De ce senzația de mâncărime burta la bărbați și femei

Cauze posibile mâncărime

O erupție pe burtă?

Este timpul să trecem la probleme mai grave. Există cazuri în care, împreună cu apar erupții cutanate mâncărime. Ce pot să spun? Ca o regulă, orice boală. Acum - în mai multe detalii despre fiecare dintre ele.  • Varicela. mai bine cunoscut la noi ca varicela. Agentul cauzal este un virus dimensiuni destul de mari, care pot trăi pentru ceva timp în aer liber (în soare, el moare aproape instantaneu). De aceea este atât de ușor pentru a obține infectate cu varicela - sensibilitate de pana la 100 la suta! Adulții suferă de boala este extrem de rar, pentru că, de obicei, toate transporta boala in copilarie. Erupția cutanată apare, de obicei, pe partea superioară a corpului, treptat, „sechestrarea“ în partea de jos. voldyriki mici foarte râios, dar scărpinării nu poate fi, deoarece aceasta poate duce la formarea de cicatrici.
  • Sudamen. Acest iritarea pielii este cauzată de transpirație excesivă, precum și lipsa de evaporare sudoare. De obicei, are loc în vreme caldă. Cel mai adesea boala apare la copii. Caracterizat prin prezența unor bule mici cu un lichid transparent, aranjate în zonele închise ale pielii, inclusiv la nivelul stomacului.
  • Rujeola. O altă boală care se distinge prin prezența rash pe piele. De fapt, aceasta este o boală virală foarte gravă, care se caracterizează printr-o foarte mare febră, conjunctivită, intoxicație și inflamarea membranelor mucoase ale tractului respirator și gurii. Se transmite prin picături din aer, cu atât mai des boala afectează copiii și apoi adulți.


  • Există și alte boli care sunt caracterizate nu erupții cutanate, și patch-uri întregi care apar pe abdomen. Iată câteva boli, care sunt caracterizate prin acest simptom: rubeola, herpes, urticarie, și așa mai departe. Se determină boala este doar un medic, ci pentru sine, în astfel de cazuri, este contraindicată.

De ce senzația de mâncărime burta in timpul sarcinii?

Cele mai multe dintre toate, ciudat suficient de la prima vedere, problema de burta senzația de mâncărime cu care se confruntă femeile gravide, și sunt în diferite stadii. Ce a cauzat disconfort?

  • De fapt, în cele mai multe cazuri, ar trebui nici măcar nu vă faceți griji despre asta. Faptul este că, în timpul sarcinii femeile abdomen creste, si o face foarte repede. Prin urmare, pielea este întinsă, ceea ce duce la apariția de mancarime. În general, procesul este complet natural.
  • Cu toate acestea, nu toate atât de simplu. Cu ceva timp în urmă, oamenii de știință a efectuat cercetări pentru a afla, și dacă nu, nu vă faceți griji femeilor însărcinate în această privință? Din păcate, concluziile lor nu au fost cele mai plăcute. Sa constatat ca mancarime pot sa apara din cauza problemelor cu ficatul. De obicei, mai rau pe timp de noapte, și de multe ori se adaugă senzație de arsură neplăcută pentru ea. După cum s-ar putea ghici, cu astfel de simptome ar trebui să fie cât mai curând posibil, să caute ajutor de la un medic și să treacă toate testele necesare.
  • În plus față de problemele cu ficatul ar putea fi o colecistită - inflamație a vezicii biliare, care este cel mai adesea o complicatie a litiazei biliare. Acest lucru duce la stagnarea bilei și infecție a microflorei intestinale. Ulterior, procesele inflamatorii pot incepe in vezica biliara. Boala este periculoasă și, uneori, necesită o intervenție chirurgicală.
  • De multe ori mancarimile cauzate de alergii banale. De regulă, acest lucru se datorează modificărilor hormonale la femei, astfel încât începe foarte sensibil la toate răspunde, inclusiv haine. Deci, merită să poarte un tricou făcut din stomac ca sintetice începe imediat să mancarime. În acest caz, alergia poate fi nu numai haine, dar, de asemenea, să mănânce cu machiaj - toate acestea cauzează adesea mâncărime neplăcută.

Cum poate o fată gravidă pentru a face față cu acest sentiment teribil?

Vei fi interesat de lectură: