De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos

(1 voturi, 5,00 Scor de 5)

senzație neplăcută atunci când mâncărime între degetele de la picioare, este familiar pentru mulți. Din păcate, marea majoritate a încerca această problemă gravă fi tăcut, nici măcar știind că, în realitate, pielea între degete la nivelul membrelor inferioare pot mancarime cauzate de patogeni înfrângere periculoase pentru activitatea umană normală.De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos

Simptom, însoțit de un număr foarte mare de boli de piele. Procedura de tratament în fiecare caz în parte depinde de cauza bolii primare si simptomele sale conexe. Numai eliminarea principalul factor etiologic al bolii va permite o persoană pentru a scăpa de toate preocupările de manifestările sale.

Cele mai frecvente cauze de mâncărime

În prezent, există o serie de motive care pot provoca pe picioare între degetele de la picioare neplăcută senzație mâncărime. Determina reale premisele pentru dezvoltarea simptomelor patologice pot numai specialist în colectarea datelor anamnestice, obiective de cercetare și metode suplimentare de laborator și instrumentale de diagnostic.

Printre cele mai frecvente cauze de mâncărime între degetele de la picioare sunt următoarele:

 1. predispoziție genetică;
 2. infecții fungice;
 3. scabie;
 4. Leziunile bacteriene ale pielii;
 5. bolile alergice ale pielii;
 6. reacție la medicamente;
 7. Consumul de alimente care sunt dificil de anumite persoane tolerate;
 8. contact cu produse de curățare de uz casnic;
 9. temperaturi ridicate.

origine fungică de prurit

Infecțiile fungice sunt un grup de boli care sunt cauzate de specifice efectului microflora micelară patogen. De obicei, ciuperci afectează țesutul epitelial al corpului uman și cel mai adesea stabilit în faldurile naturale ale corpului, zone care diferă de la transpirație excesivă și nu au contact direct cu aerul proaspăt, de exemplu, între degetele de la picioare.

De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos

Candidoza între degete este însoțită nu numai de dorința de a zgâria zonele afectate ale picioarelor, dar descuamarea epiteliului pielii cu formarea pe suprafața de solzi de culoare gălbuie, care se poate crapa uneori, complicate de o infecție bacteriană, și altele asemenea. În timp, pielea de pe afectate cojile, formând o suprafață de rană. infecție fungică a extremităților inferioare distale care au nevoie de abordări specializate și calificate la tratament, care ar trebui să se ocupe numai cu un medic cu experiență.

Când aveți nevoie să vă amintiți despre scabie

Nu trebuie să uităm că motivul pentru care mâncărime între degetele de la picioare, poate fi scabie - o boala parazitara a pielii, în principal factor etiologic, care este mancarime acarianul. La început, boala se manifesta prin mancarimi intense care se agraveaza pe timp de noapte. Ca progresia bolii în piele spațiile interdigitale încep să apară brazde - semnele de accidente vasculare cerebrale acarianul mâncărime. De-a lungul timpului, piciorul este complet acoperit erupții pustuloase papuleznymii care sunt senzația de mâncărime în natură și care au tendința de a izbucni cu Departamentul de exudat purulent.

scabie Cure poate fi destul de rapid. Cu ajutorul medicamentelor pentru manifestări moderne ale bolii dispar după primele șapte zile de tratament. Un moment - de a se angaja într-o astfel de terapie ar trebui doar medicul după aflarea cauzelor bolii, evaluarea caracteristicilor individuale ale pacientului și scoaterea din uz a procesului patologic.

Eczema - o cauză comună de mâncărime

Foot, afectate de eczeme, nu doar roșu și acoperite cu erupții veziculare, dar, de asemenea, grav senzația de mâncărime. Se curata zonele afectate devine mai subtire, uscata si crapata. Pentru fisuri se alătură adesea o infecție bacteriană secundară care declanseaza formarea de exudat purulent și crește temperatura corpului local.

De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos

Ca de data, oamenii de știință nu au reușit încă să identifice principalii factori etiologici care cauzează eczeme. Se crede că cauza stării patologice este o reacție alergică sau procese autoimune. Boala nu este printre bolile infecțioase, dar în perioada înălțimii sale are un aspect foarte neplăcut.

