De ce soția nu

Cu toate acestea, mulți oameni se plâng de faptul că, după căsătorie, după o anumită perioadă de timp specificată soțiile lor, care anterior a fost o armonie completă în pat, sunt de acord asupra proximității prin timp, sau nu în mod special așa, respectiv, și descurajează bărbații. De ce? În ciuda faptului că aceasta este o întrebare din categoria retorică, răspunsul poate fi o mare de multe, dar scopul nu a fost încă găsit.Care ar putea fi motivele?

Deci, cel mai enervant, dar cele mai comune - este manipularea sexului. Fata are nevoie de atenție, probabil, unele romantism sub forma de o cină la lumina lumânărilor sau saruta în lumina lunii, dar soția lui, care nu doar te văd din când în când, dar el trăiește cu tine, este nevoie de mai mult. Ea are nevoie de ajutorul dumneavoastră de sex masculin de uz casnic în rezolvarea o serie de probleme, în cele din urmă, este necesar ca ai ascultat-o. Și în timp ce romantismul și atenția, de asemenea, nu a fost anulat, deoarece este - în continuare aceeași fată romantică, ceea ce conduce la admirația dată nu pentru o vacanță, ci doar un buchet de flori. Dar trăiesc cu ea, crezi că vin acasă de la locul de muncă, puteți vedea în fiecare zi, și așa mai departe, atunci ce este data? Așa cum iubirea se stinge ardoarea, înlocuită cu noua rutină. În curând soția mea va vedea că nu sunt soț și frate. Prin urmare, nici unul dintre care doriți să faci sex cu tine nu va merge.

O altă opțiune - manipulare în formă pură. Aceasta este explicația pentru cei care dintr-un motiv sau altul soț fără milă și-a luat pe toate treburile casei. Dacă este atât de obosit încât cade la pământ, ea nu va rezista fizic dragostea și fervoarea, respectiv, confort. Mai mult decât atât, doresc pentru a ușura situația lor, sexul va fi subiectul unor speculații și motiv, de exemplu, să se spele vasele sau podele.

O altă cauză comună - nemulțumirile acumulate. Nu contează cât de mulți psihologi nu vorbesc despre faptul că nu au nevoie de transporta negativ pe pat și neagă reciproc bucuriile de confort dragoste, dar este dificil de a șterge scandal, jumătate prelungit în seara sau pur și simplu resentimente blocat, care încă mai mănâncă departe în interior. Se pare că emoțiile negative sunt dorința sexuală plictisitoare sau chiar și toate impulsurile stingerea relevante. Și șterge infracțiune sau de a rezolva conflictul au mai întâi prin conversație, acțiuni, și chiar și după trecerea la pat.Cu toate acestea, acest lucru este numai opțiunile, în cazul în care un eșec în cazul în care o singură dată reticență, este probabil ca soția nu este starea de spirit bătături sau au o durere de cap.

Știați că?

 • De ce soția nu
  De ce blondele prost?
 • De ce soția nu
  De ce sunt un prost?
 • De ce soția nu
  De ce este prima dată când nu a funcționat
 • De ce soția nu
  De ce Moscova numit Moscova?
 • De ce soția nu
  De ce câinii lipi limba lor în căldură sau rasa?
 • De ce soția nu
  De ce Japonia este o țară de răsăritul soarelui?
 • De ce soția nu
  De ce Japonia pavilion neobișnuit?
 • De ce soția nu
  De ce rechinii se tem de delfini?
 • De ce soția nu
  De ce au o durere de cap după consumul de alcool?
 • De ce soția nu
  De ce sau de ce Ivan cel Groaznic uciderea fiului său?