De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: womanadvice.ru

De ce femeie nu vrea soțul ei motive obiective și nu foarte

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: mamaschool.info

Vârsta de vârf al activității sexuale la femei este de cele mai multe ori durează o lungă perioadă de timp, din moment ce aproximativ douăzeci de ani, și terminând cu treizeci și cinci de ani. Asta pentru că tocmai în această perioadă și trebuie să se căsătorească și să aibă copii. După activitatea sexuală patruzeci și femeie este foarte redusă, a fost atunci, și începe să aibă probleme, urmate de întrebarea, de ce soția lui nu vrea intimitate cu soțul ei.Este interesant faptul că doar după patruzeci de ani, multe femei încetează pur și simplu pentru a experimenta cele mai, și prețioase râvnit, experiențe incredibile în sex, de ce, și a refuzat sexul ei soț. Printre altele, acesta joacă un rol ca modificări legate de vârstă ale corpului și a corpului. Nu devine atât de frumos și elastic, apar celulita supărător, excesul de grasime de pe coapse, pielea devine liber, iar ea nu se mai simte destul de atractiv pentru propria lor soț. Și se întâmplă cu cele mai multe femei, deci nu este absolut inutil să se susțină, atunci când statisticile nemiloase a spus deja cuvântul său.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: fb.ru

Dar dacă, în această privință, toate relativ normale, așa că de ce soția nu vrea intimitate cu soțul ei, motivul pentru „dureri de cap“ constante, epuizare totală, dacă nu renunța pentru a împărți patul conjugal. Într-o astfel de situație, de multe ori o femeie începe să mintă și să se refere la starea proastă a sănătății sau a stării de sănătate, pentru că prețuiește familiei sale, relații, și dau seama că toate la fel, nu este corect, și un om care are nevoie de contact fizic, în ciuda tuturor. Motivele pentru care un astfel de comportament poate fi suficient, să analizăm cele mai relevante pentru a fi în măsură să facă față dificultăților, în cazul în care acestea există deja sau să fie pe deplin pregătiți pentru viitor, chiar dacă până acum totul este în regulă.

Cea mai mare dezamăgire în viață, de ce ea nu vrea intimitate cu soțul ei

însăși natura este pus pe o femeie povară destul de dureros de responsabilitate pentru continuarea speciilor, pentru crearea unei familii complete și descendenților producătoare. Aceasta se datorează faptului că doamnele sunt mult mai probabil să acorde o atenție serioasă la selectarea unui partener sexual, să nu mai vorbim de soția sa, care a trebuit să fie puternic, să fie în măsură să se asigure că soția și copiii, și de asemenea, să fie sigur de a avea sex-appeal. Deci, de ce soția nu vrea sex cu soțul ei, în cazul în care ea a ales ea?

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: vecherka.ee

De fapt, totul este destul de simplu și motivul pentru refuzul de sex - dezamăgire banală. În cazul în care soțul nu a prezentat cele mai bune lor, după nuntă, atunci când toate speranțele pentru un umăr puternic, bogăție și parteneriat emoțional prăbușit, apoi la „organisme de prietenie“ și nu poate merge. Îți place sau nu, lumea este creată în așa fel încât este soția unui om trebuie să dovedească propria sa valoare, asa ca ea a vrut și nu a ratat. Ei bine, și se comportă în mod natural, soțul trebuie, prin urmare sniveller și nimeni nu îi place whiners și ei cu greu se uite sexual atractiv.

oboseala totală decimat rândurile noastre, de ce soția lui nu au vrut să doarmă cu soțul ei

Al doilea motiv cele mai populare, in functie de psihologi-profesioniști, care cuplul negat jumătățile lor în apropiere, o stare de oboseala totală a oamenilor moderni. Și dacă soția nu vrea soțul ei, motivele psihologii îl numesc este diferit, iar printre ele se remarcă oboseala morală și fizică reală. Se înțelege că este nevoie de o astfel de mărime enormă, care este foarte dificil de a lupta, dar în cele din urmă - soarta dărâmată și căsătorii care ar putea dura mult.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: womancosmo.ru

Cele mai multe dintre primele femei la umăr dragă toate treburile casnice de spălat, gătit, curățenie, creșterea copiilor, și, în plus, încă gestiona și de muncă, și nu uitați cariera. Este de neînțeles cum o fac, dar la sfârșitul unei zile plină de necazuri și griji, vreau doar să se relaxeze și nu mai mult despre sex și într-un fel nu merge deloc. Michigan om de știință David Kalmbah crede soțul ei într-o astfel de situație, trebuie mai întâi să dea favorit un somn bun și doar apoi cere executarea datoriei maritale, deși cuvântul în sine este într-un fel nu inspira cu adevărat entuziasm.