Descuamarea stratul de piele este acoperit cu cruste purulente și sub ea bule de lichid în care impuritățile turbiditate sunt determinate de sânge. proces patologic la majoritatea pacienților începe între a treia și a patra degetele de la picioare.

Eczeme tratament - procesul de consumatoare de timp. Pentru mâncărimea pielii afectate oprit și a revenit la aspectul său natural, medicii au prescris pacienților chiar și terapia cu hormoni, antibiotice și agenți antimicrobieni. Tratamentul unei stări de boală, în cele mai multe cazuri clinice este eficientă, dar cu timpul poate da boala recidiva.

tratament de mâncărime

Pentru a determina ce pentru a trata mâncărimi între degetele de la picioare, este necesar să se afle cauza. Pentru această sarcină puterea de a face față doar un tehnician calificat. Medicii avertizează că trata mâncărime pe picioarele mele singur este periculos pentru sănătate, deoarece astfel de acțiuni pot provoca o complicație a procesului patologic și progresia rapidă a acestuia.

Orice lucru care poate face pacientul la domiciliu - este de a urmări igiena personală. Aceste acțiuni vor reduce simptomele bolii sol și va servi ca adjuvant excelent la terapia primara. Reducerea mâncărime între degetele de la picioare ajută la spălarea picioarelor reutilizabile cu săpun, poartă șosete din țesături naturale, prevenirea picioare transpirație excesivă.

Pruritul între degetele de la picioare - un fenomen comun și foarte neplăcut, ignorând semnele și că lipsa unui tratament adecvat, poate provoca o serie de complicatii grave, care sunt dificil de tratamentul medicamentos. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să o vizită la un specialist care poate ajuta o persoană să uite despre problema și din nou să se bucure de o viață plină.

De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos


O mulțime de diferite specii de ciuperci sunt întotdeauna asupra organismului uman, dar nu toate dintre ele duce la dezvoltarea de boli de piele, iar unele din contra, este necesar pentru a curăța pielea de produse de degradare. Ciuperca, care poate provoca unghiile si boala in picioare (in special degetele mari), este considerat a fi contagios si se transmite de la o persoană bolnavă la un sănătos. Și practic nu este în contact direct și în timp ce folosind obiecte de igienă comune, precum și în locuri publice - bai, piscine. Ciuperca iubește mediu umed și cald, astfel încât aceste locații sunt mediul ideal pentru a habitatului lor. Când mersul pe jos desculț ciuperca cade direct pe picior și degetele de la picioare, penetrarea în continuare și progresia bolii depinde de prezența de porți de intrare și a bolilor asociate.

De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare - să fie sănătos

picioare ciuperca unghiilor într-un număr mare de cazuri este o complicație a degetelor de mucegai și de picioare, precum si o boala distincta apare foarte rar.

penetrarea patogenului in pielea degetului mare și ajută la oprirea prezența micro-fisuri, bătături și escoriații. Astfel de defecte ale pielii apar mai frecvent pe degetele de la picioare mari, picioare și este conectat cu constanta purtarea de pantofi strâmte și slab ventilate. Dar chiar și în interiorul obtinerea ciuperca piciorului nu duce întotdeauna la boli - un corp sănătos, cu imunitate normală este capabil de a distruge infectia pe cont propriu. Duce la apariția infecțiilor fungice ale unghiilor bolilor degetul mare și picior, cum ar fi:

 • diabet;
 • psoriazis;
 • picior varicele;
 • boli vasculare;
 • SIDA.

Practic, atunci când mâncărime nas, înseamnă obtinerea veste bună. Dar, în cazul în nas mâncărime, cineva vă va spune despre persoana decedată. vârful nasului itched - în aspect de sticlă, și anume bea vin. Interesant nara atunci când mâncărime: dreptul - unii dintre prietenii tai vor avea un fiu, pe stânga - o fiică. Și când zgâriat sub nas, veți întâlni ingratitudine.

Omens Folk obrajii zgâriat

Râios obraz - mesageri oaspeți. obrazul drept vă promite o întâlnire cu oaspeții care au venit de departe; Stânga - cu cei care locuiesc aproape de tine.

Un alt degetul mare stânga pot mancarimi la femei tinere femei inainte de tip vor face un cadou memorabil. Din nou, în conformitate cu prezentul trebuie să fie înțeleasă nu numai verigheta, precum și orice alt lucru care ar fi foarte important în viață.

