De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme

Dacă senzația de mâncărime burtă?

Chiar și cu o sarcină perfectă, femeile observă adesea schimbări în corpul lor. În plus față de comună plângere, uneori, există întrebări cu privire la disconfort. În cazul în care o burta gravidă pruriginoasă, ea poate deranja-o. Cu toate acestea, femeile prea ipohondre pe timp de noapte, din cauza mancarime nu pot dormi chiar. Unele mame insarcinate au inceput sa-l simt în primul trimestru, și cineva nu se produce cu problema la toate. Când pruritul este de nesuportat, se pune întrebarea de ce burta senzația de mâncărime în timpul sarcinii și cum să se ocupe cu ea.Ar trebui să înțeleagă că nu este de a ignora mâncărime poate fi periculoasă. Poate că este un semn alarmant, ceea ce va ajuta la ginecolog curant să se ocupe de boli mai grave.

Potrivit medicilor

Până în urmă cu câteva decenii, mâncărime în abdomen nu a fost considerată o abatere de la normă și nu au necesitat intervenție medicală. Cuvinte gravide linistitor ca nouă luni mai târziu ar trece. Într-un caz extrem, devine mai ușor, după 37 de săptămâni, mai aproape de naștere.

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme

Oamenii de știință au trebuit să efectueze experimente extinse și studii care au avut un număr mare de femei au participat într-o poziție interesantă. După ce a primit rezultatele medicilor au fost obligați să-și reconsidere opiniile. Astăzi, ei să acorde o atenție la faptul că, chiar dacă stomacul nu este foarte râios, spuneți medicului dumneavoastră este necesar. Specialistul va ajuta la atenuarea starea dumneavoastră, care este deosebit de important, în cazul în care din cauza unei mancarime pe care nu pot dormi.

Dar experiența, de asemenea, nu au nevoie de mult. Cele mai multe dintre vizitele la medic este asociată cu o creștere în abdomen, în cazul în care este întins pe piele. Acesta este cel mai frecvent motiv burta zgâriat. Forum Multe femei, fetele spun că se confruntă cu această problemă.

preocupare constantă din cauza mâncărime la nivelul abdomenului poate duce la consecințe grave, cum ar fi:

  • dispoziție depresivă;
  • iritabilitate;
  • roșeață;
  • escoriații pe piele;
  • Contaminarea datorită deteriorării pielii;
  • insomnie.

Posibile cauze ale mâncărime la nivelul abdomenului

nervii sarcinii

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme


situatii de stres sau anxietate crescută poate duce la faptul că gravida va fi zgârierea zona stomacului. Acest lucru se poate manifesta ca o obsesie, dorința de a lua într-un fel sau o mână duce la erupții cutanate, care va fi zgâriat.

După creșterea uterului și a fătului, care este în ea, multe femei incep sa experimenteze senzația de mâncărime burtă. Cu toate acestea, prezența vergeturi nu este de a spune că pielea este sigur de a fi zgâriat. Este mai degrabă datorită particularităților pielii sau au o origine genetică. Discutați cu femeile familiei tale. Este posibil să fi avut aceeași senzație la momentul respectiv. De regulă, cotidianul

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme
masaj ușor și frecarea orice ulei din piele, scuti, în cazul în care nu de întindere, astfel încât mâncărimea cu precizie. Acesta va fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a comunica cu copilul tau. Efectuarea de manipulare mai bună, începând cu al doilea semestru, atunci când a observat creșterea în greutate gravidă.

reacție alergică

Femeile care stiu despre alergii la prima mână gata de mâncărime în timpul sarcinii. Cu toate acestea, mâncărime alergică poate creea probleme și mumia viitor care probleme nu a fost cunoscut anterior. Modificarile hormonale pot duce la reacții neașteptate. Fii atent la dieta, medicamente pe care le iau, lenjerie de pat tesatura și îmbrăcăminte și produse de igienă. opriți imediat cu contactul cu alergenul este detectat. Este mai bine să fie răbdători ca acest lucru va duce la consecințe nedorite. Alege lenjerie de corp din materiale naturale, de preferință fără sudură.

De ce senzația de mâncărime în timpul sarcinii burta in timpul sarcinii tarziu si mai devreme
Alterarea unui organism în fazele incipiente ale sarcinii poate provoca mâncărime la nivelul abdomenului. Ca o regulă, senzație de plictisitoare. Dar, poate, de asemenea, vă faceți griji cu privire la viitoarea mamă. În cazul în care medicul spune că este din cauza acestui abdomenului râios in timpul sarcinii, încercați să se relaxeze și să scape. Simptomele la o dată ulterioară, va fi în zadar.

Boli ale organelor interne

Aceasta este cea mai periculoasa cauza de mâncărime stomacului cu adapostirea copilul. Este pentru ca să-l excludă, medicii sunt sfătuiți să nu lase lucrurile să ia cursul lor, în speranța că se va rezolva. După studii ginecolog poate suspecta că burta zgâriat în timpul sarcinii, din cauza problemelor cu ficatul si vezica biliara. Este deosebit de important să se asculte cu atenție corpul dumneavoastră dacă există un istoric de diagnostic. Ca o regulă, o femeie a trimis la un specialist, care ajută la eliminarea problemei și selectați tratamentul adecvat.

Prezența colecistita sau hepatită

Femeile care vizitează în mod regulat medicul care urmează să fie analizate cel puțin o dată pe lună. Treci existența unor boli grave ale datelor dificile în cazul în care analizele în ordine.

În cazul în care mâncărime - un fenomen natural

Dacă după vizita la medic, vă asigurați-vă că mâncărimea nu conduce la consecințe nedorite, puteți încerca pentru a atenua starea lor pe cont propriu. Încercați să nu folosească parfum sau duș geluri cu proprietăți aromate puternice. Purtați mănuși nu numai în contact cu pesticidele, dar, de asemenea, pentru spălat vase. În stadiile incipiente ale sarcinii nu este recomandat să ia o baie fierbinte.

Cum poate ajuta medicina tradițională

Cu permisiunea medicului curant poate recurge la ajutorul de ierburi. Vechile modalități de dovedit pentru a facilita sănătatea dumneavoastră.

Achiziționați la brusture farmacie, urzici, flori, violete si radacina de lemn dulce. Ia aceeași cantitate de fiecare dintre ingredientele și se macină într-o pudră. Se toarnă apă clocotită și a pus pe 10 minute într-o baie de apă. Lăsați în ziua perfuziei de preparare a cafelei. Ingereaza o lingura în dimineața și seara.

Este, de asemenea, un sistem eficient înseamnă bulion balsam de lamaie, menta si urzici. Consumul de medicamente la culcare va face posibil să se scufunde în condiții de siguranță în brațele Morpheus.

Dacă credeți că Forumul femeilor, o mare parte a adresei la medic, pentru a primi un răspuns cu privire la viitoarea mamă și totul este bine cu copilul. Deci, înainte de a intra în panică, du-te la o consultare cu un specialist.