De ce se ofilesc în frunze de roșii

răsaduri de roșii - de ce se ofilesc, se îngălbenesc și poate chiar să moară

De ce se ofilesc în frunze de roșii
De ce se estompeze răsaduri

Uneori, roșia Bush, cu un sistem de rădăcină bună și ovar bogat și acolo, atunci există frunze galbene. Primele vestitorii probleme. Dacă pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă cu planta, riscă să piardă o mare parte din recolta de așteptat. De ce? tomate galbene Ce se poate face în acest caz?

Expertii recomanda tratarea plantelor de tomate cu o soluție de uree. În acest scop, substanța activă este diluată în apă caldă la un raport de la unu la zece. După aceea, două zile mai târziu, aceleași plante sunt udate cu o soluție de concentrație mică de permanganat de potasiu. Datorită uzinei de procesare, acestea devin mai rezistente la temperaturi ridicate.

După cum sa menționat mai sus,

Bună ziua, dragi cititori!

- timp pentru a efectua prelucrarea agenților fungicizi, etc ...

Una dintre cele mai frecvente motive de tomate frunze greabăn este Fusarium ofilirea. Aceasta boala este deosebit de comună în părțile de sud, indiferent de a găsi plante în sere sau în sere. În zonele nordice, de asemenea, suferă de ea cea mai mare parte tomate, care sunt în sere.

Fusarium boala micotice - un alt motiv pentru ingalbenirea frunzelor. Determina de această boală suferă de o plantă sau din alt motiv, nu numai că va ingalbeni, dar, de asemenea, letargie simultană frunze ca și în cazul în care tomatele nu au udat. Desigur, cea mai bună prevenire a Fusarium ajutor. Dar dacă toate la fel sa întâmplat, plante de proces de 3-4 ori cu 1,5-2 săptămâni separat, de exemplu, fitosporin.

Frunzele devin galbene, se transformă albastru când partea superioară a rădăcinilor plantelor sau care se confruntă cu fluctuații rapide de temperatură. Aceasta este cauza puterii încălcări rujeola. Am menționat deja că răsaduri de tomate hipotermie este de dorit să se evite.

Dacă observați semne de boală la început, atunci când uimit la înnegrire nu toate plantele, ci doar o minoritate dintre ele, o cale de ieșire: plante sănătoase de transplant la un alt feluri de mâncare prodizenfitsirovannuyu umplute cu sol nou sănătos.

De ce frunzele se răsaduri de roșii galbene

Al treilea motiv - schițe. Aerul proaspăt este răsaduri bun, dar aerul rece curge de la fereastra deschisă, dăunătoare pentru frunze tinere - se usucă. Acest lucru probleme prea ușor remediată - muta containerele cu răsaduri de roșii într-un alt loc sau de timp nu deschide fereastra, nu începe un proiect.

 1. Cât de trist este să vezi că răsaduri de roșii pe care le pestuem într-un stadiu incipient de dezvoltare, dintr-o dată începe să se estompeze și frunzele - galben. Toate motivele pentru răsaduri de tomate ofilirii și frunzele se ingalbenesc, pot fi grupate în două grupe principale. Acest lucru, mai presus de toate, erori în îngrijirea răsadurilor tinere și a bolilor sau dăunătorilor.
 2. răsad
 3. Este demn de remarcat faptul că metoda de mai sus de prelucrare a tomatelor nu este numai preventiv, dar, de asemenea, de salvare a vietii. În decurs de câteva ore
 4. frunze răsucite de tomate
 5. Multe grădinari din tomate în creștere se confruntă cu o problemă atunci când roșiile sunt frunze răsucite. Și mulți dintre grădinari în prezența acestei probleme, pur și simplu se pierde și nu știu ce să fac în această situație.
 6. De ce frunze uscate de tomate

Primele semne de Fusarium - îngălbenirea frunzelor, deformarea pețiolele, în continuare - îngustarea superioare muguri, închiderea la culoare a fructului. Pentru a evita Fusarium Wilt de tomate, trebuie să aibă grijă de plante, cum ar fi:

De ce frunze uscate de tomate în seră

De ce se ofilesc în frunze de roșii

Bună recolta noroc!

Ingalbenirea frunzelor inferioare se produce numai atunci când un sistem radicular puternic este deteriorat în timpul transplantului sau slăbirea solului. Pentru a planta recuperat, el are nevoie de timp să se dezvolte noi rădăcini și frunze.