Nu puteți pierde din vedere astfel de boli ca ciuperca piciorului. Mulți au format o concepție greșită că această infecție se extinde în mod necesar asupra întregului picior și afectează zone întinse ale pielii. Cu toate acestea, specii de fungi sunt multe, cum ar fi înfrângerea global și local. Aceasta se datorează faptului că degetele mari sunt în jos, de fapt, cele mai vulnerabile, cum ar fi degetele mici, acestea sunt cele mai predispuse la infecții fungice.
Pruritul, furnicături sau spasm mă pot aminti un prejudiciu vechi asociat cu degetele de la picioare mari. Acest lucru este tipic pentru persoanele în vârstă, în care există o slăbire a mușchilor, și nu sunt în măsură să susțină corpul în formă bună.

Dacă pe degete au fost recent tăieturi, vânătăi sau alte răni care provoaca mancarimi la nivelul degetelor pot apărea ca urmare a închiderii rănilor, și din cauza inflamatiilor dezvoltării purulente datorate dezinfecția necorespunzătoare, sau prezența oricărei infecții.

9. Piciorul drept peste partea stângă, vorbește despre suprimarea feminin.

10. În cazul în care mărimea diferenței vizibile picioare este foarte puternică, apoi un om de o mare dezechilibru hormonal. Astfel de oameni de multe ori crize manifeste de gelozie, de multe ori în mod corect

11. La epuizarea și lipsa de vitalitate, oboseala morală și fizică indică un palid puternic de picioare umane. O astfel de persoană este o nevoie urgentă de a merge să se relaxeze, picioarele trebuie să fie sigur de a ridica.

Fese - dreptul la boala, stânga - vă arată lăcomia. Pentru a anula, trebuie să vă bici molid sau mesteacan nuiele.

Buzele arde - să sărute partea de sus - cu un mascul, în partea de jos - cu o femeie și un copil, ambele - cu un cuplu căsătorit.

genunchiul stâng pruriginoasă - la locul de muncă profitabile, precum și dreptul - la non-profit.

Sub genunchi - este calea. genunchiul stâng pruriginoasă - greșit dreapta, - cea din dreapta.

Uneori este necesar concomitent și alte, mai severe, medicamente, care sunt numiți de către medicul dermatolog.

Buzele arde - să-i sărute buza superioară - omul, în partea de jos - cu o femeie și un copil, ambele - cu un cuplu căsătorit.

genunchiul stâng pruriginoasă la locul de muncă profitabile, precum și dreptul - la non-profit.

Tălpile - ambele la dans. Dacă mâncărimea dreapta - de asemenea, pentru dans, și stânga - pentru a scăpa.

Istoria ne arată că astfel de semne antice supraviețui secolului. Și asta înseamnă - au nevoie de oameni! Cel mai avid naturalist, dacă el brusc urechile dornici spune că bârfa despre el, și fiecare om de afaceri știe că, dacă vă arde mâinile ei, e bani.

Mâncărimi ale pielii provoacă în mod constant dorința unei persoane de a pieptene acest loc. Omul devine nerăbdător și iritabil. În cele mai multe cazuri, senzația de mâncărime de piele - un semn de tulburare neuro-alergice, dar se întâmplă ca acest simptom este un semn de infecție. Una dintre aceste boli - dermatoze, iar diagnosticul său este adesea suficient de inspecție convențională. Pruritul între degetele de la picioare de multe ori provoacă infecții fungice.

Acest simptom este rar pronunțat tablou clinic. Uneori, medicul poate detecta această problemă numai în cazul în care pielea a rămas urme caracteristice după zgâriere. Prin natura localizare poate determina zonele cele mai expuse ale pielii - acesta este locul în care materialul de acoperire este subțire și delicată (în îndoitura cotului, în zona inghinală, pielea între degete sau degetele de la picioare). În această tulburare și este o formă cronică, mâncărime este amplificat mai aproape de noapte.

Cauzele mâncărime între degetele de la picioare

Determina cauza mancarime fără examinarea de către un specialist și studiul istoriei este aproape imposibil, deoarece această tulburare poate apărea din mai multe motive, chiar si din cauza predispozitie genetica a individului.

