te oprești pentru a uda roșiile. Ele sunt extrem lipsește umezeala, frunzele se ingalbenesc si usca. În acest sezon trebuie să recolta otpaivat prin. Înșiși nabalovali plantele lor. În anul următor, să ia în considerare erorile.

subnutriție

Semne. În primul rând, chiar vârful frunzelor rândul său, galben, apoi se colorează în roșu. Apoi, placa de tablă întreagă este rulat și se usuca. Infrangere vizibile pe întreaga plantă.

Ce este de făcut. Pentru a alimenta roșiile. Într-adevăr, pentru a cultiva un număr de masă verde, și chiar se toarnă fructele, au undeva să ia o cantitate considerabilă de micronutrienti. Fără îndoială, adăugarea la sol înainte de plantare este bine gunoi de grajd putrezit sau compost este complet maturizat parțial rezolvă problema. Deficitul de azot nu va fi exact.

Toți ceilalți între timp vesel foșnet în pubele și pungi lor fiole cu îngrășăminte chimice. Citește pachetul și du-te pentru a salva roșiile de la îngălbenirea frunze și uscare ulterioară. A se respecta instrucțiunile, nu depășesc doza. Hrănirea contribuie în mod direct sub rădăcină și numai după udare sau ploaie.Și tomate lor prospera.

Semne. Frunzele lumina de midrib. Apoi rândul său, galben, ofilesc și cad pe cont propriu. Boala începe de la partea de jos și, treptat, se strecoara spre coroana. Dacă-l lăsați la voia întâmplării, apoi o rosie moare repede, infectarea simultan toți vecinii blizrastuschih.

De ce rândul său, galben și frunze uscate de tomate 1

Ce este de făcut. Pe măsură ce au fost flipping directoare Babkiny și căutare în tratamentul de internet Fusarium metodele tradiționale. Cu acest flagel în fiecare fungicid pe dreapta și aveți de gând să execute ierburi lui?

Aici susținătorii agriculturii ecologice pentru a fi o alegere dificilă. Fie povydergivat rădăcinile toate roșiile afectate, sau de a folosi o chimie urât. De altfel, fungicide nu tratează plantele din fungice si alte boli. Ele inhibă creșterea și proliferarea bacteriilor patogene. Acest lucru permite tomate oklematsya proprii.

Întreținerea preventivă va ajuta în orice vreme. Doar începe are nevoie din momentul semănatului. Decontaminarea semințelor, solului, containere pentru material săditor reduce semnificativ șansele de supraviețuire de ciuperci. Pretratarea Paturi soluție puternic fierbinte de permanganat de potasiu (o lună înainte de plantare), apoi fitosporin soluție (2 săptămâni) reduce șansele de supraviețuire a bacteriilor patogene la aproape zero.

Pornind de la a doua săptămână după transplantare în teren deschis, trebuie să se ocupe în mod regulat îngrășăminte chimice tomate. Apropo, ele pot fi folosite în agricultura ecologică, pentru chimia în preparatul - zero. Prietenos, dar plin de bacterii benefice.

Și altul. Nu îngroșarea de plantare, în timp util a elimina frunzele mai mici și pentru a evita obturarea hidrică. Chiar și aceste măsuri simple de a reduce riscul de îngălbenirea frunze de tomate cu 50%.

Semne. Tomate frânată de creștere. Frunzele rândul său, galben și întreg simultan. Kaim dă albăstruie sau albastru. De multe ori, tulpina devine violet sau nuanță violet. simptome de depresie nu sunt vizibile.

Ce este de făcut. Și ce se poate face? Plantele de strat nu sunt împachetate. Boots, de asemenea, da inutil. Dacă aveți un pat de plantat de tomate, puteți încerca să le acopere cu material netesut groase sau film pentru a arunca de pe arc. Dar rădăcinile vor fi în continuare în pământ rece.

Și care, în România plantarea tomatelor pe un pat de unul? Ei cresc întotdeauna întreaga plantație! Acest lucru face nakroesh ...

Trebuie să respectăm câteva reguli simple:

Unele sfaturi simple, dar este greu de realizat. Apropo, pentru a ajuta plantele pot încerca în continuare. Rezultatul sigur nu garantează, pentru că cercetarea științifică a fost efectuat. Dar este comentarii mari ajută roșii pentru a recupera rapid de val de frig.

Vorbim despre adaptogenes. Acest Appin, suc de aloe, zircon. Este nevoie doar de o picătură per litru de apă pură pentru o bună pulverizare direct pe frunze. resturile de lichid pot fi adăugate în apă pentru irigații.

Lipsa de iluminat

Semne. Pliante puțin adâncă, își pierd turgescența, devin galben, moale. Apoi, se usuca si cad. În acest caz, lăstarii sunt lungi, subțiri. Înflorire suspendate sau absente.

De ce rândul său, galben și frunze uscate de tomate 1

Ce este de făcut. Elimina cauza. Asta este, se adaugă lumină. Cum de a face acest lucru, în cazul în care roșiile sunt plantate în teren deschis, în locul nu foarte mare succes? Becuri nu atârnă, soarele nu se rotește, roșiile de transplant nu au unde să meargă, și prea târziu. Copaci, ce acoperă lumina, hack fără valoare. Clădirile, de asemenea, nu se mișcă.

Ei bine, atunci când poporul român pentru soarele reală a fost de capturare problema? Este Kulibin tradus încă? Totul este rezolvat foarte simplu. Cel mai frecvent scutul reflectorizant dintr-o foaie de placaj și bucătărie folie îndeplinește perfect funcția unei oglinzi. Și nu neapărat toată ziua volohtat site-ul său. Este suficient să setați astfel încât soarele este reflectată de suprafața și lumina pe palier de ceva timp, și roșii iată, nu mai la stânga și frunze - îngălbenirea.

Secretul este că pentru creșterea normală și calitatea fructelor plantelor de umplere pot lipsi câteva ore de lumină pe zi. Apropo, în loc de folie, puteți utiliza o izolație oglindă sau folie. Principalul lucru este faptul că suprafața este bine reflectată lumina soarelui.

Și în viitor, pentru a alege mai atent un loc pentru plantarea de tomate. Ar trebui să fie mangaiat de soare aproape toată ziua. La urma urmei, o multime de iluminat ajuta fructe fard de obraz.

Și altul. Verificați în mod regulat roșii pentru prezența dăunătorilor. Acești dușmani mici de orice grădinar transporta orice infecție posibil. Puteți planta roșii în mâini sterile de sol steril. Dar un chestii mici este capabil de a infecta toate de plantare.

Acum te știi de ce frunze de roșii rândul său, galben și usca. Ce să fac? - De asemenea, puteți învăța pe oricine. Utilizați această cunoaștere ei înșiși și spune altora, utile și recompensate. În același timp, și să colecteze o cultură decentă.