Dar, cel mai bun din toate, dacă aveți de pre-avertiza boala. Aceasta ajută la evitarea udarea solului cu o soluție slabă de permanganat de potasiu.

Ei bine, de-al patrulea motiv - elementar - uscarea solului, lipsa de udare. Doar se toarnă răsaduri.

spectacol trist. Dar motivul nu este singur. Nu ar fi fost păcat pentru tine, dar au cel puțin un puieții pentru a scoate din pământ și cu atenție inspecta - și vârful, și rădăcini. Și pe nota la sol.

Pentru a schimba culoarea frunzelor de răsaduri de roșii rezultat modificări de temperatură, cu rambursare a iluminării (în zonele nordice). aciditatea solului ridicat, lipsa de nutrienți. Pentru a preveni îngălbenirea efectua hrănire preventive îngrășământ combinat care conține azot. Creșterea de iluminat, observa modul de ventilație. De asemenea, este recomandat să se uda plantele numai după absorbția completă a apei din udare anterior.

frunze răsucite de tomate

Ele pot apărea ca udare excesivă. După cum se știe, surplusul de umiditate din tomate cauzează dezvoltarea insuficientă a sistemului radicular. Interesant, frunzele de tomate pot, de asemenea, ghemuiesc și provine din pasynkovaniya greșit. Această problemă apare în al doilea sezon de creștere. În primul rând, frunzele inferioare sunt răsucite, și un pic mai târziu - în partea de sus.

În primul rând, trebuie să știți că frunzele răsucite în tomate încep să apară din cauza unui exces de îngrășăminte organice și azot. În plus, baza pentru dezvoltarea acestui proces neplăcut este udare excesivă a stratului de sol în diferite infuzii de plante. Astfel de condiții favorizează dezvoltarea deficienței unor micronutrienți. În scopul de a restabili echilibrul de centrale electrice, în special de tomate, se recomandă utilizarea de hrănire speciale.

Destul de frecventă apariție - uscarea frunzelor de tomate, cauza care - Phytophthora. Phytophthora se produce din cauza plantelor necorespunzătoare de udare (frecvente) și temperatura. Boala este periculoasă deoarece este în cel mai scurt timp posibil, poate distruge întreaga cultură.

frunze răsucite de tomate

Frunzele răsucite de tomate. Ce să fac?

De ce se ofilesc în frunze de roșii
- timp pentru până roșii, prima incoltitului trebuie efectuată înainte de a planta ajunge la o înălțime de 15 centimetri;

Odată cu debutul sezonului de vară, mai mulți fermieri se confruntă cu o astfel de problemă, deoarece uscarea și îngălbenirea frunzelor de tomate în seră. Cele mai frecvente cauze ale acestui fenomen în aceste plante - ofilirii Fusarium și manei.

Lipsa de umiditate poate cauza îngălbenirea frunzelor. După cum se știe, o plantă de tomate are taproot lung care primește umiditate și de nutriție din partea de jos. Iar dacă apa roșiile numai de sus o cantitate mică de apă, este tocmai această rădăcină fundamentală lipsește. Regula de bază de tomate de udare - udare este rară, dar abundent.

Motivul pentru care acest lucru nu este unul. Experții identifică mai puțin de șase factori care contribuie la îngălbenirea frunzelor. Dacă aveți timp să acorde o atenție la ea, cel mai probabil pentru a ajuta la răsadurile de tomate și a elimina cauzele.

Toate motivele enumerate mai sus - această eroare de îngrijire de răsaduri de tomate, care sunt destul de ușor de îndepărtat. Dar aceleași greșeli se pot transforma în mai multe probleme complexe, cu care să lupte mai. Orice material săditor iubește umezeala. răsaduri de roșii nu fac excepție. Dar dacă, în calitatea în care sunteți răsaduri în creștere, apă stagnantă, rădăcinile pot sufoca. În acest caz, reacția puieților - frunzele ofilite. Ce ar trebui să fac mai întâi? Asigurați-găuri de drenaj în partea de jos a rezervorului, sau în cazul în care acestea sunt, să le facă mai larg, că apa în exces ar putea scurge în baia de ulei. Îngălbenirea frunzele și tulpina uneori provoca boli comune de origine fungică. Prin urmare, mai multe răsaduri de crescut (în special înainte de transplantare în sol), se recomandă tratarea cu o soluție slabă de sulfat de cupru și amestec Bordeaux.

va începe cracare. Ne vedem acolo!