Există mai multe modalități simple de a testa această teorie. De exemplu, aceasta a constatat că aproximativ 10% din populația planetei sunt în mod constant se confruntă cu tulburare. În cazul în care pielea lor este puternic ține un obiect, suprafața epidermei mai întâi palid și apoi roșu. Acest lucru va declanșa dorința de a zgâria un loc specific: zgârierea, pielea iritată începe să mancarime din nou, din nou, el zgâriate - mâncărime a provocat din nou, și așa mai departe cercul.

pielea Râios devine, de exemplu, din cauza unei încălcări a echilibrului apei în celule, țesuturi devin uscate și coji de piele off. Acest lucru se întâmplă din cauza unor boli sau ca urmare a predispoziție ereditară. Apariția pruritului poate afecta astfel de factori: a lua medicamente, consumul de alimente care au componente organism insuportabil o anumită persoană, uneori pielea pruriginoasă din cauza supraîncălzirii (adică modificări în temperatura mediului ambiant, ceea ce determină o creștere a temperaturii corpului și a pielii) .

Dacă sunteți în mod constant mâncărime între degetele de la picioare, acesta poate fi un semn de dermatita alergică de contact, dermatita atopică. urticarie sau scabie. De multe ori cauza mâncărime este impactul asupra corpului de diferiți alergeni (act de faptul că o astfel de persoană este expusă la atacuri constante), la care el nu poate rezista în mod corespunzător. În unele cazuri, acest răspuns nu poate fi vindecat.

Influența mediilor corozive externe chiar și în viața de zi cu zi pot provoca prurit. De exemplu, o astfel de reacție cutanată apare după contactul cu o soluție de produse chimice de uz casnic, produse de igienă personală (săpun, șampon, detergent de vase, detergent de rufe, antiperspirante, etc.).

Infecțiile care declanșează pruritul între degetele de la picioare

Agentul cauzal al afecțiunii poate fi o infecție fungică (micoza). Rețineți că aproape toți oamenii de pe teren, din când în când se confruntă cu această problemă, dar nu acordă nici o semnificație specială, cu excepția faptului că, în perioada de exacerbare. Acest lucru înseamnă că, atâta timp cât piele senzația de mâncărime nu începe să provoace neplăceri, oamenii nu cred că despre cum să obțineți un tratament pentru o infecție fungică. Prima de relief poate apărea după zgârierea sau frecarea locurile afectate ale pielii cu un prosop umed (după un duș). De ceva timp disconfortul va dispărea, dar pielea iritată sub formă de fulgi off, microfisuri și rana atunci când mâncărimea reia - zgâria acest loc va fi dificil.

Se determină că o persoană este într-adevăr o infecție fungică a piciorului, poate fi doar un tehnician calificat. De exemplu, în cazul în care pielea este senzația de mâncărime și a început să coaja de pe partea de sus a piciorului, acesta este un semn clar de ciuperca, dar natura sa poate fi complet neexprimate, care este erupții cutanate nu trebuie pronunțată și pielea va apărea doar peste uscat. Dar acest lucru nu este cazul, unele ciuperci formează un fulg, care este confundat cu pielea uscată scalarea obișnuită.

Cum de a trata?

Auto-medicatie in cele mai multe cazuri de relief aduce doar temporare. Deci, pentru a scapa de o infecție fungică sau alte boli care provoacă mâncărimi, fără consiliere profesională, pur și simplu nu se poate face. După examinarea, și o serie de teste de laborator medicul poate determina cu exactitate natura infecției și a prescrie un tratament mai adecvat.

Reducerea mâncărime între degetele de la picioare va ajuta la următoarele măsuri:
 • încercați să păstrați picioarele uscate, evita picioare transpirație;
 • zilnic, de preferință, de 2-3 ori pe zi, se spală picioarele cu apă rece;
 • purta sosete de bumbac natural și să le schimbe în mod regulat, astfel încât acestea sunt întotdeauna proaspete.

Dar, amintiți-vă că aceste măsuri sunt doar simptomele vor ușura, dar nu te scuti de cauzele mancarime. Pentru a obține complet scăpa de simptomele neplăcute, este necesar să se identifice și să vindece boala provoacă.

Pagina a fost utila? Împărtășiți-l în rețeaua socială preferată!