De ce site-ul este încărcat pentru o lungă perioadă de timp, și cum să rezolve problema

Bună ziua tuturor! În acest articol, vreau să ating pe site-ul de descărcare. Mulți dintre rândul său, la mine cu întrebarea „de ce si ce ar putea fi motivele, în cazul în care site-ul este încărcat pentru o lungă perioadă de timp.“ Răspunsul la această întrebare am decis să scrie mai detaliat. Și astfel, să mergem.Conexiune internet viteză foarte mică

Prin conectarea la rețeaua globală, și alegerea cea mai ieftină rata, vi se poate confrunta cu o astfel de problemă ar fi pagini de încărcare lungi.

Se poate observa ISP-uri care vă oferă o rată bună pentru Internet, dar aceasta este numai până în momentul în care, până la sfârșitul anului plătit limita de trafic pe Internet. Odată ce este epuizată, va avea acces la Internet, dar viteza va fi deja considerabil mai puțin.

Aici vă puteți da câteva sfaturi care vă va permite să crească viteza internetului.

De exemplu, pentru a dezactiva imaginile din Google Chrome, trebuie în click sus colțul din dreapta pe „Setări“ găsiți „date cu caracter personal“, du-te la „Conținut Setări“ și apoi pe fila „Imagine“ bifați lângă funcția „Nu afișa“.

Probleme cu furnizorul de servicii Internet

Furnizorii sunt întotdeauna încearcă să lucreze în mod fiabil preveni eșecuri în furnizarea de servicii privind accesul la Internet. Dar chiar și furnizorul nu poate da o fiabilitate clară a muncii rapide și calitative. Este demn de remarcat faptul că furnizorul - nu este întregul Internet, aceasta este doar o mică bucată de vasta retea a lumii.

Primul furnizor de rețea depinde de performanța și funcționarea altor servicii de rețea, care sunt necesare pentru transmisia de date. De obicei, furnizorul de sine, în puterea de a vedea toate problemele, și, prin urmare, încearcă să scape de ele cât mai curând posibil. Dar, totuși, se întâmplă că accesul la Internet este încă un defect are loc la intersecția a furnizorului de echipamente și echipamentului dumneavoastră.

Dacă luăm în considerare accesul prin cablu la Internet, acel fir care merge la apartamentul dvs. poate fi întreruptă pentru un motiv oarecare. O astfel de furnizor de defect extern spune nu este întotdeauna pentru că diagnosticul său nu este destinat pentru acest scop. Această problemă poate fi eliminat mai rapid printr-un apel personal la furnizorul informându-l că ați găsit o anumită variantă a problemelor externe.

De asemenea, motivul pentru eșecul în activitatea Internetului poate fi din cauza router, care este instalat în apartamentul dumneavoastră. Furnizorul de astfel de nuanțe, de asemenea, nu se poate observa, motiv pentru care aveți nevoie pentru a contacta serviciul de suport tehnic, pentru a obține o consultare completă cu privire la modul de a scăpa de această problemă.
Întotdeauna se remarcă faptul că problema apare din cauza unor defecțiuni echipamente, ca urmare a unor lucrări de întreținere. Pentru a face acest lucru, ar trebui să apelați cu siguranță suportul tehnic și vorbesc cu un specialist.

Dacă utilizați internetul mobil de pe operatorii, atunci, cere ajutor de la furnizorii de servicii de Internet nu au nici un sens. Este necesar să se găsească un loc care vă va oferi acces la Internet cu viteza dorită.

Dacă locuiți într-un loc în care o astfel de mare viteză nu este conectat, este necesar să se aștepte până când furnizorul de resurse gratuite, și veți obține cea mai bună conexiune posibilă la Internet.

Prea mulți utilizatori sunt încercarea de a obține un Internet de calitate de la operatorul de telefonie mobilă, într-o mașină sau cu trenul. Cu toate acestea, în astfel de circumstanțe, nu veți obține de înaltă calitate și de internet de mare viteză. Nu este necesar să se solicite ca el nu va poate oferi de la operatorul lor de telefonie mobilă. Și așa că face tot posibilul pentru tine de a avea cel puțin o parte de acces la Internet.

De ce site-ul este încărcat pentru o lungă perioadă de timp, și cum să rezolve problema


Probleme pe computer

De foarte multe ori motivul pentru conexiunea la Internet lent nu este Internetul în sine și calculatorul, prin care există o legătură. La cunoștință a fost un astfel de caz. El sa plâns că viteza internetului a încetat să-l vă rog, a devenit foarte lent și de nesuportat. Peste o oră și jumătate, el pur și simplu nu a putut face nimic cu ea, și apoi totul a fost decis de la sine.

viruși de calculator

Am fost uimit când a găsit pe un computer mai mult de 5000 de virusuri izolate care a dezamorsat și a eliminat antivirus. Pot spune că motivul principal pentru o astfel de lucru lent a fost un atac la nivel mondial virus de calculator, care ar putea distruge antivirus. Motivul pentru acest lucru a fost că PC-ul este aproape de peste un an și jumătate nu a reacționat la proprietarul echipei. Ca urmare, a existat o operație lentă a Internetului, în ciuda faptului că internetul nu este nicio legătură.

Puteți cita, de asemenea, alte motive pentru eșec, care a fost însoțit de browser-ul de încărcare lentă. Este foarte de dorit să se taie hard disk-ul computerului său de lucru a lui. Ca rezultat, vom vedea cum să lucreze computerul va încetini imediat în jos, iar hard disk-ul nu va fi capabil să facă față cu ea. Crearea unui „frână“ în foarte nu fericit, în ciuda faptului că Internetul nu este principalul motiv pentru o astfel de acțiune.

De ce site-ul este încărcat pentru o lungă perioadă de timp, și cum să rezolve problema

Este de remarcat faptul că performanța lent nu este o problemă legată numai la Internet. Statisticile arată că încetinirea în Internet - este o cauză directă a Internetului în sine, și apoi calculatorul.

Motivele pentru încărcare lentă a paginilor de pe site-ul dvs.

Sunteți deja familiarizat cu motivele de bază există eșecuri în Internet. Dar de ce încărcate lung site-ul?

Întrebare de boot lent poate fi încă văzută din perspectiva unui webmaster novice care a creat acest site. Odată ce site-ul a fost creat, puteți viziona site-ul de încărcare lent. Imediat ridică multe întrebări, de ce se întâmplă și ce să facă pentru a accelera ritmul lor de muncă.

Este necesar să se acorde o atenție următorul motiv: hosting lent în care se află site-ul. hosting lent va rula la aceeași viteză cu care operează un furnizor de internet lent. Chiar dacă furnizorul de servicii Internet rapid, atunci va trebui să vizitați site-ul cu un câmin lent, conexiune rapidă la ISP nu te ajuta. Problema rămâne, pagina va fi încărcat cu aceeași viteză lentă. Fix-l numai proprietar al site-ului va fi capabil sa, care este de a contacta suportul tehnic de hosting.

În cazul în care utilizatorul utilizează o conexiune rapidă la internet, dar atunci când deschideți site-ul este încă încărcat lung de conținut, pagina imediat închisă. Nimeni nu vrea să aștepte mult timp când se încarcă pagina, deoarece aceste informații pot fi găsite, de asemenea, la alte site-uri similare.

Pentru a face acest lucru, fiecare webmaster ar trebui să păstreze întotdeauna un ochi pe dimensiunea conținutului lor, precum și să-l reducă în volum, fără a reduce valoarea și nivelul percepției sale. De exemplu, imaginea poate avea un alt „greutate“, este mai bine să alegeți opțiuni de înaltă calitate, dar dimensiunea lor ar trebui să fie în intervalul normal.

Site-ul are un cod, astfel încât sarcina este redusă în mod semnificativ

Puteți, de asemenea, se confruntă cu „interdicția“. Site-ul poate pierde cititorii lor, care nu mai pot vedea site-ul în motoarele de căutare. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să ia în considerare cu siguranta crearea de anti-virus pe site-ul. Ar trebui să se acorde pe deplin la acest proces, a verifica, pentru a regla din nou pentru a verifica, compara, astfel încât să nu pierdeți momente importante.

lipsă Caching site-ului sau prost configurat

Site-ul a creat o acțiune sau un anumit eveniment, care a atras atenția multor vizitatori în același timp.

În astfel de momente, chiar și cele mai moderne găzduire web nu poate face față numărului mare de vizitatori care creează o sarcină mare pe site-ul. Ca urmare, există o lungă încărcare de pagini de pe site-ul, ele devin inaccesibile. Cu aceste măsuri ar trebui să fie mai precise, deoarece din cauza acest lucru se poate dimpotrivă, nu atrag atenția asupra site-ul dvs., și să-l, astfel încât vizitatorii nu vin la ea, din cauza unei viteze de download rău.

Unii webmasteri avertizează vizitatorii că, din cauza supraîncărcării specifice, site-ul pur și simplu nu se ridice în picioare, așa că ar trebui să așteptați câteva minute, când el va restabili viteza. Dar nu întotdeauna cu webmaster-ul dorit poate elimina o astfel de problemă la scară largă.

Nimeni nu a fost încă în măsură să păstreze site-ul și de a scăpa de toate hassles asociate cu ea. Internet - este o lume globală și deschisă, în care să se stabilească propriile reguli și legi este aproape imposibil. Toată lumea lucrează ca el poate. Această zonă are o mulțime de oportunități, nu numai creativ, dar, de asemenea, mai mult și distructive.

P.S. Cere ajutor. Voi ajuta la îmbunătățirea site-ului și să vă ajute sfaturi gratuite.