În cele din urmă, al treilea și ultimul factor care contribuie la problemele de dezvoltare - temperaturi ridicate. În cazul în care este de peste 35 de grade, ar trebui să ne așteptăm apariția de frunze răsucite în tomate. O atenție deosebită ar trebui să fie pentru a controla temperatura în sere. Pentru a preveni o creștere semnificativă a temperaturii în seră, se recomandă de a asigura ventilația, iar dacă acest lucru nu este posibil, cel mai bine este de a crea proiecte. Puteți, de asemenea, o parte pritenyat soare serei cu ajutorul unui material adecvat.

Este demn de remarcat faptul că mulți grădinari ca problema este rezolvată prin introducerea gunoiului de grajd nu este pe deplin humus. În acest caz, trebuie să ne amintim că în gunoiul de grajd se acumulează o cantitate mare de amoniac, iar aceasta, la rândul său, de asemenea, se va reflecta pozitiv asupra stării instalației și a fructelor sale. De regulă, excesul de amoniac se va deteriora fructul Combaterea Phytophthora dificil, dar puteți preveni această boală, pentru a face acest lucru, trebuie doar să fie prevenite :. Timpul pentru a uda plantele, fără inundarea acestora, tratate cu medicamente speciale de la Phytophtora (cel mai bun de a utiliza soluții și lapte extracte de usturoi), pentru a efectua pansament, intarirea sistemului imunitar al plantelor (bine dovedit drojdie de alimentare: 20 g de materie primă la 10 litri de apă), cenusa (cenusa trei linguri din fiecare plantă sub o perdea frontală) -. în mod necesar să fie dezinfectate înainte de plantare soluție de sol de sulfat de cupru (100 g de materie primă la 10 litri de apă);

De ce se ofilesc în frunze de roșii

De ce rândul său, galben și usca frunzele inferioare de răsaduri de roșii

☼- * * -☼ NINEL

În cazul în care îngălbenirea ar trebui să acorde atenție în cazul în care, în ce parte a plantei frunze rândul său, galben. Cu un deficit de azot în frunzele au pete galbene. Dacă nu aveți suficient de calciu, ea începe să se transforme vârful galben de tomate. În cazul în care roșiile sunt un pic de cupru cu puterea, se estompeze și frunzele se ingalbenesc la nivelul inferior al instalației. deficit de sulf conduce la faptul că frunzele nu sunt doar de cotitură galben, dar îngroșa, devin greu la atingere. Nu numai în sol de mangan și fier - frunze prea, la început galben și apoi se usuce. marginile frunze galbene - nu au suficient de magneziu. Sfat galben frunze - nu suficient fosfor, iar întreaga foaie - fosfor contrar, multe.

Îngălbenirea frunzelor inferioare după transplantarea răsaduri în sol într-un loc permanent. Aceasta are loc, de obicei, în cazul în care răsaduri sunt cultivate în ghivece mici sau cutii. După transplantul de rădăcini a început să crească puternic, ținând departe de putere din frunze inferioare. Încercați să evitați escaladarea sistemului de rădăcină - începe replantarea până rădăcini cameră de lut nu sunt complet împletite, în timp ce creșterea rădăcinii este natural.

Excesul de umiditate și în picioare de apă în recipiente de plantule poate duce la o boala foarte insidios - picior negru. Cum să-l definească? Cu ușurință. Verificați dacă răsaduri baril interioare. El începe să se întunece în partea de jos și tulpinii devine myagkovato poate cădea. Rădăcinile răsadului în același timp, uita-te sănătos și frunzele se ofilesc. Și apoi pe moarte rădăcini și întreaga plantă. În acest stadiu, plantele mai ajuta.

Site-ul de știri la e-mail! Introduceți adresa dvs. de email

De ce se ofilesc în frunze de roșii

De ce să nu crească răsaduri de tomate
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  De ce a dispărut după cules roșii
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  mere De ce se ofilesc
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  De ce frunze uscate de tomate
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  pete galbene pe frunze de tomate în seră
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  răsaduri de roșii ce trase care fac
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  De ce se încadrează flori în tomate
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  răsaduri de roșii ofili
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  frunze răsucite de tomate
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  Răsaduri de frunze de tomate curl
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  Din ceea ce răsucită frunze la tomate
 • De ce se ofilesc în frunze de roșii

  De ce în creștere lent răsaduri de roșii