Nu vreau soțul ei, sfaturi psiholog pentru cei care iau infracțiune la triflesMulte femei tind să ia infracțiuni la fleacurile, și având în vedere cele mai importante lupte, nu preferă să-și exprime opinia lor, apărarea propriul său punct de vedere, dar pur și simplu lăsați-l să meargă. Singura metodă de influență, care au aplicat cu fermitate pentru a pedepsi infractorului, este privarea de bucuria lui naturală în patul conjugal. În plus, cele mai multe dintre toate, motivele pentru comportamentul oamenilor poate doar ghici, dar infracțiunea în sine și nu are un complet de până la zi, pentru că nu este nimic, de fapt, nu a spus.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: womancosmo.ru

Cu toate acestea, nu toți oamenii pot ghici despre aceste lucruri, ei psihologia femeilor, în general, de multe ori par să-l puneți blând, neobișnuit, și, uneori, cu totul străin. Soțul telepatic pur și simplu nu se poate citi, ceea ce este motivul pentru refuzul și dacă soția el nu a spus, căsătoria poate fi chiar la risc. Este mai ușor de a depăși timiditatea, resentimente, etc, decât să distrugă familia, este necesar să se gândească cu atenție la asta.

Dacă soția nu vrea soțul ei, care este de vină, dar el însuși?

Această întrebare este atât de meticulos, care nu fiecare femeie este dispus să efectueze în mod deschis conversații pe aceste teme. De fapt, motivul pentru refuzul femeilor de a face sex cu partenerul poate consta în faptul că el a avut ceva, pur și simplu, nu au nevoie de nimic. Mulți oameni se concentrează pe faptul că întregul proces de activitate sexuală începe imediat cu intrarea sa în vagin și se termină exact atunci când se produce ejacularea. O astfel de atitudine față de responsabilitățile conjugale în orice femeie descuraja cu ușurință orice dorință de a face dragoste.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: xcook.info

Printre altele, de multe ori acestea sunt în scădere în dragoste, care este prezent în primul an de căsătorie, idealizează ales. Din păcate, dezamăgirea este crudă. De-a lungul anilor, există o burta de bere, respirația urât mirositoare după get-întâlniri cu prietenii, iar raportul dintre soț poate varia. Soțul ar trebui să se gândească pentru a nu dezamăgi partenerul său și duce la îndeplinire sentimentul de viață în timp ce duce o viață activă în planul numai sexuale și nu.

Sexul și nașterea copiilor: soția gravidă nu vrea soțul ei

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: fb.ru

De fapt, problema este atât de important încât trebuie să se acorde o atenție specială, ca motiv poate consta tocmai în sarcina și nașterea copiilor. Și există două etape, sarcina si nastere, atunci când acestea pot provoca probleme cu adevarat in viata de cuplu sexuale. Iar dacă unele au o perioadă de așteptare de progenituri devine procesul cel mai magic și chiar interesant, atunci celălalt sex se reduce treptat la nimic, și că este regretabil. psihologi profesionale și medicii au identificat o serie de aspecte care ar trebui să fie sigur de a discuta decât noi de fapt, o să facem.

Hormonal supratensiunile de ce soția gravidă nu vrea soțul ei

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: fb.ru

Este în valoare de știind că în timp ce transporta un copil, fiecare femeie se confruntă cu mari dificultăți, din cauza unei modificări a valorilor normale pentru ei nivelurile hormonale. Mai mult decât atât, femeia devine instabilă, atât din punct de vedere emoțional, pentru că se simte destul de diferit, și psihologic și chiar fizic, care este, de asemenea, inevitabil. Toate acestea pot provoca cu ușurință o negare de sex.

