De ce sfaturi burta senzația de mâncărime

De ce burta zgâriat? Mai multe motive pentru acest fenomen. Sunt destul de inofensive, care nu ar trebui să fie teamă.
De exemplu, zgâriat abdomen prin îmbrăcăminte (lână după stocare), din cauza anumitor produse cosmetice (ca pielea de pe abdomen este foarte subțire și delicată, poate răspunde la prima), după bronzare (cantitate excesivă de ultraviolete overdry pielii), și așa mai departe. Dar, mâncărime poate indica o problemă în organism sau pe piele.


stomac Mâncărime în timpul sarcinii
Noi mame burta poate mancarime sarcina cât mai devreme, și la o dată ulterioară. Uneori mâncărimea devine de nesuportat. Dar poate fi redus sau complet eliminate. Este foarte rar această mâncărime este un semnal de alarmă. Creșterile abdomenului, pielea este intinsa, mancarime. Pentru a ușura mâncărime, puteți lubrifia pielea cu crema de grăsime. Acesta va deveni mult mai ușor.
Printre cauzele în condiții de siguranță în abdomen prurit poate fi, de asemenea, numit cosmetice purtarea sintetice, lână sau alte țesuturi. După sarcină - o stare specială. Femeia devine mai sensibilă.
Iar faptul că, înainte de sarcină, să nu dea naștere la reacții adverse în timpul procreerii nu poate fi percepută de către organism.
Cu toate acestea, în unele cazuri, cauza prurit poate fi boli grave:
Violarea ficatului (colecistita, hepatita, etc.). Acest lucru ar putea afecta nu numai stomacul, ci și din spate, brate, picioare, piept. Astfel de creșteri mâncărime până noaptea, uneori însoțită de o ardere bruscă.
Colestază. Extrem de periculos pentru viitorul statut al mamei și a fătului. Grupul de risc include femei cu colelitiaza transferate hepatita A, colecistite cronice; cu sarcină multiplă, și după treizeci și doi de ani. În colestază, mâncărime stomac, mâini și picioare.
Alergie. Din păcate, gravidă, prea predispuse la reacții alergice. Stomacul începe să mancarime după expunerea la alergen: consumul de fructe citrice, produse lactate (pe care mama insarcinate este forțat să mănânce, în timp ce înainte de sarcină nu le folosesc), fructe de mare, etc.


Din fericire, femeile gravide trebuie să consultați medicul dumneavoastră în mod regulat și să ia toate testele necesare. Prin urmare, nu există nici o șansă să rateze boala. În cazul în care testele sunt normale, atunci nu există nici un motiv pentru a experimenta.
erupție pruriginoasă pe stomac
În cazul în care, cu toate acestea, a apărut la erupții mâncărime pe burtă, există o boală. erupție pruriginoasă poate semnala o suta de patologii diferite: de la reacții alergice la tulburări infecțioase, și bolile vasculare și sânge.
Cauza cea mai primitivă erupții pruriginoase și stomacul poate fi o lipsă de igienă. Pentru a stabili cu exactitate diagnosticul, este necesar pentru a vedea un medic. După erupția este diferit. În plus, majoritatea bolilor sunt simptome asociate.
Luați în considerare cele mai frecvente cauze ale abdominale erupție însoțită de mâncărime:
Alergie. erupție cutanată alergică după ce a primit alergen către interior sau contact tactil. Ea arata ca o arsură de la urzici si zgariata. Dar mâncărimea nu este de dorit, deoarece aceasta poate duce la complicații. Ajuta la ameliorarea alergie la medicamente senzație de mâncărime.
Sudamen. La copiii mici, mai frecvente la adulți - rar. Într-o măsură mai mare a afectat stomacul.
Cyrus. În ultimii ani, această boală afectează nu numai copiii, ci și adulți. Acesta se transmite prin picături din aer. În primul rând turnat în nas, pielea din spatele urechilor, și apoi - pe abdomen, picioare, brațe și întregul corp. Pacientul are o febra, afecteaza tractul respirator, apare intoxicație. Eruptiile întuneca și coaja.
Varicela. La început, apare eruptia pe fata si cap, iar apoi - pe abdomen. cosuri de pieptănat, nu se poate varicela. Acest lucru poate duce la complicații. Varicela este însoțită de o creștere a temperaturii.
Scabie. Apare erupții cutanate, în primul rând, între degete și degetele de la picioare. Treptat, afectează întregul corp. Coșurile sunt aranjate în perechi. O astfel de erupții cutanate organism teribil mănâncă.
Cauzele erupție pruriginoasă pe abdomen este mai mult decât suficient. Încercarea de a stabili un diagnostic nu este necesară. Tratamentul necorespunzatoare poate doar agrava situația.
Pe pruriginoasa la fața locului stomac
pete roșii pe abdomen informat cu privire la probleme în organism: organismul incearca sa scape de problema, astfel încât există formarea anormală diferite. Determina cauza numai după inspecție. Auto nu da rezultatul dorit. În plus, pete roșii mâncărime poate fi contagios.
Motive frecvente pentru apariția pe burta pete roșii mâncărime următoarele:
urticarie (provocate de înțepături de insecte, alimente, medicamente, infecții, afecțiuni ale ficatului, ale tractului gastrointestinal, rinichi, etc. Corpul apar vezicule rosii pruriginoase);
zoster (boală virală, în care patch-uri solzoase sau puternic zgâriat);
eritem (boală infecțioasă, exprimată în papule roșu plat care cresc treptat fuzionează împreună);
rubeola (mici pete rotunde pal culoare roz).
Aceasta nu este o listă completă a cauzelor de mâncărime și pete roșii pe abdomen. Stabilirea unui diagnostic precis va fi doar un specialist.

Mesaj de navigare

Categorii