De ce senzația de mâncărime burtă 1

De ce burta zgâriat? Cauzele fenomenului de câteva. Sunt destul de inofensive, care nu ar trebui să fie teamă.

De exemplu, stomacul zgâriat de îmbrăcăminte din cauza (lână după chilot), din cauza anumitor produse cosmetice (ca pielea de pe abdomen este foarte subțire și delicată, poate răspunde la prima), după bronzare (cantitate excesivă de ultraviolete overdry pielii) și multe altele. Dar, mâncărime poate indica o problemă în organism sau pe piele.stomac Mâncărime în timpul sarcinii

Noi mame burta poate mancarime sarcina cât mai devreme, și la o dată ulterioară. Uneori mâncărimea devine de nesuportat. Dar poate fi redus sau complet eliminate. Este foarte rar această mâncărime este un semnal de alarmă. Creșterile abdomenului, pielea este întinsă, și pentru că este zgâriat. Pentru a ușura mâncărime, puteți lubrifia pielea cu crema de grăsime. Acesta va deveni mult mai ușor.

Printre cauzele în condiții de siguranță în abdomen prurit poate fi, de asemenea, numit cosmetice purtarea sintetice, lână sau alte țesuturi. După sarcină - o stare specială. Femeia devine mai sensibilă.

Iar faptul că, înainte de sarcină, să nu provoace reacții adverse în timpul procreerii nu poate fi percepută de către organism.

Cu toate acestea, în unele cazuri, cauza prurit poate fi boli grave:

Perturbarea de ficat (colecistită, hepatită, etc.). Acest lucru nu se poate zgâria numai stomacul, dar, de asemenea, înapoi. brate, picioare, piept. O astfel de mâncărime crește noaptea, uneori însoțită de o ardere bruscă.

Colestază. Extrem de periculos pentru viitorul statut al mamei și a fătului. Grupul de risc include femei cu colelitiaza, hepatita A transferat, colecistite cronice; cu sarcină multiplă, și după treizeci și doi de ani. În colestază, mâncărime stomac, mâini și picioare.

Alergie. Din păcate, femeile gravide sunt, de asemenea, sensibile la reacții alergice. Stomac senzația de mâncărime după expunerea la alergen: consumul de citrice, produse lactate (care sunt forțați să mănânce, în timp ce mama insarcinate inainte de sarcina nu le folosesc), fructe de mare, etc.Din fericire, femeile gravide trebuie să consultați medicul dumneavoastră în mod regulat și să ia toate testele necesare. Prin urmare, nu există nici o șansă să rateze boala. În cazul în care testele sunt normale, atunci nu există nici un motiv pentru a experimenta.

erupție pruriginoasă pe stomac

În cazul în care, în plus față de erupții cutanate mâncărime a apărut pe stomacul ei, atunci nu este boala. erupție pruriginoasă poate semnala o suta de patologii diferite: de la reacții alergice la tulburări infecțioase, și bolile vasculare și sânge.

Cauza cea mai primitivă erupții pruriginoase și stomacul poate fi o lipsă de igienă. Pentru a stabili cu exactitate diagnosticul, este necesar pentru a vedea un medic. După erupția este diferit. În plus, majoritatea bolilor sunt simptome asociate.

Luați în considerare cauzele cele mai frecvente ale abdominale erupție însoțită de mâncărime:

Alergie. erupție cutanată alergică după ce a primit alergen către interior sau contact tactil. Ea arata ca o arsură de la urzici si zgariata. Dar mâncărimea nu este de dorit, deoarece aceasta poate duce la complicații. Ajuta la ameliorarea alergie la medicamente senzație de mâncărime.

Sudamen. La copiii mici, mai frecvente la adulți - rar. Într-o măsură mai mare a afectat stomacul.

Rujeola. În ultimii ani, această boală afectează nu numai copiii, ci și adulți. Acesta se transmite prin picături din aer. În primul rând turnat în nas, pielea din spatele urechilor, și apoi - pe abdomen, picioare, brațe și întregul corp. Pacientul are o febra, afecteaza tractul respirator, apare intoxicație. Eruptiile întuneca și coaja.

Varicela. La început, apare eruptia pe fata si cap, iar apoi - pe abdomen. cosuri de pieptănat, nu se poate varicela. Acest lucru poate duce la complicații. Varicela este însoțită de o creștere a temperaturii.

Scabie. Apare erupții cutanate, în primul rând, între degete și degetele de la picioare. Treptat, afectează întregul corp. Coșurile sunt aranjate în perechi. O astfel de erupții cutanate organism teribil mănâncă.

Cauzele erupție pruriginoasă pe abdomen este mai mult decât suficient. Încercarea de a stabili un diagnostic nu este necesară. Tratamentul necorespunzatoare poate doar agrava situația.

Pe pruriginoasa la fața locului stomac

pete roșii pe abdomen informat cu privire la probleme în organism: organismul încearcă să scape de această problemă, și, prin urmare, există diverse formarea anormală. Determina cauza numai după inspecție. Auto nu da rezultatul dorit. În plus, pete roșii mâncărime poate fi contagios.

Motive frecvente pentru apariția pe burta pete roșii mâncărime următoarele:

  • urticarie (provocate de înțepături de insecte, alimente, medicamente, infecții, afecțiuni ale ficatului, ale tractului gastrointestinal, rinichi, etc;. Corpul apar vezicule roșii mâncărime);
  • zoster (boală virală, în care petele sunt decorticate și zgâriat puternic);
  • eritem (boală infecțioasă, exprimată în papule roșu plat care cresc treptat fuzionează împreună);
  • rubeola (mici pete rotunde pal culoare roz).

Aceasta nu este o listă completă a cauzelor de pete rosii mancarime pe abdomen. Stabilirea unui diagnostic precis va fi doar un specialist.

Cele mai populare pe site-ul nostru