Toate problemele cu sexul, care apar într-un moment în care o femeie este insarcinata, de multe ori foarte dificil de rezolvat. Și de multe ori rămân valabile până când copilul nu se naște. Psihologii recomanda om Nemulțumiri doar să așteptați și dacă problema nu se rezolvă după nouă luni, atunci cu siguranta ar trebui sa caute ajutor de la un psiholog.

De asemenea, nu lucrează în favoarea sexului corpului unei femei suferă schimbări semnificative în această perioadă. Se poate lua în considerare doar te complet neatractiv cu pleoapele umflate și picioare, cu o burtă mare, clătina ca o rață. Soția ar trebui să fie blând și răbdător, peste si peste din nou pentru a spune cât de iubit ea este atractiv, de dorit și frumos. Influență dorința poate, de asemenea, toxemie, care tocmai nimeni nu este sigur, și să se ocupe de acest lucru este aproape imposibil.

Printre altele, o mulțime de femei în timpul sarcinii sunt negat sex soți, pentru că ei cred că se poate deteriora de fapt, un copil care se află în burtica. Dar aici totul este destul de simplu, adresați-vă medicului dumneavoastră și dacă nu vede nici un motiv să nu te teme, merită luat în considerare pentru a reveni la ritmul normal al vieții. Remarcabil, senzația de sex în timpul sarcinii poate fi un non-transferabil, și este greu merită să se lepede de sine în această plăcere.

Copii în pat - plin de tabu-uri: de ce soția sa după ce a dat naștere nu vrea soțul ei

Multe femei se simt rău pentru ei înșiși, ei spun dupa ce a dat nastere nu doresc un soț, și se întreabă ce e cu toate aceste probleme. Intelege nevoie, pornind de la început, adică, pentru a determina motivele pentru apatie în sfera sexuală. Cel mai adesea, soția după nașterea soțului ei nu vrea sa, în cazul în care în timpul sarcinii nu a existat discordie în viața sexuală a cuplurilor. Mai mult decât atât, această problemă este rezolvată, pentru că nu este nevoie de a stoarce mâinile sale și a alerga la registratorul de a emite o pauză în relațiile.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: u-mama.ru

  • Dupa nastere, corpul unei femei poate fi dezastruoase de estrogen nu este suficient, hormonul feminin, și prin urmare, problemele cu sexul. Acest lucru poate fi exprimat prin uscare excesivă, care pot fi rezolvate cu ușurință achiziționarea de lubrifianti speciali. Principalul lucru pentru a vorbi despre problema, iar apoi totul va fi exact dreapta.
  • Multe femei imediat dupa nastere frica ei vor fi ranit din cauza lacunelor obținute, și uneori, și suturi. De asemenea, este ușor de rezolvat, pentru că puteți solicita direct ginecolog atunci când acesta este deja posibil, iar opinia sa este probabil să fie adevărat.
  • Unele femei gravide imediat după naștere, este posibil să primiți o anumită atenuare a sexualității. Aici nu vreau toate și nu jocuri preludiul si sex nu poate ajuta. Dar nu vă faceți griji, de multe ori toate recuperate după câteva luni, iar în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, este necesar să mergi la medic.

De ce soția lui nu vrea soț, cauze, sfatul ei psihologice

Fotografie din: woman.ru

Printre altele, ar trebui, de asemenea, cu siguranță să se gândească la copil, îngrijirea mamei care era întins lângă el pe pat, astfel încât să nu pentru a rula în jurul valorii de toată noaptea la un copil țipând. Înțelegerea pentru o dată pentru totdeauna, că copiii mici nu plasați în patul conjugal, cu atât mai mult nu ar trebui să le pună între soți prin construirea unui fel de „zid“. Se poate slăbi în cele din urmă soția, forțându-l să caute alinare pe partea. Și cel mai important, poate ajuta să se ocupe cu faptul că soția lui nu vrea soțul ei și refuză, este înțelegerea reciprocă, precum și conversații sincere între soți. Doar spune persoana iubita sau iubit-o cu privire la temerile lor, preocupări sau probleme pe care le pot lucra împreună pentru a găsi o soluție care singur pur si simplu nu va funcționa.