De ce roșii frunze galbene mai mici plante magice

De ce roșii frunze galbene mai mici plante magice
Tomate - una dintre principalele tipuri de legume, grădinari care cresc pe terenurile lor. Luminoase frunze verzi de acest spectacol de plante care roșii sănătoase. Aspectul de frunze galbene de tomate nu este norma.De ce rândul său, frunze galbene mai mici în tomate?

Dacă ați început îngălbenirea frunze mai mici de răsaduri, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie cât mai curând posibil, pentru a planta în pământ. sistem de răsad rădăcină concrescute în această situație se răsucească pe deplin în jurul com pământ, care este în oală, iar plantele nu au suficientă hrană. Toată puterea tomate tinere frunze pentru a se asigura că pe cât posibil, să crească rădăcini noi care va furniza planta cu nutrienți. Prin urmare, frunzele de tomate încep să se îngălbenească.

Frunzele inferioare de tomate se pot transforma galben dacă plantele au fost plantate în sol la cabana lor de vară prea devreme. frunze galbene indică plante suprarăcire. Acest lucru poate fi temperatura rece sau scăzută a solului. În cazul în care acest lucru se întâmplă în primăvară, este de dorit în grădină cu roșii instala arc de metal, iar partea de sus le acoperă cu folie de plastic, creând condiții de seră pentru plante.In transplant sau din cauza prea activ slăbirea pământului într-un pat cu rădăcini de plante de tomate se pot deteriora. Ca urmare, roșii încep să se transforme frunze galbene mai mici. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să așteptați un timp și să-l ușor cu o slăbire a pământului. În curând, sistemul de rădăcină ar trebui să fie restaurate, iar planta își va recăpăta aspectul normal.

În ciuda faptului că tomate - plante, rezistente la secetă, cu o lipsă de umiditate în sol de frunze lor mai mici pot începe să se îngălbenească. De obicei, în timpul fructoase roșii nu sunt recomandate prea activă la apă, deoarece fructul poate începe să crape și putregai, dar, de asemenea, complet lăsat fără apă de suprafață sau a apei plantele nu este în valoare. Trebuie amintit că rădăcina principală în tomate este adâncă, astfel încât udare slabă umezeala se va evapora de la suprafață, fără a lua în sus sistemul de rădăcină. Tomatele ar trebui să fie udat rare, dar abundent.

Îngălbenirea frunzelor inferioare pot indica lipsa de oligoelemente în sol. Lipsa de azot duce la faptul că frunzele de tomate devin galben. Într-o astfel de situație, este necesar să se hrănească roșiile nu sunt prea soluție concentrată de îngrășăminte minerale.

Cauza frunzelor galbene în partea de jos a plantei poate fi o boală fungică periculoasă Fusarium. Când se lasă nu doar galben, dar, de asemenea, devine lent, în ciuda udare regulată. Dacă cauza deteriorării frunzelor este doar Fusarium, plantele trebuie tratate cu medicamente antifungice - cum ar fi „fitosporin“ sau „Fitotsid“. Diluați în apă trebuie să fie în conformitate cu instrucțiunile, este de dorit să se repete procedura de pulverizare, după 10 zile. Frunzele galbene bolnave ar trebui eliminate.

Ingalbenirea frunzelor inferioare de tomate se pot datora unor cauze diverse. agronomi cu experienta, cu apariția simptomelor de anxietate, se recomandă să se înceapă cu normalizarea udarea plantelor.