De ce senzația de mâncărime degete pe mâini sau picioare - știu totul!

De ce senzația de mâncărime degete pe mâini sau picioare - știu totul!

Mulți oameni, cel puțin o dată în viața lor, se confruntă cu un astfel de fenomen, atunci când încep să mâncărimi degete, picioare, sau ambele. Există mai multe motive care determina mancarimi la nivelul degetelor sau degetele de la picioare. Acestea sunt:- cauze psihologice. - natura sezonieră, în cazul în care în timpul iernii pielea devine uscată. - hipovitaminoza. - Diabetul zaharat, disfuncții tiroidiene. - Boli hepatice. - Sarcina. - boli dermatologice (dermatita atopică, psoriazis). - Reacții alergice. - Infestarea (scabie). - boli fungice.

De ce degetele mancarime?

Dacă pruritul este de scurtă durată. puteți face un instrument simplu, Udati-vă mâinile cu apă rece sau învelirea lor într-un prosop umed rece. inspecta cu atenție degetele și mâna întreg, în cazul în care nu există nici o pustule, pete, roșeață, este posibil mâncărime cauzată de un fel de situație stresantă, care este, în sistemul nervos.cauza frecventa, din cauza căreia degetele mâncărime, dermatită de contact sau eczema și leziunile pielii între degetele de la picioare scabiei. Scabie pot fi transmise prin fiecare zi, printr-o strângere de mână. Dermatita apare la contactul direct cu substanțe chimice corozive, produse cosmetice, detergenți, săpun. Este demn de atenție la alimente și medicamente, care iau pot avea mâncărime cauzată de o reacție alergică.

De ce degetele de la picioare mancarime?

Este necesar să se examineze cu atenție întregul picior și pielea dintre degetele de la picioare. În cazul în care pielea interdigitale roși și mâncărime insuportabilă, atunci poate că scabie. Doar spațiile interdigitale picioare de multe ori expuse la boli fungice. Este necesar să se analizeze faptul în care oțelul zgâriat degete, poate că a fost contactul cu substanțe agresive, utilizarea de produse care provoacă alergii. Este important ca cizme de iarna au fost calde și spațioase.

Recomandare. Pentru a determina cauza exactă a mancarimii ar trebui să consulte un dermatolog. Dacă este posibil, evitați contactul cu detergenti, sapun parfumat, sintetice. puteți savura un antihistaminic pentru a controla mâncărime. Atunci când inflamație a pielii se potrivesc crema de hidrocortizon. infecție fungică și scabie pot fi ușor tratate cu unguente speciale. Nu spălați mâinile și picioarele cu apă caldă. Nu cheshites, controlul mâncărime. Diagnosticul final va fi dat teste suplimentare de laborator.

Vestea mai interesante: