De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale
Să presupunem că utilizați un browser web rapid și modern, de exemplu, Opera sau Chrome, dar în același timp, încă de încărcare a paginilor foarte lungă de un anumit site.Acest lucru înseamnă că, atunci când doriți să deschideți orice site, este necesar ca în browser-ul dvs. să aștepte mult timp pentru deschiderea sa, mai precis, este necesar să se aștepte, atunci când site-ul este încărcat de la gazda de la distanță pe care se află.

De ce încărcarea paginii lungă? Pot fi mai multe motive, cele mai comune sunt descrise mai jos.

1. Conexiune foarte scăzută viteză la Internet

Când este conectat la rețeaua globală, ați ales, probabil, un tarif ieftin și, ca urmare a sarcinii pagini lungi.

Există ISP care oferă internet de la viteză normală până la sfârșitul anului nu este încă selectat, limita de trafic pe Internet plătit. După ce se depășește limita selectată, accesul la Internet rămâne, dar viteza de acces la internet scade foarte mult, uneori.

De exemplu, pentru imaginile de afișare a browserului Google Chrome poate fi dezactivat în cazul în colțul din dreapta sus al browser-ului pentru a deschide „Setări“ găsiți „date cu caracter personal“, în continuare - „Setări de conținut“, în cazul în care fila „Imagine“ bifați opțiunea „Nu afișa“.

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale

Fig. 1. Cum se configurează browserul Google Chrome pentru a dezactiva afișarea imaginilor pe site-uri web

2. Folosești browser-ul Internet Explorer

Browser-ul implicit ar putea fi Internet Explorer, care este, este folosit pentru a accesa Internetul.

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale
Pe Internet o mulțime a spus despre acest browser - și anume, despre multe neajunsuri sale, inclusiv lentoarea acesteia.

Pe un calculator (laptop, tabletă) poate avea mai multe browsere. Dar numai unul dintre ei este obligat să fie browser-ul implicit, și anume, că va implicit în primul rând pentru a deschide toate paginile de pe Internet. Browser-ul implicit poate fi setat independent din Internet Explorer anterioare, și înlocuirea acestuia cu orice alt browser dintre cele care sunt instalate pe PC.

Este corect să spunem că ar trebui să utilizați browser-ul nativ pentru sistemul de operare, în unele cazuri. Că el poate fi, uneori, ușor de a face cu faptul că, pentru un motiv sau altul nu se poate face nimic în browser-ul dumneavoastră preferat. Prin urmare, de la Internet Explorer pentru a refuza, în orice caz, este imposibil, cel puțin, nu ar trebui să fie complet eliminate din computer. Mai ales pentru că acest browser utilizează sistemul de operare în sine, și poate opri chiar de lucru în cazul în care, fără succes, pentru a elimina Internet Explorer.

3. Utilizați un modem mobil

Semnalul de recepție de către dispozitivul mobil, distribuie Internet depinde de locația în care se află. În cazul în care într-un anumit loc la un moment dat semnalul este slab sau nu există acces la Internet, chiar și cu un semnal puternic - toate acestea conduc la o încetinire semnificativă a vitezei de acces la Internet sau chiar că accesul devine imposibilă.

Eu, de exemplu, rar utilizați modemul Yota, dacă este necesar. Yota profesioniști modem care oferă acces nelimitat și, în plus, există întotdeauna foarte lent, dar internet gratuit. În cazul în care modemul supraîncălzește dintr-o dată, mi-l unbeknownst brusc oprit. Pe acest acces la internet capete, este necesar pentru a opri laptop-ul și așteptați modemul să se răcească.

4. Unele programe au nevoie de acces simultan la Internet

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale
Se întâmplă că mai multe programe au nevoie de conexiune la internet. De exemplu, în același timp, cu munca într-un calculator de browser a decis să verifice Windows Update, și chiar anti-virus a început să se actualizeze automat la un moment stabilit în setările sale, atunci toate aceste programe în același timp, se va întoarce la Internet. În consecință, încărcarea paginii lungă de pe Internet.

În plus, computerul poate fi setat torenți, care, de asemenea, pot descărca automat datele de pe Internet sau de transfer de date la Internet. Astfel de exemple sunt numeroase, atunci când, simultan cu browser-ul utilizatorului poate lucra și alte programe legate de Internet.

Multe programe și conexiune la Internet - unul pentru toți. Și această conexiune va fi într-un fel sau altul de acces, la rândul său oferă fiecărui program de pe Internet. Acest lucru înseamnă că fiecare program separat, va primi sau transmite date la Internet de mai multe ori mai lent decât în ​​cazul în care acest program a lucrat pe un computer. Din nou, se pare că paginile lungi sunt încărcate de pe Internet.

Prin urmare, în cazul în care viteza de Internet nu este cea mai mare, și aveți dificultăți în lucrul cu internetul, cu operarea simultană a mai multor programe, astfel încât este necesar pentru a distribui activitatea acestor programe, astfel încât acestea interferează unele cu altele mai puțin. De exemplu, actualizări antivirus poate fi pus pe noapte, stabilind în mod corespunzător programul antivirus.

De exemplu, am o dată în trei zile, complet epuizat limita lunară a traficului de date mobile, tocmai pentru că în acest moment Windows Update bine, foarte, foarte nevoie de ceva acolo descărcare pentru instalare pe un PC. Nimic nu a clătinat, dar traficul mobil este încheiat, destul de neașteptat pentru mine, și de stres și probleme suplimentare, pentru cazul în care drumul pentru a putea accesa Internetul. O situație foarte nedorite, după cum știți.

În general, nu ar trebui să permită programe necontrolate de lucru simultane care necesită acces la Internet. Pentru aceasta, este important să se monitorizeze și să se adapteze în mod corespunzător de lucru împreună a acestor programe și partajarea conexiunii la Internet.5. Probleme cu furnizorul de servicii Internet

Furnizorii încerca să lucreze cât fiabil posibil, evitând eșecuri în furnizarea de servicii de acces la Internet. Cu toate acestea, furnizorul nu poate asigura 100% fiabilitatea, că nimeni nu poate face. Da, și furnizorul - nu este întregul Internet. Provider - aceasta este doar o mică părticică din rețeaua mondială la nivel mondial.

Și performanța rețelei depinde, desigur, în primul rând de către furnizor, precum și cu privire la fiabilitatea altor servere de rețea, care sunt necesare pentru a transmite date.

Problema lor este de obicei furnizorul se vede, este conștient de ele și se angajează, cât mai curând posibil, pentru a le elimina. Cu toate acestea, se întâmplă, de asemenea, că eșecul de acces la Internet are loc la intersecția furnizorului de echipamente și echipamentului dumneavoastră.

De exemplu, în cazul în care internet prin cablu de sârmă, care merge la apartament sau la birou, poate fi întreruptă dintr-un motiv sau altul. Un astfel de eșec, de exemplu, la intrarea furnizorului de internet acasă s-ar putea să nu observe, profitând de sistemul său de diagnosticare. În acest caz, problema este rezolvată, cu atât mai rapid cu cât mai repede vă, contactați furnizorul de servicii și să le informeze despre problemele de acces la Internet.

Poate refuza un router instalat în apartamentul tău. Acesta este, de asemenea, furnizorul cel mai probabil nu se va observa, și este necesar pentru a contacta serviciul de suport tehnic pentru consiliere și pentru a rezolva problema de a restabili accesul la Internet.

De asemenea, există întotdeauna posibilitatea ca exista probleme pe partea furnizorului dvs. - de echipament de comandă, efectua lucrări de prevenire. Este logic pentru a apela furnizorul de suport tehnic și să învețe totul cu precizie.

Dacă vom folosi internetul mobil de la operatorii de telefonie mobilă, se referă la ele ca furnizori de servicii de Internet, speciale nu are nici un sens. Trebuie să găsim un loc în care furnizorul vă oferă acces la Internet la o viteză rezonabilă pentru tine, asta-i tot.

Dacă în locul în care vă aflați, nu au acces sau accesul este la o viteză foarte lent, atunci nimic altceva de făcut decât să aștepte conexiunea cu răbdare, atunci când eliberat furnizor de resurse (de asemenea, cunoscut ca un operator de telefonie mobilă în acest caz), și vi se va da mai bine de calitate.

Unii utilizatori încercați să obțineți o conexiune fiabilă la Internet de la operatorul de telefonie mobilă, de exemplu, fiind în mașina unui tren în mișcare rapidă sau cu mașina. Din păcate, acest lucru este încă o utopie - să aibă o conexiune fiabilă de mare viteză în aceste condiții. În general, nu cere imposibilul de la operatorul de telefonie mobilă, care în acest caz este furnizorul de servicii Internet. Și așa a făcut tot ce poate fi capabil de a accesa Internetul într-un mod.

6. Probleme în calculator

acces lent la Internet poate fi rezultatul unor probleme care nu conexiunea la Internet și computerul în general. De exemplu, a existat acest lucru, aproape un caz manual. Familiar utilizatorului PC plâns că viteza brusc accesul la Internet a devenit foarte lent, aproape nimic nu se poate face într-o jumătate de chesov. Apoi, totul se va rezolva, ca și în cazul în care de la sine.

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale
Surpriza mea nu a existat nici o limită, atunci când acest computer am găsit în carantină mai mult de 5000 (!), virusuri izolate care sunt descoperite și neutralizate anti-virus.

Acesta este, motivul pentru care este aproape imposibil de a lucra pe calculator are un atac de virus de pe Internet, pe care el a luptat cu succes de pe antivirus. Cu toate acestea, prețul pentru acest lucru a fost faptul că computerul este ore aproape un an și jumătate, aproape nu a reacționat la comenzile utilizatorului. Iar impresia de muncă lentă a Internetului, deși, după cum știți, pe internet nu este aplicat.

Aici este un alt exemplu de posibile probleme, ale căror pagini lungi încarcă în browser-ul dvs., deoarece. Doamne ferește, dacă, de exemplu, începe să acționeze hard disk. Apoi lucrați la computerul va încetini brusc, ca orice operație de citire-scriere pe hard disk-ul va avea loc pentru o lungă perioadă de timp din cauza mai multor repetiții și reverificarea. De asemenea, creează impresia unui „liber“ și activitatea lentă a conexiunii la Internet. Deși, de fapt, Internetul nu este chiar aproape de picioare, și nu este cauza problemei.

Prin urmare, nu funcționează întotdeauna cu conexiune la internet lent este o consecință a problemelor este cu Internetul. Cu toate că, desigur, potrivit statisticilor de încetinirea Internet - este mai presus de toate, care este conectat cu conexiunea la Internet, mai degrabă decât cu alte erori și PC-ul funcționează defectuos.

Motivele pentru încărcare lentă a paginilor de pe site-ul dvs.

Descrise mai sus motive comune din cauza care încarcă pagini lungi în browser-ul din punctul de vedere al utilizatorilor de Internet obișnuiți.

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale

Cu toate acestea, problema încărcarea lentă a paginilor de pe site-ul poate fi, de asemenea, privit din perspectiva unui webmaster novice, care a creat site-ul. Și acum el vede că pagina se încarcă mult timp încearcă să înțeleagă ce se poate face pentru a se asigura că site-urile încărca mai rapid și mai inteligent site-ul său, și.

Proprietarul site-ului (webmaster), puteți lua în considerare următoarele motive posibile:

1. hosting lent în care se află site-ul.

hosting lent funcționează la fel de lent ca furnizor de funcționare lentă la internet. Mai mult decât atât, chiar și în cazul în care furnizorul de servicii Internet este rapid, dar ai vrut să se facă referire la site-ul situat la gazda lent, acesta nu va ajuta la viteza de conectare la furnizorul de servicii de internet. Acesta va fi în continuare aceeași problemă pe care o lungă perioadă de timp pagină încărcată. Și o rezolvi poate doar proprietarul site-ului prin contactarea suport tehnic hosting.

Atunci când un utilizator utilizând o conexiune rapidă la internet, se deschide site-ul, și este încărcat pentru o lungă perioadă de timp din cauza unei gazde lent, cum crezi că face un utilizator?

Asta-i drept, el se închide site-ul în motorul de căutare se întoarce și acolo, la cerere, este un alt site care poate fi încărcat în curând. Prin urmare, proprietarul site-ului trebuie să vă faceți griji în mod constant cu privire la viteza de încărcare a resursei și timp pentru a elimina „frână“;

Și nu este doar o problemă de utilizatori, dar, de asemenea, problema proprietarilor site-ului. Proprietarii ar trebui să caute pe de o parte face informațiile o frumoasă și ușor de citit, dar nu uita funcționalitatea pentru utilizator, care a venit la site-ul dvs., nu fugi de acolo, deoarece pentru o pagină încărcată mult timp.

Pentru a face acest lucru, webmasterii trebuie să se uite cu atenție pentru dimensiunea conținutului său, eventual, reducând volumul în octeți, dar fără a compromite valoarea artistică. De exemplu, aceeași imagine poate avea un alt „greutate“, și aici, preferința ar trebui să se ia în considerare faptul că mai puțin „greutate“ în octeți;

3. Online cineva a introdus codul străin. de boot care încetinește site-ul de lucru.

Aici puteți obține chiar și o „interdicție“ (sau cu alte cuvinte un „filtru“) de către motoarele de căutare și pierd cititorii dvs., care nu mai văd că site-ul în SERPs. Deci, trebuie să se gândească la programul de pe site-ul, și încă o dată despre program, și din nou despre ea este, dragă. Și nu numai cred, dar, de asemenea, să stabilească și să ajusteze, și să inspecteze lucrările, și ajustați din nou și din nou ...

4. nu este configurat sau prost configurat site-ul cache, la care paginile site-ului se încarcă rapid din cache. În caz contrar, pagina pentru o lungă perioadă de timp încărcate direct de pe Internet;

De ce site-uri de încărcare pagini lungi motive principale
5. Site-ul nu este de design receptiv sau versiunea mobilă.

6. Campania on-line va avea loc, un eveniment sau ceva de genul asta cam în același timp, site-ul a atras o mulțime de vizitatori.

În astfel de momente, hosting, pe care se află site-ul, nu se face întotdeauna cu afluxul de vizitatori și cu sarcina rezultate. În acest caz, o pagini încărcate pe site-ul dvs. sau un site complet „cade“, care este, devine indisponibil. Deci, trebuie să fim mai atenți cu aceste activități, este necesar să se pregătească în prealabil site-ul dvs. pentru ei în avans, pentru a calcula sarcina, să-l negocieze cu câmin, și să se pregătească foarte atent pentru afluxul de vizitatori.

Webmasteri, uneori, și scrie că „aveți o mulțime, un singur server, astfel încât, dacă pagina brusc sarcini mai lungi decât de obicei - trebuie doar să aștepte, te rog.“ Deși acest lucru trebuie problemă pentru webmasteri și, dacă se dorește, poate decide;

7. probabil să fie din alte motive. de ce pagina de marfă lung.

Orice lucru care ar putea împiedica accesul la site-ul pe un hosting, este imposibil să se prevadă. Din fericire, astfel de situații, în timpul nostru sunt rare. Dacă numai unii utilizatori au comparat cu hackeri care încearcă să provoace artificial presiune suplimentară pe site-ul sau pur și simplu pentru distracție. sau pentru formarea abilităților lor, etc. Din păcate, astfel de cazuri se întâmplă.

Din păcate, pentru a scăpa de toate aceste probleme destul de imposibile. Internet - este o lume deschisă, reglementarea care este practic imposibilă. Acesta este teritoriul diferitelor posibilități, inclusiv nu numai creativ, dar, de asemenea, distructivă.

Dar, în general - Internetul este un lucru foarte bun. Și eu nu înțeleg cum am trăit vreodată fără ea!